Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το χειροτερο ειναι μη βρισκεις ουτε ενα ατομο να μιλησεις....Πολύ σωστό αυτό που λες(τί και άν είσαι ο ωραιότερος άνδρας ή αντίστοιχα γυναίκα του κόσμου ) αν δεν έχεις το άλλο σου μισό είναι άστα βράστα.Παράθεση Johnie Darko 1) Όχι δεν ειναι το χειρότερο αυτό ->"Οχι το χειροτερο ειναι να σε θελουν οι φιλες της, η ιδια, η μανα της, η αδερφη της, οι μανες των φιλων της, οι αδερφες των φιλων της, οι αδερφες των μαναδων των φιλων της και οι φιλοι της, οι πατεραδες τους και τα σκυλια τους... Εκει να δεις μπλεξιμο... Το λεω γιατι μου εχει τυχει..."αλλά να σε θέλουν και οι gay και να μην εισαι gay.Γιατί με έχει τύχει.
Johnie Darko 1) Όχι δεν ειναι το χειρότερο αυτό ->"Οχι το χειροτερο ειναι να σε θελουν οι φιλες της, η ιδια, η μανα της, η αδερφη της, οι μανες των φιλων της, οι αδερφες των φιλων της, οι αδερφες των μαναδων των φιλων της και οι φιλοι της, οι πατεραδες τους και τα σκυλια τους... Εκει να δεις μπλεξιμο... Το λεω γιατι μου εχει τυχει..."αλλά να σε θέλουν και οι gay και να μην εισαι gay.Γιατί με έχει τύχει.
Οχι το χειροτερο ειναι να σε θελουν οι φιλες της, η ιδια, η μανα της, η αδερφη της, οι μανες των φιλων της, οι αδερφες των φιλων της, οι αδερφες των μαναδων των φιλων της και οι φιλοι της, οι πατεραδες τους και τα σκυλια τους... Εκει να δεις μπλεξιμο... Το λεω γιατι μου εχει τυχει...Τελικα αποφασισα να τα φτιαξω με μενα και να τους γραψω ολους, γιατι τετοια ομορφια δεν αξιζει να χαραμιστει σε μια γυναικα...
Να μιλάει στο κινητό στο δρομο. Μόλις είδα μια κοπελα σε μηχανη να μιλαει καθως οδηγαγε. Εφριξα!
ααααχ οι γυναικες...τοσο αρνητικα κ ομως εμεις τις αγαπαμε...τι να πεις(τερμα μεχρι εδω ειμαι ρομαντικος)ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ???αφου ειναι τρελες...ειναι οπως το παρκαρισμα με ριμουλκο το μυαλο τις γυναικας...πρεπει να σκεφτεσαι το αντιθετο του αντιθετου απο αυτο που πιστευεις πως σκεφτεσαι...ειδικα το να απαντας γρηγορα σε μια ερωτηση μιας γυναικας ειναι τραγικα δυσκολο..αστα να πανε....
ακριβως αυτο λεω φαντασου ποσες σχεσεις εχει ενας αντρας σε ολη του την ζωη αν πρεπει να ψαξει το κουμπι για καθε μια απο αυτες θα χασει ολα τα υπολοιπα...κ ναι δεν μας φτανει μια σχεση...για να μην εχεις αγχος πρεπει να εχεις το καλο αποτελεσμα με τον ελλαχιστο κοπο..με τις γυναικες ειναι το αντιθετο...εγω παντως σας προσεχω...οταν δεν μιταλε για μοδα τι κανατε ολη την μερα με τις φιλες σας τι κανατε στην δουλεια τι φορεμα θα βαλετε τι χρωμα θα εχουν τα νυχια σας σε 3 μερες...κτλ κτλ....(ε τα εχω γραψει λιγο στην υπερβολη)
Υγ.....ε αν δεν καταλαβεις τι εννοω μη κολλας ισως κ να το εχασα στην πορεια αλλα δεν το ξαναδιαβαζω...ειχα εμπνευση...
το χειρότερο είναι οι φίλες της!!!Το έχετε προσέξει;Άμα δε σε γουστάρουν οι φίλες τις,την πάτησες κανονικά!!Δεν έχεις ελπίδα καμιά!Το πως παρασύρονται είναι αξιοθαύμαστο..
γτ δεν λες και για τα αγορακια;..δεν θες να μαθεις τι μειονεκτηματα μπορει να εχετε εσεις;
Παράθεση από: Amylo στις 16/06/08, 01:18γτ δεν λες και για τα αγορακια;..δεν θες να μαθεις τι μειονεκτηματα μπορει να εχετε εσεις;Να ανοίξεις καινούριο θέμα!!! Ένα θέμα ακατάλληλο για γυναίκες υπάρχει όλο κι όλο, αμέσως να πεταχτείτε κι εσείς...
το ξερα οτι ησουν μισογυνης
αλλα αν το θες..εγω τα διαγραφω ολα τα ποστ μου
Ξεκίνησε από om « 1 2 3 4 5 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από pa... « 1 2 » Άνθρωπος και ζωή
Ξεκίνησε από Fuzz Διασκέδαση
Ξεκίνησε από children of bodom Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Stavpapa Υγεία