Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - apostolosntanis

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα παιδιά,

πριν κάποια χρόνια είχα ανεβάσει κάποια τραγούδια μου στο kithara.to και τώρα θέλω να τα διαγράψω.

Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να το κάνω, ή που να απευθυνθώ?

Από όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει τρόπο "σύνδεσης" ούτε και κανέναν τρόπο επικοινωνίας με κάποιον admin της σελίδας. Ούτε στο kithara.to ούτε εδώ..

Αν δεν υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου, σε ποιον μπορώ να στείλω να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ!
:)

2
Καλησπέρα...
 
Χρειάζομαι από τους έμπειρους συμφορουμίτες βοήθεια ως προς την επιλογή ενισχυτή-καμπίνας...
 
Αυτό που θέλω να πετύχω είναι να έχω έναν ενισχυτή με τον οποίο θα μπορώ να παίζω σε εντάσεις δωματίου για το σπίτι και επίσης να μπορεί να με βγάζει και σε πρόβα – μικρό live.
Οπότε περισσότερο (αλλά όχι απαραίτητα) προσανατολίζομαι σε κεφαλή – καμπίνα δεδομένου ότι έχοντας στο παρελθόν έναν engl sovereign 100w 112 combo (32kg) έχω πλέον ψυχολογικά προβλήματα με το κουβάλημα...
 
Τι θέλω οπότε συνοπτικά:
1)      -Φουλ λάμπα
2)     - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΤΗΤΑ (κατά προτίμηση κεφάλι – καμπίνα)
3)     - FX LOOP
4)     - 2 τουλάχιστον κανάλια
5)     - Περίπου 15-20watt
6)     - Attenuation (triode-pentode) ή κάποιου τύπου attenuation για το σπίτι που λέγαμε...
 
Παίζω με epiphone les paul standar με αλλαγμένους μαγνήτες (neck – alnico pro, bridge-jb) και ΔΕΝ παίζω μέταλ...
 
Και για να σας βοηθήσω περισσότερο και να μου πείτε την γνώμη σας ποιο στοχευμένα να σας πω ότι βρήκα και έπαιξα με έναν bugera v22 στον οποίο:
 
 -μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ το καθαρό του κανάλι και ειδικά το πως «έβγαζε» τις δυναμικές κτλ, έχει “attenuation” (νομίζω πέφτει στα 11watt), έχει 2 κανάλια προφανώς και έχει fx-loop.
-ΔΕΝ μου άρεσε ιδιαίτερα το βρώμικο του κανάλι (το βρήκα ψιλομέτριο) και το άλλο αρνητικό του ότι δεν βγαίνει σε κεφάλι... μόνο combo (οπότε έχουμε θέμα με την μεταφορικότητα).
 
Απ’ την άλλη βρήκα ένα βιντεάκι στο οποίο συγκρίνεται ο bugera v22 με τον jet city jca20h στον οποίο:
-μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ το βρώμικό του κανάλι, η επόμενη έκδοσή του (jca22h) είναι κεφάλι άρα βολεύει πολύ στην μεταφορά, έχει fx loop, έχει 2 κανάλια
-ΔΕΝ μου άρεσε το καθαρό του κανάλι (σε σύγκριση με τον bugera v22 τουλάχιστον) και από όσο είδα ΔΕΝ έχει κάποιου τύπου attenuation οπότε τα 22watt θα είναι υπερβολικά για το σπίτι..


Το βιντεάκι θα το δείτε εδώ:ΤΕΛΟΣ,
Ένας άλλος ενισχυτής για τον οποίο διάβασα πολύ καλά λόγια και τα έχει όλα μαζί (εκτός από τον ήχο που δεν ξέρω) είναι ο tubemeister 18 της Hughes&Kettner. Είναι βέβαια σχεδόν διπλάσια η τιμή του (Βάση Thomann) αλλά είναι στο όριο του budget μου !
Είναι κεφάλι και μάλιστα μικρό και ελαφρύ, έχει fx loop, έχει 2 κανάλια, έχει επιλογές 18-5-1-0watt (με direct out & cab sim) ΑΛΛΑ δεν έχω ιδέα από τον ήχο του και δύσκολα μπορεί να κρίνει κάποιος από βιντεάκια στο youtube…
 
Υπάρχει κάποιος που να έχει ακούσει συγκριτικά τον Tubemeister με κάποιον από τους άλλους δύο ενισχυτές για να μου πει τη γνώμη του???
 
Να σημειωθεί ότι περισσότερο έχω επικεντρωθεί στους παραπάνω 3 ενισχυτές οπότε δεν επιδιώκω γενικότερα άλλες προτάσεις, αν και εφόσον πληρούν τα κριτήρια και είναι στο στυλ που ανέφερα είναι πλήρως ευπρόσδεκτες...
 
Επίσης, θα ήθελα και την γνώμη σας για τον συνδυασμό των παραπάνω ενισχυτών με καμπίνα epiphone valve jr 1x12 που απ’ότι έχω διαβάσει είναι ευέλικτη και αρκετά καλή για τα λεφτά της. Απ’την άλλη, επειδή δεν γνωρίζω πολλά για καμπίνες, θα χαρώ να ακούσω προτάσεις.
ΦΥΣΙΚΑ, αν κάποιος πουλάει κάποιον από τους παραπάνω ενισχυτές ή κάποια καμπίνα ας μου στείλει πμ...


Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για την βοήθεια.
Απόστολος.
 
 
 

Σελίδες: [1]