Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τις συγκεκριμένες δύο εγώ θα επέλεγα την Cort. Αν και συμπαθώ περισσότερο το πιο κλασσικό les paul σχήμα της epi, η cort είναι σίγουρα καλύτερη κατασκευή, και είναι και στα ίδια λεφτά. Στην epi θα χρειαστεί να πειράξεις αρκετά πράγματα για να γίνει καλύτερη (μαγνήτες, κλειδιά, μερικές θέλουν και αλλαγή γέφυρας, nut) ενώ στην cort το μόνο που ίσως θελήσεις ν'αλλάξεις αργότερα είναι οι μαγνήτες.Τώρα το coil tap είναι για πιο "single coil" ήχο. Αυτό μπορεί να γίνει αν οι μαγνήτες είναι four conductor (με 4 καλώδια δηλαδή), που όλοι οι διπλοί σχεδόν πλέον έτσι είναι. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά για καθαρά είναι χρήσιμο μερικές φορές, αν και προτιμώ σε πολλές φάσεις τον πιο γεμάτο, ογκώδη ήχο ενός διπλού, ακόμα και στα καθαρά (μιλάω για διπλό neck, κι όχι bridge στη συγκεκριμένη περίπτωση).Εν κατακλείδι λοιπόν, εγώ ψηφίζω cort.
Gothic ευχαριστω!Να σε ρωτήσω, ξέρεις αν ο λαιμός είναι "γρήγορος" και στις δύο κιθάρες? Μήπως ξέρεις ποια "παίζεται " πιο εύκολα? Επίσης, μήπως έχεις δοκιμάσει κάποια από τις δύο ή κάποια αντίστοιχη? Σε αυτά τα χρήματα περίπου, συμφωνείς με τις επιλογές?Ευχαριστώ!
Epiphone Stratocaster?? Υπαρχει τετοια κιθαρα???
Μήπως ξέρει κανείς και από ήχο πως πάμε?Λόγω set neck και string thru στην Cort, να υποθέσω ότι θα έχω τον ήχο και Sustain της Les Paul?
Ξεκίνησε από RORY GALLAGHER Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από NecroMANcier_666 Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Gabriel6th Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από GreekDudeCovers Μπάσο
Ξεκίνησε από delos999 Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από souf Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από jorje Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από profsokin Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από vaggelisam Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από gt1981 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι