Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - mouz

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 13
51
... και σε βίντεο. Σήμερα έπεσα πάνω του κατά τύχη:52
25μισάρα νομίζω, σαν στρατ. Και 24ταστη προφανώς. Το floyd είναι licenced floyd λογικά θέλει το κανονικό, δες φωτό. Πάντως τα άλλα τρέμολο που έχω δεν κάνουν.  Πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθώ, ίσως είναι ευκαιρία να πιούμε καφέ και να παραγγείλω ένα τρέμολο χεχε.

Συγχώνευση μηνυμάτων: 06/05/18, 09:09
αλλά 30 ευρώ??? σαν πολλά δεν είναι?


χαχαχα την κιθάρα την είχα πάρει 90 αν θυμάμαι καλά. Αλλά και 30 να κάνει θα τα δώσω γιατί, ακόμα και αν δεν είμαι τρεμολάκιας, φλόιντ χωρίς τρέμολο είναι Μήτσος χωρίς μπάσο  ;D ;D

Συγχώνευση μηνυμάτων: 05/06/18, 09:09
https://www.amazon.co.uk/Double-Tremolo-Replacement-Guitar-Electric/dp/B073ZDBVFT/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1528123766&sr=8-12&keywords=floyd+rose


... και δώρο οι πένες ;D. Λες να είναι αυτό; αν είναι να το παραγγγείλω.

53
Halo. Και έχω χάσει και το $%@#& τρέμολο, πρέπει να πάρω άλλω γιατί έχω φάει τον κόσμο στο σπίτι και δεν το έχω έχω βρει γκρρρ.

54
... μου άρεσε κυρίως το πιάνο!

55
Πολύ δυνατό(ς)!! οκ, στα 7 λεπτά κάτι θα φταίξει ρε συ, αυτό είναι συναυλία δεν είναι τραγούδι. Και φυσικά κάθε φορά χαζεύω την κιθαρούμπα.


Παρεμπιπτόντως, είχα πάρει και εγώ μία 7χορδη με floyd μεταχειρισμένη πριν 5-6 χρόνια, απίθανη κοψοχρονιά (κάτω από 100 ευρά ενώ τιμή καταλόγου είχε 800 δολάρια) γιατί ο φίλος που μου την έδωσε δεν έβρισκε αγοραστη με τίποτα και κάθε μήνα έριχνε την τιμή. Παίζω πολύ σπάνια με αυτήν γιατί δεν μπορώ να την αξιοποιήσω πραγματικά. Βλέποντάς σε να παίζεις και ας μην πολυχρησιμοποιείς την πάνω σι, σκέφτομαι να το παλαίψω λίγο.

56
Λοιπά / Απ: Whatever
« στις: 04/06/18, 10:06 »
Τι μου θύμησες τώρα! Είχα πάει με τους γονείς μου το 1979. Ακόμα το θυμάμαι. Από τις ωραιότερες εμπειρίες μου σαν παιδί (τυχαίο που έγινα φυσικός; )  ;D ;D

57
... μας έφτιαξες πάλι!

58
Μου αρέσιε πως παίζουνε και η φωνή της κοπέλας αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο ύφος δεν ταιριάζει στο τραγούδι αυτό.

59
... μόντα, όχι αηδίες!  ;D ;D ;D


60
Σχετικά με τις χορδές: Γενικά δεν μου αρέσουν οι πολύ χοντρές χορδές, παρότι όπως έχουν πει και τα παιδιά εδώ, και ακούγονται καλύτερα και φαλτσάρουν λιγότερο, ειδικά για τύπους σαν την αφεντομουτσουνάρα μου που βάζει πολύ πίεση στα δάχτυλα. Για αυτό αρχικά είχα 11άρες και όχι 12άρες που βλέπω πολύ συχνά σε ακουστικές. Κάποια στιγμή μου την έδωσε που η σολ λόγω των bends μου έκανε εξόγκωμα στο 5ο και στο 7ο τάστο (γιατί άραγε εκεί; ;D ) και τις έβγαλα και έβαλα 10αρες ηλεκτρικής. Προς στιγμή νόμισα ότι δεν είχα πρόβλημα στον ήχο. Στη συνέχεια βρήκα 10άρες για ακουστική αλλά και 11άρες με flat wound τη σολ (που έτσι δεν κάνει εξόγκωμα ελπίζω) και έχω βάλει στη μία τις 10 για ακουστική και στην άλλη τις 11άρες. Νομίζω ότι προτιμώ τις 11άρες τελικά. Τα λέω για να μοιραστώ την εμπειρία μου αλλά πραγματικά οι χορδές είναι εντελώς θέμα γούστου οπότε θα έλεγα απλά πειραματίσου.

