Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι? αλλού θα παίξουμε?
Επληροφορήθην ότι το παλαι ποτέ κεννερ κλαμπ του οποίου το νεο ονομα δεν ξερουμε ακόμα έχει φτιάξει και 8Χ8...
Έκλεισα το 8Χ8
αντε και μειναν 3 μερες!ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ
Balleader και kiratzoharris δωστε μια επιβεβαιωση οτι θα ερθετε για να σας βαλω στη λιστα να δουμε ποσοοι ειμαστε!Prince η ερωτηση σου αποτελει ερωτηματικο! εαν εχεις καποιο φιλο ριξε μηνυματακι για να μπει επισης στη λιστααντε και μειναν 3 μερες!ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ
Exeis amaxi?An oxi pare ena leoforio na ertheis kalamaki,an exeis ela na synantithoume omonoia pou tha pao na paro ton Sourwtirionsteile mou minima
Den eixera pos eisai 16, Lathos to kalamaki,apla tha erxosoun kai tha se eperna egoAlla exo mia doulia stin Athina,opote an mporeis na aneveis Omonoia na synantithoume oloi mazi na sas pao egoDen xreono polla 53 euro to atomo.
δεν πειραζει ρε φιλε!! νο προμπλεμ!! εγω και η ιρουκος βρισκομαστε σε αναζητηση μεταφορικου μεσου οσοι πιστοι ποσταρετε
Πείτε μου μόνο ακριβή ώρα και μέρος και i will be there...
Παράθεση από: vert στις 26/07/05, 01:21Πείτε μου μόνο ακριβή ώρα και μέρος και i will be there...Θελεις να παίξεις ? Ήδη έχουμε απώλειες... και ποιός ξέρει μέχρι την Πέμπτη... Αν έχει κανείς κάποιον φίλο γνωστό ας τον φέρει...Καλύτερα να είμαστε κανα δυο παραπάνω παρά να είμαστε λιγότεροι.
Ξεκίνησε από ikatsoun Συναντήσεις
Ξεκίνησε από Βραζίλης « 1 2 3 » Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από PAPAJOHNNY « 1 2 » Συναντήσεις
Ξεκίνησε από Lightstringer Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Καρχαρίας Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από lukather Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από ScullShot Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από Kos_PF Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Μητσάκος Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Spyros Delta Μουσικά νέα και συζητήσεις