Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαστε θερμοί άντρες εμείς ρε! Μεσογειακοί!
Παράθεση από: The Blue Wizard στις 11/02/07, 17:12Είμαστε θερμοί άντρες εμείς ρε! Μεσογειακοί! ....
Παράθεση από: -hurted- fairy στις 11/02/07, 19:32Παράθεση από: The Blue Wizard στις 11/02/07, 17:12Είμαστε θερμοί άντρες εμείς ρε! Μεσογειακοί! ....Γιατίιιι? Δεν κατάλαβα!
Παράθεση από: The Blue Wizard στις 11/02/07, 21:34Παράθεση από: -hurted- fairy στις 11/02/07, 19:32Παράθεση από: The Blue Wizard στις 11/02/07, 17:12Είμαστε θερμοί άντρες εμείς ρε! Μεσογειακοί! ....Γιατίιιι? Δεν κατάλαβα! προσέξτε μόνο μην πάρουμε καμιά φωτιά....
emena me xalaei pou sunithws dn tolmaw(gia diafora pragmata),kai meta xtypaw to kefali mou ston tixo...
Παράθεση από: ibanezakias στις 13/02/07, 22:14emena me xalaei pou sunithws dn tolmaw(gia diafora pragmata),kai meta xtypaw to kefali mou ston tixo...Γιαυτό καλύτερα να μετανιώνεις για κατι που εκανες, παρά για το ότι δεν εκανες κατι
Που ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι ποσταρουν σε αυτο το θεμα και τους χαλανε τα παντα και ενω πολλοι το παιζουν και καποιοι δεν κανουν τιποτα αλλα τους χαλανε τα παντα. Λιγη χαρα στη ζωη δεν βλαπτει, η τουλαχιστον λιγη προσπαθεια και οχι να μας χαλανε τα παντα.
το ότι οι πάντες μπορούν να σε προδωσουν.. Έχασα πια την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους.. Έχουν σταματήσει πια να έχουν αισθήματα και όλοι μα όλοι μα όλοι κοιτούν την πάρτη τους και τον συμφέρον τους.. Είμαι πολύ απογοητευμένος.. Όλοι είναι με μια μάσκα που δεν μπορούν και δεν θέλουν να βγάλουν.. Μήπως πρέπει να αρχίσω να λειτουργώ έτσι και εγώ? Ύπουλα, κάνοντας πράγματα πίσω απ'την πλάτη και ρίχνοντας πισώπλατες μαχαιριές?
Μήπως πρέπει να αρχίσω να λειτουργώ έτσι και εγώ? Ύπουλα, κάνοντας πράγματα πίσω απ'την πλάτη και ρίχνοντας πισώπλατες μαχαιριές?