Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπαρχει Fender USA Stratocaster με 24 τάστα? Εψαξα σε καποια site αλλα οι καταλογοι ειναι τεραστιοι και δεν βρηκα τπτ ακομη.Ξερεις ή εχει δει κανεις τπτ; Παντα μου αρεσαν οι Stratocaster αλλα το οτι δεν αγορασα ακομη οφειλεται στο οτι απεχθανομαι τις κιθαρες με λιγοτερα απο 24 ταστα.
Παράθεση από: Nickmanak στις 06/01/08, 03:59Υπαρχει Fender USA Stratocaster με 24 τάστα? Εψαξα σε καποια site αλλα οι καταλογοι ειναι τεραστιοι και δεν βρηκα τπτ ακομη.Ξερεις ή εχει δει κανεις τπτ; Παντα μου αρεσαν οι Stratocaster αλλα το οτι δεν αγορασα ακομη οφειλεται στο οτι απεχθανομαι τις κιθαρες με λιγοτερα απο 24 ταστα.Δηλαδή απεχθάνεσαι στρατ, τελε, λεσπόλ, ταυράκια... όλα τα κλασσικά σχήματα. Ενδιαφέρον.
Και γιατί ντε και καλά να είναι fender κι όχι τύπου fender? Αν παραγγείλεις από fender custom shop θα σου πάει ο κούκος αηδόνι...
H μονη λυση ειναι να παραγγειλω απο custom shop της Fender American Strat με 24frets οπως ακριβως τη θελω.Ποσα χρηματα λετε να μου ζητησουν; Στο εξωτερικο πρεπει να το ψαξω ή εχει και στην Ελλαδα;
Για strat με 24 ταστα η γνώμη μου είναι να κοιτάξεις τις music man silhouette. Ξεφεύγουν από το κλασσικό σχήμα της στρατ σε εμφάνιση αλλά είναι καταπληκτικά όργανα με φοβερή εργονομία.
Τις Schecter απλα τις ανεφερα γιατι δεν ηξερα καν αυτη την φιρμα πριν την δω στον Ντουκα.Θα ηθελα να εχω μια Strat για blues,rock κλπ.Απλα απορω γιατι υπαρχει παντοκρατορια των 22 ταστων,περιεργο μου φαινεται.Γιατι κοβουν την οκταβα και δεν την ολοκληρωνουν ;Νομιζω οτι ειναι λαθος να πιστευει κανεις οτι με μια κιθαρα ειναι καλυμμενος σε όλα ή οτι υπαρχει κιθαρα που να τα κανει ολα.Οντως οι MusicMan ειναι εντυπωσιακες,οπως και οι PRS & παρολο που δεν εχω πιασει ποτέ καμμια απο αυτες στα χερια μου,τις θαυμαζω απο χρονια.Θα πουλησω το αυτοκινητο μου να παρω μια από όλες.
Παράθεση από: Nickmanak στις 08/01/08, 02:29Τις Schecter απλα τις ανεφερα γιατι δεν ηξερα καν αυτη την φιρμα πριν την δω στον Ντουκα.Θα ηθελα να εχω μια Strat για blues,rock κλπ.Απλα απορω γιατι υπαρχει παντοκρατορια των 22 ταστων,περιεργο μου φαινεται.Γιατι κοβουν την οκταβα και δεν την ολοκληρωνουν ;Νομιζω οτι ειναι λαθος να πιστευει κανεις οτι με μια κιθαρα ειναι καλυμμενος σε όλα ή οτι υπαρχει κιθαρα που να τα κανει ολα.Οντως οι MusicMan ειναι εντυπωσιακες,οπως και οι PRS & παρολο που δεν εχω πιασει ποτέ καμμια απο αυτες στα χερια μου,τις θαυμαζω απο χρονια.Θα πουλησω το αυτοκινητο μου να παρω μια από όλες. Strat,Blues, και Rock, δεν πανε πακέτο με 24 τάστα.21 και 22 παίζουν.
Ξεκίνησε από kostis88 Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από H4RRY Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Nero Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από sokob Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Σκίρων Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από JIM1908 « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Alex_Under Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από philip the great Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από Mhche Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από music massacre Κιθάρα - Μάρκες και τύποι