Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω τη Ιbanez RG7321, μια χαρα ειναι αλλα τους μαγνητες που φοραει ειναι για πεταμα.
Παράθεση από: Strat|Man# στις 19/08/09, 13:52Εχω τη Ιbanez RG7321, μια χαρα ειναι αλλα τους μαγνητες που φοραει ειναι για πεταμα.Είναι πολύ χάλια?! Στο σπίτι παίζω δεν την παλεύει?Πιστεύσεις πως αξίζει αναβάθμιση σε αυτο το κομμάτι ως όργανο? (κοινως αν του κότσαρα εναν emg 707 μετά την παλεύει?)
Για EMG θελει λιγο σκαψιματακι μαλλον, ειναι ισα-ισα το μεγεθος της τρυπας που εχει.Μην παρεις Harley Benton, εχουν δυο φιλοι και στην αρχη μας φανηκε σουπερ για τα χρηματα της, μεχρι που διαπιστωσαμε το αντιθετο!Σεκτερ και Ιμπανεζ ειναι πιο δοκιμασμενες λυσεις.
Aμα είναι να πιάσουμε μεταχειρισμένα, και οι 7420 και 7620 της Ibanez είναι οργανάρες....
Ρε συ Jezus ωραια ιδεα! Αυτη εχει και emg πανω. Αμα παρει το ματι σας τιποτα πειτε!
Καλα τα λετε ρε παιδια αλλα ποιος θα εδινε τετοια κιθαρα στα λεφτα που μπορω εγω να δωσω/Ερωτηση... στρατμαν ποσο κοστιζει η rg καινουργια?
Παράθεση από: nikolix στις 20/08/09, 11:51Ρε συ Jezus ωραια ιδεα! Αυτη εχει και emg πανω. Αμα παρει το ματι σας τιποτα πειτε!Παράθεση από: nikolix στις 20/08/09, 16:00Καλα τα λετε ρε παιδια αλλα ποιος θα εδινε τετοια κιθαρα στα λεφτα που μπορω εγω να δωσω/Ερωτηση... στρατμαν ποσο κοστιζει η rg καινουργια?Tελικά ενδιαφέρεσαι, ή δεν ένδιαφέρεσαι για μεταχειρισμένη?Όπως και να 'χει, η τιμή της RG7321 είναι 450€
Αν πάντως καταλήξεις σε schecter (που δεν το βλέπω, αφου λες ότι σε βολεύουν τα λεπτά μπράτσα), να έχεις υπόψη σου να κάνεις μια βόλτα απο το Tele@Sound (http://www.telesound.gr/gr/home.html)Την Demon-7 που πήρα εγώ, μου έκανε καλύτερη τιμή και απο Thomman
Παράθεση από: edgar_jp στις 20/08/09, 23:53Αν πάντως καταλήξεις σε schecter (που δεν το βλέπω, αφου λες ότι σε βολεύουν τα λεπτά μπράτσα), να έχεις υπόψη σου να κάνεις μια βόλτα απο το Tele@Sound (http://www.telesound.gr/gr/home.html)Την Demon-7 που πήρα εγώ, μου έκανε καλύτερη τιμή και απο ThommanΚαλοοοοοο... Και h deamon προκειται για καλη κιθαρα ε? Οι active που φοραει τι λενε?!Γενικότερα και αφου δεν εχω παιξει schecter τα μπράτσα τους πως είναι? Είναι πολύ χοντρά?Είμαι νέος κιθαριστας δεν είναι το ότι εχω συνηθισει με κατι συγκεκριμενο ισως μπορεσω να αλλαξω χωρις κοπο
Παράθεση από: nikolix στις 21/08/09, 16:31Παράθεση από: edgar_jp στις 20/08/09, 23:53Αν πάντως καταλήξεις σε schecter (που δεν το βλέπω, αφου λες ότι σε βολεύουν τα λεπτά μπράτσα), να έχεις υπόψη σου να κάνεις μια βόλτα απο το Tele@Sound (http://www.telesound.gr/gr/home.html)Την Demon-7 που πήρα εγώ, μου έκανε καλύτερη τιμή και απο ThommanΚαλοοοοοο... Και h deamon προκειται για καλη κιθαρα ε? Οι active που φοραει τι λενε?!Γενικότερα και αφου δεν εχω παιξει schecter τα μπράτσα τους πως είναι? Είναι πολύ χοντρά?Είμαι νέος κιθαριστας δεν είναι το ότι εχω συνηθισει με κατι συγκεκριμενο ισως μπορεσω να αλλαξω χωρις κοποΕίναι χοντρά. Τώρα "πολύ" ή "λίγο" εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Αλλά μη ξεχνάς οτί μιλάμε για 7χορδη. Οπότε αν έχεις συνηθίσει σε λεπτά μπράτσα και δεν έχεις ασχοληθεί με 7χορδες, ε... θα νιώσεις μεγάλη διαφορα σε Schecter 7χορδη.Η demon-7 τωρα... ενταξει, δεν ειναι και τιποτα το τρομερό... Για μια πρωτη γνωριμια με 7χορδες ειναι καλή... τα λεφτα της τα δικαιολογει... Αν μου περισσευανε θα αλλαζα τους μαγνητες σε EMG... αλλα προσωπικα δεν εχω σκοπο να επενδυσω λεφτα σε μια "φτηνη" κιθάρα.
Ξεκίνησε από organopextis Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
Ξεκίνησε από Αυγουστοσ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από sirox Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
Ξεκίνησε από VasilisG.J. Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Ammon Jerro « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από nikolix « 1 2 ... 5 6 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από diji grampsas Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από stone age Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από polegarh Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από T3h Jezus « 1 2 3 » Ενισχυτές