Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σορρυ δλδ ρε παιδια αλλα δεν βρισκω κατι φοβερο στους SOAD.Μονο το Toxicity κατι λεει.Κατα τ'αλλα με αφηνουν αδιαφορο.Δεν ειμαι αυτου του ειδους μαλλον.
Παράθεση από: Roufus-Enas euaisuhtos kafros στις 02/09/05, 12:231) ωραια ημιθεοι2)paparoach!?!?!?!?ΟΧΙ!1) Εστω...γιατι εισαι εσυ.2)ΝΑΙ! στην αρχη ηταν ενα κραμα νιου σκουλ πανκ με νιου μεταλ....+ συνεχιζουν ειδικα με το "she loves me not" ειναι ξεκαθαρες οι επιρροες τους.
1) ωραια ημιθεοι2)paparoach!?!?!?!?ΟΧΙ!
Παράθεση από: super_freak_me στις 02/09/05, 16:04Παράθεση από: Roufus-Enas euaisuhtos kafros στις 02/09/05, 12:231) ωραια ημιθεοι2)paparoach!?!?!?!?ΟΧΙ!1) Εστω...γιατι εισαι εσυ.2)ΝΑΙ! στην αρχη ηταν ενα κραμα νιου σκουλ πανκ με νιου μεταλ....+ συνεχιζουν ειδικα με το "she loves me not" ειναι ξεκαθαρες οι επιρροες τους.Παιδια λυπουμαι, φάουλ και στους δυο. Με βάση όχι την άποψη μου, αλλα των κριτικών μουσικής, οι "πατερες" του Nu Metal είναι οι καταπληκτικοί Tool. Διαβάστε κάπου τις επιρροές που δηλώνουν οι Munkey kai Head. και papa roach??? PLEEEEASE!!!! Tool, Helmet, Korn με χρονολογική σειρά.
Παράθεση από: palianthrwpos στις 04/09/05, 04:45Gia des pou katadisame....Kapote (oxi polu palia) oi orgismenoi 15arhdes akougan Malevolent Creation kai twra SOAD! ..kai telospadwn as akousoun oti 8eloun omws otan akouw na milane gia auth th mousikh kai na lene le3eis opws "metal","thrash","sepultura" ktl kati mou klonizei to neuriko mou susthma....nai asta xathikan oi palies kales metallikes epoxes...ase mas re file.
Gia des pou katadisame....Kapote (oxi polu palia) oi orgismenoi 15arhdes akougan Malevolent Creation kai twra SOAD! ..kai telospadwn as akousoun oti 8eloun omws otan akouw na milane gia auth th mousikh kai na lene le3eis opws "metal","thrash","sepultura" ktl kati mou klonizei to neuriko mou susthma....
Λοιπον, κανονικα δε θα γραφα, αλλα δεν κρατιεμαι.. Οι system of a down town, οπως και λοιποι nu metal σωτηρες της μουσικης που χαρακτηριζεται ετοιμοθανατη ταχα μου δε, ειναι πραγματικα για τον πεουλα.. Κανονικα δε θα πρεπε να υπαρχει καν η λεξη metal σ'ολες αυτες τις μπαρουφες.. Τωρα η νεα γενια ψαχνει το ειδωλο της γι αυτο δε με εκπλησει η επιτυχια τους. Νυ και π**αρια μεντολες. Και μονο απο την ονομασια καταλαβαινει κανεις οτι σε λιγα χρονια θα χει περασει η μοδα του και θα χει γινει old αποτυχημενη αποπειρα. Φταιει και το Hammer ομως που κανει ηρωες καθε μηνα κατι αχαρακτηριστους η το πολυ πολυ μετριοτατους, για να κραταει το ηθικο ψηλα οπως Rhapsody, Mastodon, Biomechanical και τρεχα γυρευε και μετα απο 2 χρονια δεν τους θυμαται κανεις. Ε ρε m***kian που τους δερνει..
Omws oti a3izei 8a to akousw.
Παράθεση από: Roufus-Enas euaisuhtos kafros στις 04/09/05, 23:26Omws oti a3izei 8a to akousw.αυτό που για σένα αξίζει εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορο...ή ακόμα και "ενοχλητικό"...όπως η μουσική των soad για μένα...και δεν σημαίνει ότι επειδή δεν μ'αρέσουν οι "θεοί" soad και επειδή βρίσκω το "ανεπανάληπτο" και "θεικό"( ) Toxicity τουλάχιστον αδιάφορο,ότι είμαι κλειστόμυαλος,κολλημένος κτλ........
Αθάνατοι Ελληνάρες...αθάνατοι ξερόλες και TRUE μεταλλάδες... κρίμα και πάλι κρίμα... Ο καθένας διαλέγει τι ακούει και έχει το δικαίωμα να μη του αρέσει κάτι, αλλά αυτή η αντιμετώπιση είναι για κλάμματα και αν προέρχεται από μουσικούς είναι διπλό κρίμα. Ένας από τους λόγους που δεν βγάζουμε σαν χώρα ποτέ ένα διεθνές group είναι κι αυτός...ότι χάρη σε τέτοιες απόψεις και τέτοια μυαλά θάβουμε τα πάντα με το που γεννιούνται...
Ας κανουν επιτυχια οι teamsystem η πως διαολο τους λεν,
λυπάμαι πολύ αλλά το Nu Metal, το Rap Metal και τα υπόλοιπα μπάσταρδα υβρίδια, δυστυχώς ανήκουν στην ευρύτερη υπερ-κατηγορία του ΜΕΤΑΛ, όσο και αν αυτό σας λυπεί αφάνταστα. Και γω το θεωρω παράλογο να θεωρούνται ροκ οι Creed, που ροκ για μενα ειναι οι Led Zeppelin, αλλά είναι. Alternative οι μεν, Hard Rock oι δε. Με τα βαθύτατα μου συλληπητήρια, Jester
Ωραια ειναι και το cigaro,question,lost in hollywood αλλα νομιζω οτι θα πρεπε να βγαζαν τους 2 δισκους ταυτοχρονα.
ρε συ gon, οχι αι το radio/video αριστούργημα ρε γμτ! οκ, άποψη, αλλά είναι από τα λίγα του δίσκου που δε γουστάρω.....
Τωρα που επεσε και εμενα στα χερια μου ο εν λογω δισκος πρεπει να πω οτι ψιλοαπογοητευτηκα.Οχι οτι δεν ειναι ωραιος,αλλα λειπουν τα μεγαλα τραγουδια.Εκτος απο b.y.o.b. και radio/video που ειναι ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ τραγουδαρες,τα αλλα τραγουδια υπολειπονται.Ωραια ειναι και το cigaro,question,lost in hollywood αλλα νομιζω οτι θα πρεπε να βγαζαν τους 2 δισκους ταυτοχρονα.Τελοσπαντων τοσα εχουν κανει,αντε να παραπονεθεις ουσιαστικα μετα.Οσο για την φωνη του m***kian που διαβασα κατι αρνητικα σχολια πιο πανω δεν εχω λογια.Τι λετε ρε παιδια;Ο ανθρωπος κανει πραγματα με τη φωνη του που αλλοι φοβουνται να κανουν και στο μπανιο τους.Τα φωνητικα στους system ειναι κατι σαν distorted beatles αυτου του αιωνα.Συμπερασμα:αν εισαι φαν των soad τον παιρνεις χωρις δευτερη σκεψη.Αν δεν τους γουσταρεις πολυ,παλι τον παιρνεις μετα απο πιο πολυ σκεψη και ακροαση των 2-3 αριστουργηματων που περιεχει.
Ξεκίνησε από SAMSONIC Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από JP.M Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Stinky Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Garvin Εφέ
Ξεκίνησε από sporosvogas Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από System_Decay Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από St3ven Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Χάρος(Χάρης) Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Μητσάκος Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Spyros Delta Μουσικά νέα και συζητήσεις