61
Καλόπαιχτη, κούκλα φάινεται. Με φτιάχνει πολύ και το άσπρο binding στο σκάφος. Και εγώ έχω σκεφτεί αρκετές φορές για ένα φτηνό ενισχυτή ακουστικής αλλά καθώς είμαι και εγώ computer room (ή γραφείο room) τεσπα player, θα τον αγόραζα σε μεγάλο βαθμό τσάμπα. Ζηλεύω πολύ αλλά τώρα είμαι σε project ψησίματος της γυναίκας μου για τη φτηνή gibson που είχα δει, η ακουστική θα πρέπει να περιμένει αρκετά χεχεχεχε, μω το GAS μας μέσα (εννοείται ότι την παραπάνω κιθάρα ποτέ δεν την αγοράζεις τσάμπα)!

63
Σαν φυσικός ειμαι βέβαιος ότι τα ξύλα παίζουν ρόλο. Πόσο ρόλο, ιδιαίτερα σε σχέση με άλλα πράγματα όπως μαγνήτες ενισχυτή, κλπ, δεν πιστεύω σοβαρό, σε κάθε περίπτωση εγώ δεν μπορώ να τον ξεχωρίσω.


Υπάρχει όμως και άλλη διάσταση στο ξύλο, και θα την πω με μία υπερβολή: Κάποιος έβαλε διαμάντια σε iphone και το πούλαγε 200 χιλιάρικα. Τι ρόλο έπαιζαν; κανένα, απλά υπήρχε τουλάχιστον ένας παλαβός που ήθελε διαμάντια στο τηλέφωνο του και τα πλήρωσε γιατί απλά τα διαμάντια είναι ψιλοακριβά τελευταίως. Λιγότερο υπερβολικά: Μία LP Studio με 'Gold hardware' είναι λίγο πιο ακριβή από την ίδια κιθάρα ακριβώς με 'chrome hardware'. Ποια η διαφορά στον ήχο; σίγουρα καμιά. Απλά κάποιος πληρώνει τη διαφορά στην εμφάνιση, απλά γιατί το θέλει.
Έτσι, διαφορά στην τιμή λόγω ξύλου είναι δικαιολογημένη ανεξάρτητα από το κατά πόσον πράγματι επηρεάζεται ο ήχος ή, κυρίως, μιας και πιστεύω ότι όντως επηρεάζεται ο ήχος, κατά πόσον η διαφορά στον ήχο είναι αντιληπτή και αν η διαφορά στην τιμή δικαιολογείται από τη διαφορά στον ήχο. Και φυσικά μία τιμή είναι δικαιολογημένη αν υπάρχουν άνθρωποι που την πληρώνουν. Εγώ δεν θα έδινα ούτε ευρώ για διαμέρισμα στο Κολωνάκι, δεν θέλω να μένω εκεί, προτιμώ τη Σαρωνίδα, όμως αφού υπάρχουν αρκετοί που δίνουν λεφτά για Κολωνάκι, περισσότεροι από όσους δίνουν λεφτά για Σαρωνίδα, το Κολωνάκι είναι 'δικαιολογημένα' πιο ακριβό από τη Σασρωνίδα.

64
Προσοχή, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι και στο UG θα είναι τα σωστά. Και αυτοί είναι -και το λένε- βασικά community βάση, με κάποια 'official' tabs, αλλά αυτά είναι πραγματικά μειοψηφία.


Εγώ τα πλήρωσα στο UG πριν από κάποια χρόνια που είναι κάτι 10 ευρά για πάντα, αλλά μου τη σπάσανε γιατί έχω πρόσβαση στο iphone αλλά όχι στο pc που πρέπει να ξαναπληρώσω (και δεν το έκανα).


Μάλλον καλύτερη φάση αν το έχεις (εγώ αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ακόμα) να χρησιμοποιήσεις σα βάση αυτά που έχουν στο songsterr και να βγάλεις τα υπόλοιπα με το αυτί.


Παράλληλα, θεωρώ ότι θα ήταν ίσως σκόπιμο να αρχίσεις να παίζεις μπάσο!  ;D ;D ;D  (@saved Μήτσο, το γλιτώνω το μπαν;)

65
έχει δύο versions στο songsterr:


https://www.songsterr.com/a/wsa/judas-priest-run-of-the-mill-tab-s10444t0
https://www.songsterr.com/a/wsa/judas-priest-run-of-the-mill-more-appropriate-and-complete-version-tab-s432330t5


έχει και στο ultimate guitar που χρησιμοποιώ εγώ αλλά μόνο για όσους έχουν πληρώσει την pro έκδοση.


Ελπίζω κάποια να σου κάνει.

66
.. φορτηγατζήδες από το Βιετνάμ  ;D ;D ;D


(άσε, με αυτά είναι που δεν έβγαζα άκρη. Ελπίζω να μου λύσει και εμένα καμιά απορία ο mr vegos :-)

67
Ωραίος! Επειδή θέλεις και κριτική, προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα κουπλέ από το ρεφρέν που μου πέφτει πιο κοντά σε κουβέντες που έχουν ειπωθεί πολύ. Εχώ την εντύπωση όμως ότι για πολύ κόσμο αυτό θα λειτουργήσει θετικά και θα αρέσει πολύ το ρεφρέν χεχε.

