Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφόσον έχεις κάνει κάποια post ήδη....φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πως πρέπει να αποφεύγεις τα κεφαλαία. Επίσης εφόσον μπορείς και γράφεις με ελληνικόυς χαρακτήρες τι τα θες τα greeklish
Αδυνατώ να καταλάβω τι έχουν πάθει τα μεγάλα ονόματα τον τελευταίο καιρό και κυκλοφορούν μέτριες δουλειές...
Ούτε εμένα με ενθουσίασε το "Όλα στο φως". Μου άφησε περίπου τις ίδιες εντυπώσεις που μου είχε αφήσει και το "Εκπομπή". Μάλλον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ύφους, τι άλλο να πω... Αδυνατώ να καταλάβω τι έχουν πάθει τα μεγάλα ονόματα τον τελευταίο καιρό και κυκλοφορούν μέτριες δουλειές...
Νομίζω ότι το τραγούδι ''Πάω να πιάσω ουρανό '' (το οποίο ακούω κι αυτή τη στιγμή ) είναι από τα καλύτερα τραγούδια που έχουμε ακούσει τα τελευταία τραγούδια..Την πρώτη φορά που το άκουσα έμεινα βουβή στην κυριολεξία με μια ανατριχίλα να διαπερνά όλο μου το σώμα .Στο δεύτερο άκουσμα έκλαψα ,δεν ντρέπομαι που το λέω. Μου θύμισε καταστάσεις και συναισθήματα που έχω περάσει και ίσως για αυτό ''μίλησε'' τόσο πολύ μέσα μου..Το ακούω πάντα σε δυνατή ένταση και ο τρόπος ερμηνείας της Αρβανιτάκη σε αυτό το τραγούδι με πλημμυρίζει,δεν ξέρω πως να το περιγράψω,μου δημιουργεί συναισθήματα πολύ δυνατά..Η γυναίκα είναι εκπληκτική..Όσες φορές και να το βάλω συγκλονίζομαι ,δε λέω υπερβολές.. Το θεωρώ έξοχο κομμάτι και στη μουσική του σύνθεση αλλά και στο περιεχόμενο των στίχων..
Ξεκίνησε από Britney Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από darkgspot Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από apoel_23 Αναζήτηση τραγουδιών