Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΙΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ACTION KAI ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΓΗ ΣΤΑ ΓΛΙΣΤΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΔΩΝ.ΕΔΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΑ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΕΒΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΥΛΟ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ.ΠΑΙΖΩ ΜΕ 11ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΚΙΘΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ ΧΟΡΔΩΝ?
μπορεις να δοκιμάσεις και τις Gypsy Jazz της Daddario που είναι φτιαγμένες για γρήγορο παίξιμο.
Αυτό από που προκύπτει?
Οι συγκεκριμένες αφορούν κιθάρες με floating bridge και παράλληλο καμάρωμα.Όχι κοινες ακουστικές.Αν τις περάσεις το αποτέλεσμα θα είναι να πέσει η ένταση του οργάνου.
Αυτο που ονομάζεις stop tail λέγεται tailpiece.
Στο site της daddario είναι λογικό να μην λέει τα αυτονόητα.Οτι δηλαδη οι χορδές είναι για manouche κιθάρες και όχι άλλες ακουστικές.Το πείραμα που αναφέρεις το έχω κάνει.Δηλαδή να βάλω χορδές gipsy σε κανονική ακουστική, με το αποτέλεσμα που αναφέρω παραπάνω.
Ξεκίνησε από Σωτήρης « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Fighter « 1 2 3 4 5 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από kounabi Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Holyshock Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από GEOARIS Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από minas11 Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από Guitar_Innuendo Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από fovos Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από emix Εφέ
Ξεκίνησε από Guitar Fan Χορδές, πένες, αξεσουάρ