Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Θάνατος θα έρθει και θα έχειτα μάτια σου που τόσο αγαπώ
Επ, τυχαια επεσε το ματι μου σημερα στο ποιημα σου που λες:Παράθεση από: ΝΤΕΡΟΣ στις 22/10/05, 16:14Ο Θάνατος θα έρθει και θα έχειτα μάτια σου που τόσο αγαπώκαι σε αυτο το μηνυμα: Απ: H ασθένεια του ύπνου !Τυχαιο; ή εισαι επηρεασμενος απο αλλους ποιητες;Και κατι αλλο: οταν το εγραψες ησουν ερωτευμενος ή το'γραψες σαν μια φανταστικη ιστορια/κατασταση; Εμενα μου μοιαζει το δευτερο, λογω του στυλ γραψιματος.
φίλε... το στίχο με τον παβέζε έγω τον παρέθεσα.."ο θάνατος θα έρθει και θα έχει τα μάτια σου"...λοιπόν, παβέζε δεν διάβασα (όχι γιατί δε θέλω.. αλλά γιατί δεν είχε η βιβλιοθήκη... και βιβλιοπωλείο ακόμη να πάω.... ), να σου πω τι ξέρω όμως. ο άνθρωπος στο τέλος αυτοκτονεί....και τον συγκεκριμένο στίχο νομίζω τον αφιέρωσε στη γυναίκα του, η οποία τον εγκατέλειψε...πάντως, είναι συγκλονιστικός....ελπίζω να βοήθησα! Xαρηκα που τωρα εμαθα που το διαβασα και ποιος το εγραψε, οσο για τον Παβεζε, πριν απο εσενα δεν γνωριζα οτι υπαρχει, ο στιχος που εγραψες με βοηθησε να γραψω ενα δικο μου ποιημα, σ' ευχαριστω, και να εισαι σιγουρη πως με βοηθησες....Τον σεβασμο και την εκτιμηση μου Κυρια !!!.... Υ.Γ Ελπιζω μονο να μην κατεστρεψα αυτον το στιχο με την δικη μου αναφορα.....
Απόψε λές και έχω πεθάνειεσένα σκέφτομαι και δεν μιλώ...
Παράθεση από: ΝΤΕΡΟΣ στις 22/10/05, 16:14Απόψε λές και έχω πεθάνειεσένα σκέφτομαι και δεν μιλώ...Τόσο απλό και τόσο όμορφα γραμμένο...
Παράθεση από: Σαπφώ στις 11/11/05, 19:18Xαρηκα που τωρα εμαθα που το διαβασα και ποιος το εγραψε, οσο για τον Παβεζε, πριν απο εσενα δεν γνωριζα οτι υπαρχει, ο στιχος που εγραψες με βοηθησε να γραψω ενα δικο μου ποιημα, σ' ευχαριστω, και να εισαι σιγουρη πως με βοηθησες....Τον σεβασμο και την εκτιμηση μου Κυρια !!!.... Υ.Γ Ελπιζω μονο να μην κατεστρεψα αυτον το στιχο με την δικη μου αναφορα.....
Xαρηκα που τωρα εμαθα που το διαβασα και ποιος το εγραψε, οσο για τον Παβεζε, πριν απο εσενα δεν γνωριζα οτι υπαρχει, ο στιχος που εγραψες με βοηθησε να γραψω ενα δικο μου ποιημα, σ' ευχαριστω, και να εισαι σιγουρη πως με βοηθησες....Τον σεβασμο και την εκτιμηση μου Κυρια !!!.... Υ.Γ Ελπιζω μονο να μην κατεστρεψα αυτον το στιχο με την δικη μου αναφορα.....
"... Απόψε λές και έχω πεθάνει εσένα σκέφτομαι και δεν μιλώ διαβάζω κάτι και στο λέω παντοτινά θα σ'αγαπώ.
"...αυτα που η καρδια μου τα θελει για ανασα της...
"...Για όλους ο θάνατος έχει ένα βλέμμα. Ο θάνατος θα έρθει και θα έχει τα μάτια σου..."
"...συγκλόνισε κανέναν άλλον ? "
Kυρια μου, σ' ευχαριστω. Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!!! Και με συκλονισε....
ποιου ειναι αυτη η μεταφραση;
Παράθεση από: Σαπφώ στις 15/11/05, 18:31ποιου ειναι αυτη η μεταφραση;Κυρια μου συγνωμη, αλλα δεν εδωσα σημασια, το αντεγραψα ομως απο εδωhttp://www.angelfire.com/stars/parapono/paveze.htm
"...ο θάνατος που 'ναι μαζι μας απ' το πρωί μέχρι το βράδυ, άγρυπνος, άφωνος σαν μια τύψη παλιά ..."
"...επιμένω πως είναι ένα πολύ συνταρακτικό ποίημα..."
Παράθεση από: Σαπφώ στις 16/11/05, 12:06"...επιμένω πως είναι ένα πολύ συνταρακτικό ποίημα..."΄ΟΚ , ΟΚ , κόρη .Το είπαμε αυτό μωρέ .
Ξεκίνησε από Μοντίφας Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από VasilisG.J. Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από dreamer.1 Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από GEO_ZZZZ Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από ΣΤΕΛ Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από lentas Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από FatBatz Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από ivikos Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από pelekanos92 Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από ilianthos-Kanlis Δικοί μας στίχοι και ποιήματα