Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Καρχαρίας στις 28/07/11, 14:27rip Amy.. απο τις μεγαλυτερες, αν οχι η μεγαλυτερη, γυναικεια φωνη που περασε την δεκαετία που διανύουμε.εν τω μεταξύ θα πεταχτώ λίγο off topic ποια τραγουδια επιτυχίες έχουν γραφτεί ξενέρωτα?περισσοτερα απ' οσα φανταζεσαι. εχουν ρωτησει και τον ville και τους εχει πει οτι ποτε δεν εχει γραψει πιωμενος, διοτι πολυ απλα τα χερια του δεν ηταν σε θεση να παιξουν σωστα την κιθαρα...κατι αντιστοιχο ειχε πει και ο vai. αλλο το πως μπορει να βγαινει κανεις στη σκηνη, και αλλο οταν γραφει. αλλωστε ακομα και το ''ξενερωτα'' σχετικο ειναι... αλλο πινω δυο τρια ποτακια να χαλαρωσω και ισως μου ρθει καποια εμπνευση, αλλο ειμαι αλκοολικος
rip Amy.. απο τις μεγαλυτερες, αν οχι η μεγαλυτερη, γυναικεια φωνη που περασε την δεκαετία που διανύουμε.εν τω μεταξύ θα πεταχτώ λίγο off topic ποια τραγουδια επιτυχίες έχουν γραφτεί ξενέρωτα?
Παράθεση από: let me know 796 στις 29/07/11, 17:46οταν τους ρωταω αν εχουν ακουστα τον Stevie Ray Vauqhan η απαντηση ειναι :ε! ναι και αυτος απο ναρκωτικα πηγε φταιω εγω που τους ριχνω μπινελικια μετα? αυτα! Μονο που ο SRV δεν πηγε απο ναρκωτικα, αλλα επειδη επεσε το ελικοπτερο στο οποιο βρισκοταν...και αν θυμαμαι καλα ηταν σε φαση που ειχε ξεπερασει τα ναρκωτικα, ηταν καλα απο αυτην την αποψη...
οταν τους ρωταω αν εχουν ακουστα τον Stevie Ray Vauqhan η απαντηση ειναι :ε! ναι και αυτος απο ναρκωτικα πηγε φταιω εγω που τους ριχνω μπινελικια μετα? αυτα!
Παράθεση από: let me know 796 στις 29/07/11, 17:46αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι αρκετοι γνωστοι μου μιλανε για την συγχωρεμενη οτι μπηκε και αυτοι στο κλαμπ των ''star''που πεθαναν προωρα.οταν τους ρωταω αν εχουν ακουστα τον Stevie Ray Vauqhan η απαντηση ειναι :ε! ναι και αυτος απο ναρκωτικα πηγε φταιω εγω που τους ριχνω μπινελικια μετα? αυτα! Μεγάλη ατάκα! Πες τα!!!
αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι αρκετοι γνωστοι μου μιλανε για την συγχωρεμενη οτι μπηκε και αυτοι στο κλαμπ των ''star''που πεθαναν προωρα.οταν τους ρωταω αν εχουν ακουστα τον Stevie Ray Vauqhan η απαντηση ειναι :ε! ναι και αυτος απο ναρκωτικα πηγε φταιω εγω που τους ριχνω μπινελικια μετα? αυτα!
Ξεκίνησε από CHCOME « 1 2 » Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
Ξεκίνησε από ScullShot Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από freemind Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από pa... Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Stergios Kourou Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Ogun-Sotis Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Alex_Under Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Mrs Brightside Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από kleovoulos Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Θοδωρής Μουσικά νέα και συζητήσεις