Αποστολέας Θέμα: ΕΛΕΝΗ  (Αναγνώστηκε 2067 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pony

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
ΕΛΕΝΗ
« στις: 11/10/05, 16:09 »
Η νύχτα άπλωσε το πέπλο της κάτω από τον αττικό ουρανό. Στους άδειους δρόμους, μονάχα τα φώτα της κάνουν παρέα. Μα, … τι είναι αυτό που ακούγεται και σπάει αυτή τη σιωπή;.. μοιάζει να έρχεται από εκείνο το μικρό στενό και ακούγεται τόσο αμυδρά. Όσο πλησιάζω ακούγεται περισσότερο αυτός ο παράξενος ήχος. Κάποιο κλάμα διακρίνω. Μα ποιος; Γιατί; Προς τι αυτοί οι λυγμοί; Μια λεπτή φιγούρα κάνει την εμφάνισή της. Είναι καθισμένη κάτω στο παγωμένο πεζοδρόμιο. Μόνη της. Όσο πλησιάζω, η εικόνα του προσώπου της φαίνεται πιο καθαρά. Τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από το κορμί της. Άραγε κρυώνει; Μα όχι. Η θλίψη φαίνεται χαραγμένη πλέον στο πρόσωπό της. Τα μάτια της κόκκινα σα τη φωτιά. Τα μάγουλά της μοιάζουν να τα έχει ποτίσει το δάκρυ. Ο πόνος είναι ευδιάκριτος. Θέλω να πάω κοντά της, μα κάτι με σταματάει. Προσπαθώ να της μιλήσω, μα δεν με ακούει. Αλλά, … κοίτα. Μια δεύτερη φιγούρα αρχίζει να φαίνεται. Είναι ξαπλωμένη κάτω στο δρόμο… ασάλευτη, παγωμένη. Μα γιατί δεν προσπαθεί να σηκώσει αυτό το σώμα που κείτεται κάτω; Προσπαθώ να κάνω ένα βήμα, να πλησιάσω κοντά τους. Τα γυμνά πόδια μου, νιώθω να υγραίνονται σε εκείνο το σημείο του δρόμου. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ένα αυτοκίνητο έρχεται προς τα δω. Τα φώτα του πέφτουν στο σημείο που είμαι. Φαίνεται να είναι κόκκινο το χρώμα αυτού του υγρού, που μουσκεύει τα πόδια μου. Τo αυτοκίνητο πλησιάζει όλο και περισσότερο. Η φιγούρα που έβλεπα πριν της γυναίκας στο πεζοδρόμιο, σα να φαίνεται γνώριμη. Μα τι γίνεται εδώ; Το αυτοκίνητο σταματάει δίπλα της. Δυο άτομα κατεβαίνουν με άσπρη στολή. Περνάνε από δίπλα μου, όμως δεν με βλέπουν. Ο ένας προχωράει προς το μέρος της γυναίκας, και ο άλλος στο μέρος που βρίσκεται το ασάλευτο σώμα. Ξαφνικά αρχίζω να αναγνωρίζω το πρόσωπο του. Μα πως είναι δυνατόν; Αφού είμαι εδώ…

« Τελευταία τροποποίηση: 15/02/07, 21:39 από pony »
τί να κάνω η γυναίκα που τρέχω σα τη τρελλή. Μ΄ ένα μυαλό νύχτα μέρα, σ΄ αυτή τη δόλια τη ζωή ;;;..

Αποσυνδεδεμένος Twix

• Παλιός
    • Προφίλ
    • Τα μουρμουρισματα της καρδιας μου
Απ: ΕΛΕΝΗ
« Απάντηση #1 στις: 11/10/05, 16:17 »
Βρε Ελένη, με ανατρίχιασες..... τι είναι αυτό;;;;

Σαν διήγηση από κάποιο βιβλίο μοιάζει.

Πάντως είναι ανατριχιαστικά ωραίο...

Από τα λίγα κομμάτια σου που διάβασα από την αρχή που μπήκες, εμένα μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις.... Είναι απλός και γεμάτος συναίσθημα και μου βγάζεις κάτι το τρυφερό και γλυκό!

Να' σαι καλά! Καλή συνέχεια!
Ήξερες να δίνεσαι,αγάπη μου. Δινόσουνα ολάκερη και δεν κράταγες για τον εαυτό σου παρά μόνο την έγνοια αν έχεις ολάκερη δοθεί.   (ΤΛ)

Αποσυνδεδεμένος pony

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΕΛΕΝΗ
« Απάντηση #2 στις: 22/10/05, 13:58 »
σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, ...χαίρομαι που σου άρεσε έστω και αν σε ανατρίχιασε, ... συγνώμη , ... ένα φιλάκι για να σε ζεστάνει, .. :-*
« Τελευταία τροποποίηση: 15/02/07, 21:42 από pony »
τί να κάνω η γυναίκα που τρέχω σα τη τρελλή. Μ΄ ένα μυαλό νύχτα μέρα, σ΄ αυτή τη δόλια τη ζωή ;;;..

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
4 Απαντήσεις
4098 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 29/03/07, 21:01
από alikaki
18 Απαντήσεις
32110 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13/08/10, 03:52
από TheVrachnoprofiter
1 Απαντήσεις
2979 Εμφανίσεις