68
Α και κιθαριστας,και mac..μπαν τον mouz τωρα βραζιλη


 :roll :roll


... θα πάρω μία βαρύτονη που θα πάει χαχαχαχ, και πάλι στον mac όμως θα ηχογραφώ :Ρ

69
και εγώ με το delay τα είχα βρει σκούρα και δεν μπορούσα να ηχογραφήσω με τίποτα. Μέχρι και ένας φίλος πολύ πιο γνώστης από μένα ήρθε και άκρη καλά καλά δε βρήκε (δεν άκουγα delay αλλά για κάποιο λόγο δεν έγραφε σωστά). Και η κάρτα ήταν ψιλοκαλή (έτσι νομίζω τουλάχιστον), μία audiolink pro. Άκρη βρήκα μόνο με το irig που δεν ηχογραφούσα στο pc αλλά στο iphone/ipad. Από το Δεκέμβρη πήρα imac (ο παλιός υπολογιστής τα είχε ψιλο φτύσει) και ω του θαύματος, η παλιά κάρτα δούλεψε άψογα χωρίς delay και μπορώ πλέον να ηχογραφήσω κυριλέ με garageband (που είναι και τσάμπα χεχε). Ντροπή  μου 40 χρόνια pcάκιας, αλλά βρήκα την υγειά μου!

70
χαχα σωστό τα πάντα είναι θέμα παιδείας :-DDD


Ο τυπάκος δεν ξέρω πως έσκασε μύτη, ελπίζω να μην τον πάρει έιδηση ο Μήτσος  :roll

71
... και μια και μιλήσαμε για another brick in the wal, παρακάτω η ξαδέλφη μου (που εγώ της έμαθα ό,τι ξέρει φυσικά :-Ρ) το παίζει σε ακουστική κιθάρα (όχι το σολο)

[size=78%]
[/size]Κατά σύμπτωση έπεσα και σε βιντεάκι της ξαδέλφης του Μήτσου που παίζει μπάσο φυσικά (και φυσικά ο Μήτσος της έμαθε ό,τι ξέρει). Το βάζω και αυτό μη μας πούνε τίποτα περίεργοι και καλά ρατσιστές με τους μπασίστες.72
Σπύρο θενκς για τις συμβουλές, ειδικά το drop ημιτόνιο φαίνεται πιο απλό από κάτι ανοικτά σολ κλπ, κάποια στιγμή θα τα ψάξω και αυτά χεχε.


Ο Syd Barett είναι όντως δυσκολοχώνευτος, δεν είναι άπό τα αγαπημένα μου των Floyd αυτά με τον Barett (ψιλοπροφανώς) αν και η επιρροή του είναι νομίζω εμφανής σε όλοη την πορεία τους. Με την ευκαιρία, βρήκα ένα ενδιαφέρον copy του wall (της ταινίας). Κοντά 16 gb, με αγγλικούς υπότιτλους, η ποιότητα όμως άν και καλή αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για ταινία αν δεν κάνω λάθος του 1988, όχι ανάλογη των 16 γίγα. Αν κανείς ενδιαφέρεται, πμ :-)

73
@Spyros Delta Ωραίος! Εμένα, μάλλον χαζομάρα μου, τα alternate tunings δε μου πάνε (καλά καλά δεν ξέρω τις νότες στο κανονικπο χεχε). Και κρίμα βέβαια, γιατί η SG που είχα τσιμπήσει κοψοχρονιά πέρυσι έχει πάνω tronical που σου πετάει ό,τι tuning του βάλεις στο τσακα τσακα.
@modfori απίθανος ο τύπος, και τεχνικά και δημιουργικά. Λάθος επιλογή τα super με τα χαρακτηριστικά του μαγνήτη όσο έπαιζε αυτός, δεν νομίζω να τα διάβασε ποτέ κανείς χεχεχε.


@panixgr το πρώτο είναι από τα αγαπημένα μου. Και το δεύτερο πολύ δυνατό (και το μοναδικό που ξέρω να παίζω μέχρι τώρα -μέτρια πάντα) αλλά οπως ξέρετε στους πολύ παλιούς το the wall μας φάνηκε κομματάκι εμπορικό και το έχουμε λίγο χαμηλότερα σε υπόληψη από τα παλιότερα (παρότι η ταινία ήταν τουλάχιστον συγκλονιστική - τώρα μόλις σκέφτηκα να την βρώ σε κανένα καλό copy να την ξαναδώ).

74
χαχα τεχνικά είμαι μια δυο κλάσεις πίσω από σένα αδερφέ αλλά μου αρέσει η ιδέα. Και μετά garageband και να το το cover!

75
... και πάλι πολύ ωραίος, και πάλι αγαπημένο τραγούδι!

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 13