Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω (γνώμη μου πάντα) θα έπρεπε να γράψεις κάτι ποιο "έξυπνο". Δλδ να μην μιλάς ότι είσαι απεγνωσμένος εξαιτίας της. Κάτι ποιο πλάγιο, μεταφορικό. Να μην το λες κατάμουτρα δλδ.
Για πες τι άκουγες όταν έγραψες? Τουλάχιστον να καταλάβουμε ρυθμό.
Παράθεση από: Καρχαρίας στις 19/01/05, 10:44Νομίζω (γνώμη μου πάντα) θα έπρεπε να γράψεις κάτι ποιο "έξυπνο". Δλδ να μην μιλάς ότι είσαι απεγνωσμένος εξαιτίας της. Κάτι ποιο πλάγιο, μεταφορικό. Να μην το λες κατάμουτρα δλδ.Σωστό και αυτό αλλά αφού έτσι του βγήκε... Γιατί να γράψει κάτι άλλο όχι τόσο αυθόρμητο αλλά περισσότερο πλάγιο? Αυτό που μετράει τελικά είναι να γράψεις αυτό που σε εκφράζει!
Για μένα προσωπικά οι μόνοι που μίλησαν για αγάπη ελευθερα και είχαν τον τρόπο ήταν οι ρεμπέτες
Παράθεση από: Καρχαρίας στις 19/01/05, 11:08Για μένα προσωπικά οι μόνοι που μίλησαν για αγάπη ελευθερα και είχαν τον τρόπο ήταν οι ρεμπέτεςΣωστά τα όσα λες για τους ρεμπέτες.Ο τρόπος ήταν η απλότητα... απλά και σταράτα λόγια... όχι δήθεν...χωρίς μεταφορές και κρυφές έννοιες.
ΥΓ:Βρε Ζαχαρία γιατί να γράφει Italic και όχι ευθέως; Σημασία έχει αυτά που γράφει να τα γράφει σαν κατάθεση ψυχής και όχι μηχανικά.Αποψή μου...
Ξεκίνησε από ΧΩΡΙΑΤΗΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Asmodaius Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από kostas_8 Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Anemos Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από hugegou Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από diji grampsas Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια