Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το album κυκλοφορεί στην Αμερική στις 24 Μαΐου ενώ μια βδομάδα νωρίτερα θα γίνει διαθέσιμο και στην Ευρώπη.Παραγωγός , όπως κ κιθάρα, είναι ο Roy Z.
Παλι εβγαλε αλμπουμ αυτος?
Παράθεση από: Sandman1_1 στις 23/03/05, 14:46 Το album κυκλοφορεί στην Αμερική στις 24 Μαΐου ενώ μια βδομάδα νωρίτερα θα γίνει διαθέσιμο και στην Ευρώπη.Παραγωγός , όπως κ κιθάρα, είναι ο Roy Z.Mia vdomada nwritera h mia vdomada argotera? Paei 8a xrewkophsw me tosa lefta pou exw dwsei fetos gia eishthria cd ktl
Ωραία! Πάρτε το και πείτε αν είναι καλό, να το πάρω κι εγώ
Παράθεση από: TheTr00p3r στις 26/03/05, 03:40Ωραία! Πάρτε το και πείτε αν είναι καλό, να το πάρω κι εγώ Parto esy kalytera na mas peis
Παράθεση από: έρεβος στις 23/03/05, 16:27Παλι εβγαλε αλμπουμ αυτος? Ρε 7 χρόνια έχει να βγάλει...
Παράθεση από: Sandman1_1 στις 24/03/05, 08:26Παράθεση από: έρεβος στις 23/03/05, 16:27Παλι εβγαλε αλμπουμ αυτος? Ρε 7 χρόνια έχει να βγάλει... Πως περασαν τα χρονια!!!!παντως roy z=εγγυηση(τουλαχιστον για τα ακουσματα που ειχα τοτε, βεβαια θα μου πεις τοτε ακουγα περισσοτερο maiden παρα ηχους του περιβαλλοντος. ...... δεν ξερω... αφηστε με...)
Ξεκίνησε από George_JimMorrison Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Candlemass Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από TrueMetal « 1 2 3 4 » Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Necromayhem « 1 2 » Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από _AdriaN_SmitH Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Kiratzoharris « 1 2 » Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
Ξεκίνησε από Μαργαρίτα Π. Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από davemurrayaris Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από YmiRLinG Μουσικά νέα και συζητήσεις