Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και οι δυο passive, μιας και δε με ενθουσιάζει η ιδέα των active, κυρίως γιατί λογικά θα πρέπει να γίνουν κοψίματα στο ξύλο για να βολευτούν οι μπαταρίες και αυτό δεν πρόκειται να γίνει :Ρ
Σπλιτ δεν ξέρω τι είναι, αλλά υποθέτω από τα συμφραζόμενα ότι "σπάει" το humbucker σε δυο single coil pickups. Αν είναι όντως έτσι, τότε ο επιλογέας της κιθάρας μου κάνει ήδη αυτή τη δουλειά (για λεπτομέρειες δείτε το link), οπότε από αυτό είμαι καλυμμένος ίσως? Τα φώτα σας plz.
Αξίζει να πάω για την αλλαγή ?
Καλως ηρθες! Μακαρι ολες οι basswood, με λαιμο maple και ταστιερα rosewood να ηταν το ιδιο καλες... Φαντασου δηλαδη τι θα παθαινανε οι Jem αν εβγαινε προς τα εξω οτι η μονη διαφορα τους με τις GRG ειναι η συναρμολογηση και οι μαγνητες! Για μενα παλι, δεν αξιζει να πληρωσεις 200 ευρω (τουλαχιστον) για εργασιες σε μια κιθαρα που κοστιζει τα ιδια λεφτα... Ειναι σα να εχεις ενα Lada Niva και να του βαλεις top λαστιχα και ζαντες που να αξιζουν οσο ολο το Niva.Τι θα εκανα αν ημουν στη θεση σου? Υπομονη και οικονομια. Εχεις στην ακρη φανταζομαι 200 ευρω. Να ξερεις πως στην κατηγορια 400-500 ευρω, μπορεις να βρεις ενα αξιολογο οργανο που να σε βγαζει ανετα σε ροκ και heavy παιξιματα. Και εχε κατα νου οτι σε αυτα τα χρηματα οι κιθαρες (οι περισσοτερες..) φορανε απο ''τη μανα τους'' αξιολογους μαγνητες και οχι σαν και αυτους της GRG 170 οπου, no offense, ειναι μαγνητες για το ψυγειο...Αρα απο μενα εχεις το πρωτο αρνητικο για την αλλαγη.
Μονο που αν αλλαξει γκομενα, που μυαλο για αλλαγη μαγνητων μετα??
Ξεκίνησε από M.m.M. Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από Evangelos 123 Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από papardelas Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από adrian666 Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από Alexisonfire Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από Timos72 Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από johnwow13 Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από giorgos1990 Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από vegos « 1 2 » Μαγνήτες και ηλεκτρικά