Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας... λοιπον μαθαινω 1μιση χρονο κιθαρα.. εχω κανει και καποια μαθηματα... ομως αυτο που ψαχνω ουσιαστικα ειναι να μαθω μονη μου.... αν υπαρχει καποιο καλο βιβλιο να μου προτεινετε θα με διευκολυνετε πολυ... για κλασικη κιθαρα προκειται.. ιδιαιτερα θα λάβω υπόψη μου αν ειστε αυτοδιδακτοι.. ευχαριστω...
βιβλια για κλασικη βιβλίο του J.Sagreras-Τα πρώτα βήματα της κιθάρας τον Κιθαρόκοσμο ΙΙΙ του Κανάρη και E.Pujol και το βιβλίο του A.Segovia είναι το βιβλίο με τις διατονικές κλίμακες.
Παράθεση από: sofitia στις 21/08/09, 19:41βιβλια για κλασικη βιβλίο του J.Sagreras-Τα πρώτα βήματα της κιθάρας τον Κιθαρόκοσμο ΙΙΙ του Κανάρη και E.Pujol και το βιβλίο του A.Segovia είναι το βιβλίο με τις διατονικές κλίμακες. Χε,χε.Απ ότι βλέπω οι συμβουλές που σου 'χα δώσει έπιασαν τόπο Να προσθέσω μόνο και το βιβλίο του Ralph Towner.(Δεν ξέρω όμως αν ο Νάκας κ.λ.π το έχουν )Αν και κάποιες ασκήσεις είναι για προχωρημένους στην κιθάρα έχει και κάποιες καλές για το δεξί χέρι που θα σε βοηθήσουν καθώς επίσης(αν σε ενδιαφέρει) ασχολείται με τον αυτοσχεδιασμό.
Ξεκίνησε από cadm8 Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
Ξεκίνησε από Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Ommadawn Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από nikolix « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από sofitia « 1 2 » Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Ξεκίνησε από sofitia « 1 2 3 4 » Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από Lost_Highway Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από geopaok Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από musicA Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές