Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω γενικα δεν θελω να πλακωνομαι το βρισκω ανουσιο. Οσο και να θελω να ριξω σε καποιον μπουνια δεν το κανω. Κυριως γγια ιδεολογικους λογους αλλα και για να μην εχω μπλεξιματα.
Τώρα,όσο για το αν το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...εδώ βγήκαν οι γυναίκες,το ξύλο μας πείραξε;;;
Πρίν δύο χρόνια περίπου,στα 17 μου,μετά από ένα πολύ όμορφο βράδυ με τους κολλητούς μου τον Γιάννη1 (συμμαθητές από το σχολείο) και τον Γιάννη2 (συναθλητές από την ενόργανη) και αφού ήμασταν κυριολεκτικά άφραγκοι γυρνούσαμε στο Γαλάτσι!Περνόντας από ένα κεντρικό σημείο-μπροστά από τα GOODIES του Γαλατσίου-εγώ μπροστά και τα φιλαράκια από πισω και ενώ για κάτι τους μιλούσα,ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι μιλαω μόνος μου!Γυρνάω πίσω και βλέπω τον Γιάννη2 να έχει αρχίσει τα σπρωξίδια με μια τάπα έπειδή ο Γιάννης2 και καλά τον στραβοκοίταξε..Σκέφτηκα,τέρας ο Γιάννης θα του σπάσει το κεφάλι στα γρήγορα και θα φύγουμε,και άρπαξα την πρώτη καρέκλα που βρήκα μπροστά μου για να... κάτσω μέχρι να τελειώσουν!Συγχρόνως προσπαθούσα να θυμηθώ που έχω ξαναδεί αυτήν τη τάπα!Ξαφνικά τρώω το φλας στη μούρη και θυμήθηκα ότι η τάπα ήταν ένα πολύ "καλό" παιδί με πολύ "καλές" παρέες!Πετάγομαι από την καρέκλα,ρίχνω σύρμα στον Γιάννη1 και τρέχουμε να μαζέψουμε τον Γιάννη2 πριν μας βρουν τα χειρότερα...Δυστυχώς ήταν αργα!Η τάπα εκτός ότι είχε σκισμένη μπλούζα είχε και ματωμένο στόμα!Μέχρι να το βάλουμε στα πόδια σηκώνονται από ένα κοντινό τραπέζι 7-8 άτομα!Αρχίζουμε να τρέχουμε και μας πιάνουνε καμιά τριανταριά μέτρα παραπάνω!Πέσανε κάτι ψηλές και φύγανε!Μετά από άλλα τριάντα μέτρα κι ενώ νομίζαμε ότι τέλος τους βλέπουμε να ξανατρέχουν καταπάνω μας!Μπαίνουμε στη μέση μιας διασταύρωσης και ξαφνικά σκάνε 2-3 μηχανάκια και οι 7-8 γίνανε 15!Μας βάλανε στη μέση και ούτε που ξέραμε τι γινότανε!Η αλήθεια είναι ότι δε φάγαμε και πολλές γιατι ξαφνικά σταματάει ένα αυτοκίνητο πίσω μας!Λέω στον Γιάννη2 "Άνοιξε την πίσω πόρτα να μπουμε μέσα!"...Δε θα πιστέψετε.. Ήταν δίπορτο!!!!!!!!!!! Πριν προλάβουμε να απελπιστούμε ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και βγαίνει μια χοντρή-καλή της ώρα της γυναίκας εκεί που βρίσκεται-και αρχίζει να μοιράζει σφαλιάρες διαλύντας τα πλήθη!Μετά χαθήκαμε στα στενά..Πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο και δεν υπαρχει περίπτωση να το ξεχάσω ποτέ αυτο το βράδυ!Τώρα,όσο για το αν το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...εδώ βγήκαν οι γυναίκες,το ξύλο μας πείραξε;;;
Μόνο με τον αδερφό μου έχω παίξει ξύλο και ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί ποτέ.
Oso kai na prospathw pantws den mporw na ftasw ton patera mou. Mia fwni tou h ena vlemma paraliei ton exthro.
Παντως εχει πλακα να διαβαζεις ιστοριες για ξυλο κλπ...ειναι απιστευτο το πως αντιδρατε μερικοι σε τετοιες περιπτωσεις....θυμαμαι προσφατα ακουγα αγορια να λενε οτι οταν ειναι να "πανε για ξυλο" το κανονιζουν και πανε ομαδικα <πχ,οπως πας για ενα καφε με παρεα>και με συγκεκριμενο στοχο, ετσι για πλακα για να παιξουν μπουνιες.....τι να πεις....
Ξεκίνησε από ourania Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Μένια.. Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Σταυροφόρος « 1 2 » Συναντήσεις
Ξεκίνησε από Zeppelin Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Μ.Π Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από gers « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Epic Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα