Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω τη βρηκα 500.Το μονο ελλατωμα που βρηκα εγω, με την μικρη μου πειρα, ειναι ενας θορυβος οταν γυρνας τα knobs.
Loipon.....thelw na parw tin Epiphone Les Paul Standard (ti brika 550 euro metritois,kali timi?)I erwtisi einai i eksis:Exw akousei oti polles lespaul vgainoun ellatwmatikes dld 1-2 sta 10 montela...ti exete akousei gia auto?ti typou ellatwmata paizoun kai ti prepei na koitaksw prin tin parw?A kai kati psiloasxeto:osoi tin exete,ti xordes tis forate?
Εγώ την πήρα 500 Euro από Αθήνα και για τα χρήματα αυτά η κιθάρα είναι πάρα πολύ καλή. Πάρε μια από τα καινούργια μοντέλα με Grover κλειδιά, γιατί τα παλιά που φορούσε ήταν για κλάματα. Τώρα όσον αφορά τους Dunkan σίγουρα ταιριάζουν με την Les Paul. Απλά διάλεξέ τους ανάλογα με το στίλ που παίζεις συνήθως.Με αλλαγή στους μαγνήτες και στα Pots θα δείς τρομερή διαφορά!
re paidia exei xilious dyo magnhtes Seymour Duncan oloi diaforetikoi. Ti paei na pei an oi Duncan tairiazoun sthn les paul!!???kai epipleon ola afta einai ypokemenika. Akous kai an sou aresei tote einai kalo!
Παράθεση από: pureanalog στις 31/03/05, 23:55re paidia exei xilious dyo magnhtes Seymour Duncan oloi diaforetikoi. Ti paei na pei an oi Duncan tairiazoun sthn les paul!!???kai epipleon ola afta einai ypokemenika. Akous kai an sou aresei tote einai kalo!Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις παράθεση στα λεγόμενά μου, γιατί στο θέμα μαγνητών δεν βλέπω να διαφωνούμε πουθενά. Στο δεύτερο συμφωνώ, σίγουρα είναι υποκειμενικό. Φιλικά.
de diafwnw mazi sou. thn erwthsh basika de katalaba. Einai san na leme : mou tairiazoun ta mluzakia <tade markas> ? toso geniko kai aoristo. gia na boithisw na katalabete to lew oxi na sas th spasw ok?
Ξεκίνησε από Gabriel6th Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από hot_sauce (φλουτσ) « 1 2 » Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από delos999 Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από souf Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από HeyJoe Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από B.C. Rich « 1 2 3 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από ZaMi Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Giannis1995 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από DeniaHD Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από harrisxr650 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι