Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ομολογω πως παντα το πιο σπαστικο μερος της μπαλας ητα το ποιος θα κατσει τερματοφυλακας!! και ξαφνικα τωρα εχουμε 4!! Υπεροχο!
Παράθεση από: sourwtiri στις 21/07/05, 15:15ομολογω πως παντα το πιο σπαστικο μερος της μπαλας ητα το ποιος θα κατσει τερματοφυλακας!! και ξαφνικα τωρα εχουμε 4!! Υπεροχο! Ας όψονται τα γεράματα, καμία όρεξη δεν είχα μικρός να κάθομαι τέρμα αλλά αφού δε μπορώ να τρέξω πάνω από τρία λεπτά τι να κάνω; Μήπως για τον ίδιο λόγο (πνευμονικής αδυναμίας) προθυμοποιούνται όλοι να κάτσουν τέρμα;
Παράθεση από: fatses asteies στις 21/07/05, 22:34Παράθεση από: sourwtiri στις 21/07/05, 15:15ομολογω πως παντα το πιο σπαστικο μερος της μπαλας ητα το ποιος θα κατσει τερματοφυλακας!! και ξαφνικα τωρα εχουμε 4!! Υπεροχο! Ας όψονται τα γεράματα, καμία όρεξη δεν είχα μικρός να κάθομαι τέρμα αλλά αφού δε μπορώ να τρέξω πάνω από τρία λεπτά τι να κάνω; Μήπως για τον ίδιο λόγο (πνευμονικής αδυναμίας) προθυμοποιούνται όλοι να κάτσουν τέρμα;Egw aplos epeidh epaiza termatofylakas to lew.. alla ama 8elete neous sthn epi8esh pou na trexoun ateleiwta xiliometra xwris parapono valte emena
Εδω δηλωνει συμμετοχη οποιος θέλει?Ρωταω γιατι ειμαι καινουργιος κ δεν σας εχω μαθει πολυ καλα ακομα.Αν γινεται θα ηθελα να παιξω παντως
Λοιπον μια πληροφορια και μια ερωτηση..Δεν εχω ποδοσφαιρικα παπουτσια πειραζει? Ποσο θα πληρωσουμε?Εννοω αυτο το νοικιαζουμε αλλα ποσο?
Παράθεση από: kiratzoharris στις 23/07/05, 23:49Λοιπον μια πληροφορια και μια ερωτηση..Δεν εχω ποδοσφαιρικα παπουτσια πειραζει? Ποσο θα πληρωσουμε?Εννοω αυτο το νοικιαζουμε αλλα ποσο?Tsifouthhhhhhhhhh
Ξεκίνησε από ikatsoun Συναντήσεις
Ξεκίνησε από Βραζίλης « 1 2 3 » Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από PAPAJOHNNY « 1 2 » Συναντήσεις
Ξεκίνησε από Lightstringer Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Καρχαρίας Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από lukather Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από ScullShot Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από Kos_PF Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Μητσάκος Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Spyros Delta Μουσικά νέα και συζητήσεις