Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - neeckos

Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23]
551
Καλημέρα σε όλους.
Εχω στα χέρια μου ένα SSL-5 (bridge) http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/medium-output/custom_staggere/ και θέλω να τον τοποθετήσω σε μια μεξικάνα στρατοκάστερ ως αναβάθμιση. Γενικότερη εμπειρία με τέτοιες αλλαγές δεν έχω μιας και 2 φορές που χρειάστηκε σε άλλες μου κιθάρες είχα πάρει pre-wired sets...
Η απορία μου λοιπόν...
Οταν τοποθετήσω τον μαγνήτη, υπάρχει συγκεκριμένη φορά που θα τον βάλω? Παίζει δηλαδή ρόλο ποιά πλευρά θα είναι πρός την γέφυρα και ποιά προς το μπράτσο? (ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...). Ο συγκεκριμένος μαγνήτης έχει το ίδιο συμμετρικό σχήμα τόσο στην επάνω πλευρά όσο και στη βάση του... το καπάκι του μπαίνει και έτσι και αλλιώς (ήδη το έχω χωριστά και δεν ξέρω πως ήταν αρχικά)... Παίζει κανα ρόλο πως θα τον βάλω επάνω στο pickguard το μαγνήτη? ή δεν τρέχει τίποτα?
Εχω μικρή εμπειρία με κολήσεις με καλάι... να το επιχειρήσω μόνος μου? ή καλύτερα να το πάω σε μάστορα?

Και τέλος... γράφει το χαρτί που συνοδεύει τον μαγνήτη ότι σε συνδυασμό με fender μαγνήτες υπάρχει περίπτωση στην ενδιάμεση θέση (την 4 στην περίπτωση μου, ανάμεσα δηλ σε μεσαίο/γέφυρα) να είναι αδύναμο το σήμα. Συμβαίνει λέει αυτό με τους fender μαγνήτες και σε εκείνη την περίπτωση αντιστρέφεις τα καλώδια του SSL5... Υπάρχει περίπτωση να το προβλέψω από πρίν? ή θα είμαι ανοιξε-κλείσε όλη την διαδικασία από την αρχή? (βγάλε χορδές, βίδωνε-ξεβίδωνε, ξανακολήσεις...)
Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην κούρασα.
Ευχαριστώ
ΝΙΚΟΣ

552
Είμαι σε αναζήτηση ηλεκτρονικών τυμπάνων για τον γιό μου. Είναι 10 ετών και παίζει περίπου ένα χρόνο με δάσκαλο. Είμαι κιθαρίστας και δεν πολυσκαμπάζω από ηλεκτρονικά... Εχετε κάτι να προτείνετε για την περίπτωση μου? Σε τι λεφτά πρέπει να κινηθώ? (δύσκολες εποχές, όσο οικονομικότερα τόσο καλύτερα). Γενικά θέλω να μάθω τι πρέπει να προσέξω σε μια τέτοια αγορά. Ισως τα συν και τα πλήν ώστε να ξέρω να αποφασίσω μόνος από εκεί και πέρα. Αν έχετε και κανα λινκ να ποστάρετε ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ
ΝΙΚΟΣ

553
Συγγνώμη για τα πολλά ποστ....  ;D ;D ;D

Πάντως απο πλευράς εφέ είναι το καλύτερο wah που έχω δοκιμάσει (και εχω δοκιμάσει πολλά). Ξέρω ότι είναι καθαρά υποκειμενική η κρίση μου .... αλλά για blues-soul-funk είναι το πιο γλυκό wah που έχω ακούσει.... μακάρι να σου τύχει ποτέ να το δοκιμάσεις...

554
ΑΝΟΙΚΤΟ ή ΚΛΕΙΣΤΟ εννοώ ότι πατώντας το με την μύτη ανοίγει και κλείνει το ledάκι του με το παραδοσιασκό «κλικ» χωρίς όμως να έχω απενεργοποίηση του εφέ !!!

555
Εχεις δίκιο....
Το πετάλι δεν ΜΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ τον ήχο όταν είναι ΟΝ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί στην πρόβα και όσο έπαιζα να είχε το ίδιο θέμα μιας και μόνο όταν χρειάστηκε το πάτησα για ΟΝ και έπαιξα με αυτό..... δεν το δοκίμασα δηλαδή καθόλου σαν volume ας πούμε.... Στην άλλη περίπτωση βέβαια μιας και δεν μου χρωματίζει καθόλου τον ήχο μου (απο τα καλύτερα που μου έχουν τύχει και ας μην είναι true bypass) μπορώ να το αφήσω έτσι....

556
και τι σημαίνει αυτό? δεν θα έπρεπε να κλείνει? Το να αλλοιώνει τον ήχο το καταλαβαίνω όταν δεν είναι true bypass... αλλά να παραμένει το εφέ? δεν είναι λίγο περίεργο?

557
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Πήρα στα χέρια μου προχτές ένα μεταχειρισμένο George Dennis GD30 wah και συμπτωματικά είχα και αμέσως μετά πρόβα με την μπάντα. Στην πρόβα όλα ΟΚ... ακουγόταν τέλεια σε όλους μας.... πολυ γλυκός ήχος, πολύ smooth γενικότερα... στα γούστα μου τέλος πάντων. Χτες το βάζω σπίτι και συνειδητοποιώ ότι είτε το έχεις ανοικτό το πετάλι είτε κλειστό το WAH παραμένει !!!!!!! Εχεις κανείς παρόμοιο πετάλι να με διαφωτήσει? Εχει πρόβλημα ή έτσι είναι? τότε για ποιο λόγο υπάρχει το ΟΝ?

Οποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΝΙΚΟΣ

558
Σε ευχαριστώ πολύ.
ΝΙΚΟΣ

559
Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση....
Μάλλον υποπτευόμουν αλλα δεν ήθελα να το πιστέψω  ;D
Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς (μπρος, πίσω) ακόμα και στο loop effect το έβαλα... αλλά δυστυχώς μικρές διαφορές... παλιότερα είχα δοκιμάσει πάντως με άλλο wah (δεν θυμάμαι) και ήταν άλλη αίσθηση (δεν επηρρέαζε τόσο)... σκέφτομαι να το αλλάξω με κάποιο άλλο wah αντί να αγοράσω το πετάλι που μου προτείνεις.... θεωρείς ότι με όλες τις εταιρείες το ίδιο θα είναι?

560
Θελω λίγο τα φώτα σας ....
Γενικότερα πάντα έπαιζα «καρφί» την κιθάρα λόγω blues/rock που παίζω. Για λίγο περισσότερο βρωμιά είχα (και έχω) πάντα ένα ΤS9 της Ibanez, χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα πετάλι wah/volume/distortion το Morley pro series II. Καταπληκτική κατασκευή, σούπερ όλα.... ΑΛΛΑ.... όταν βάζω στο «ON» το wah χάνω όλα τα μεσαία και χαμηλά.... Το αποτέλεσμα είναι ένας εντελώς «τσίγκινος» χεβυμεταλέ ήχος.... Ετσι είναι? μπορώ να το διορθώσω? Ισως η απάντηση να είναι απλή για κάποιους... Τα φώτα σας παρακαλώ...  ;)

*** Ο ενισχυτής είναι λάμπα προενίσχυση/τελική και οι μαγνήτες είναι μονοί active EMG (που δεν νομίζω να παίζει κανα ρόλο....)
 

Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23]