Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχα ένα φιλαράκι καλό που τον έλεγαν Media Player... Μαζί περνούσαμε μια χαρά, τον φρόντιζα, με φρόντιζε...Ώσπου μια μέρα, μου εξαφάνισε όλες τις playlists και όχι μόνο αυτό, αλλά αρνιόταν πεισματικά να με αφήσει να φτιάξω καινούριες! Έτσι, αναγκαστικά άκουγα τα σωσμένα mp3s ένα ένα. Τώρα τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα:ο WMP ανοίγει όποτε γουστάρει αυτός! Ακόμα και cd να προσπαθήσω να παίξω δεν... Αν είναι στις καλές του μπορεί να ακούσω και ένα ολόκληρο, για δεύτερο δεν το συζητάμε... Τι του συμβαίνει πείτε μου... Βοηθάτε ρε παιδιά, χάνω τον κολλητό μου....
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τον 11 έχω και μάλλον όπως λες, δεν είναι καλός... Προς το παρόν "βολεύτηκα" μια χαρά με τον Winamp που μου έστειλε ο Βασίλης. Αν στο μέλλον μου κάνει κι αυτός "νερά", ξέρω σε ποιόν θα απευθυνθώ
Βάλε το 10!
Το βγαζω,το ξαναβαζω τιποτα... Και η βλακεια ειναι οτι δεν ειναι περασμενο στην προσθαφαιρεση προγραμματων, παρα μονο στο "Στοιχεια των Windows". Και αφου το βγαλω, τα εικονιδια μενουν, το προγραμμα μενει (!) και ο φακελος στο Program Files δεν εχει φυγει!!! Τι να κανω;..!!!
Και λιγο επικινδυνο αν χρησιμοποιεις πολλα iPod, προσεχε!!!
Ξεκίνησε από Βραζίλης Μουσική και υπολογιστές
Ξεκίνησε από D@ve Murray Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Fretwork Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από eleos* (Βάλια πια....) Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από philip the great Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από faser Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από zeromancer Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Eagle Of Kamelot Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από jeffpapadopoulos Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Μπιφτέκι Κιθάρα - Μάρκες και τύποι