Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που η μουσική έτρεχε στο μυαλό μου, αμόλυντη από μύρια «πρέπει» και κούραση. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που στη ζωή και στην καθημερινότητα ένα κι ένα έκαναν δύο. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που όταν έκανα κάτι σωστό μου έλεγαν μπράβο, ενώ μόνο όταν έκανα κάτι λάθος «τα άκουγα». Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που τη μισή μέρα δεν ήμουν υπόλογος για όλα. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που αν δεν είχα 800 ευρώ το μήνα το πολύ πολύ να μην έκανα απλά αυτά που ήθελα. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που η Κυριακή απόγευμα ήταν μια στιγμή χαλαρότητας και όχι ψυχολογική προετοιμασία για το πρωί της Δευτέρας. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που σηκωνόμουν το πρωί της Δευτέρας και δεν έλεγα «πω ρε π…στη που σηκώνομαι να πάω τώρα»…Πόσοι άραγε σκέφτονται έτσι (δλδ όπως εγώ σήμερα) κάποια πρωινά Δευτέρας;Κατά τη γνώμη μου, το πρωί της Δευτέρας είναι ένα καμπανάκι για όλους. Είναι πραγματικά ένας δείκτης ποιότητας ζωής και δεν πρέπει να αγνοείται…
Ξερεις κατι ομως; Πολλες φορες μπορεις να προσποιηθεις πως μια νεα μερα ειναι και μια νεα αρχη για οτιδηποτε. Απο τη στραβομουτσουναρα του αφεντικου σου, μεχρι το σκυλαδικο κομματι που θα ακουσεις κατα λαθος στο ραδιοφωνο, μπορεις να βρεις κατι καινουριο. Κατι που θα σε διασκεδασει απο μεσα σου και δεν θα σε "ριξει" στο δικο τους παιχνιδι. Στην αρχη ειναι δυσκολο, ομως μετα απο ενα διαστημα συνηθιζεις να σκεφτεσαι ετσι. Φορας μια "μασκα" για τους υπολοιπους ( για να μην θεωρησουν πως εισαι και τρελος ) και απο μεσα σου γινεσαι παλι το παιδι που νομιζεις πως εχασες..Αλλα δεν το χανεις..Ειναι μεσα μας ανα πασα στιγμη, απλως στριμωγμενο απο σκεψεις που δεν ειναι δικες μας πολλες φορες!
Σιγουρα! Δεν το καταλαβαινουν πολλοι, αλλα το χιουμορ ειναι μια πικρη και ειρωνικη εκδοση της κριτικης μας απεναντι στον κοσμο ( και στον εαυτο μας ). Οταν ολα εχουν παει σκατα κι εσυ βρισκεις την ορεξη να γελασεις με αυτο, τοτε μαλλον την επομενη στιγμη θα εχεις βρει και τη λυση στο προβλημα σου
Οταν γενικα δεν την παλευω..προσπαθω να σκεφτομαι και να αναλογιζομαι την θεση μου γενικοτερα..το αν υπαρχουν χειροτερα η οχι.Ετσι λιγο λιγο..περναει η μερα..ειναι μεχρι να περασει η 1η-2η ωρα..μετα κατι κανουμε..
Παράθεση από: freemind στις 08/09/08, 12:00Σιγουρα! Δεν το καταλαβαινουν πολλοι, αλλα το χιουμορ ειναι μια πικρη και ειρωνικη εκδοση της κριτικης μας απεναντι στον κοσμο ( και στον εαυτο μας ). Οταν ολα εχουν παει σκατα κι εσυ βρισκεις την ορεξη να γελασεις με αυτο, τοτε μαλλον την επομενη στιγμη θα εχεις βρει και τη λυση στο προβλημα σου Ο τρόπος του αισιόδοξου..Παράθεση από: bassman 5χορδος wannabe! στις 08/09/08, 12:09Οταν γενικα δεν την παλευω..προσπαθω να σκεφτομαι και να αναλογιζομαι την θεση μου γενικοτερα..το αν υπαρχουν χειροτερα η οχι.Ετσι λιγο λιγο..περναει η μερα..ειναι μεχρι να περασει η 1η-2η ωρα..μετα κατι κανουμε.. Ο τρόπος του σαδιστή.. Βρίσκει παρηγοριά στα βάσανα των άλλων..
Ξεκίνησε από FiGaRo « 1 2 » Συναντήσεις
Ξεκίνησε από pimami Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από llorona Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από iznogood Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από ε? Δικοί μας στίχοι και ποιήματα