Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το μπλέξιμο που έχει γίνει με τις διακοπές.....
....το μελό ρεπορτάζ που είδα στην TV μολις πριν λιγο με αποτεφρωμένα ελάφια υπό το παραλήρημα του δημοσιογράφου σε αφήγηση του τύπου ''μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα ελαφάκι...''! δεν θέλουμε επίκλιση στο συναίσθημα αγαπητέ μου! από αυτό μπουχτίσαμε και αποδεικνύεται μη παραγωγικό εν προκειμένω!!! Λόγική θέλουμε! Και την αναδάσωση της γκλάβας μας! ε όχι και τα ελάφια! έλεος πια!
Παράθεση από: Monaliza στις 30/06/07, 20:52 ....το μελό ρεπορτάζ που είδα στην TV μολις πριν λιγο με αποτεφρωμένα ελάφια υπό το παραλήρημα του δημοσιογράφου σε αφήγηση του τύπου ''μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα ελαφάκι...''! δεν θέλουμε επίκλιση στο συναίσθημα αγαπητέ μου! από αυτό μπουχτίσαμε και αποδεικνύεται μη παραγωγικό εν προκειμένω!!! Λόγική θέλουμε! Και την αναδάσωση της γκλάβας μας! ε όχι και τα ελάφια! έλεος πια! Δηλαδη, όταν πέθανε η μαμα του Μπαμπι εσυ δεν έκλαψες, ε?
Παράθεση από: The Blue Wizard στις 30/06/07, 20:55Παράθεση από: Monaliza στις 30/06/07, 20:52 ....το μελό ρεπορτάζ που είδα στην TV μολις πριν λιγο με αποτεφρωμένα ελάφια υπό το παραλήρημα του δημοσιογράφου σε αφήγηση του τύπου ''μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα ελαφάκι...''! δεν θέλουμε επίκλιση στο συναίσθημα αγαπητέ μου! από αυτό μπουχτίσαμε και αποδεικνύεται μη παραγωγικό εν προκειμένω!!! Λόγική θέλουμε! Και την αναδάσωση της γκλάβας μας! ε όχι και τα ελάφια! έλεος πια! Δηλαδη, όταν πέθανε η μαμα του Μπαμπι εσυ δεν έκλαψες, ε?μάλλον παρεξήγησες! για την καταστροφή που έγινε ''καταλάθος'' στην Πάρνηθα και σε όλες τις άλλες περιοχές φέτος δεν στεναχωρήθηκα! Εξοργίστηκα! με την αναισθησία μας και το εκ των υστέρων υπέρμετρο ''ενδιαφέρον''!!!Για μένα στο εν λόγω ρεπορτάζ -και σε άλλα που προβλήθηκαν και θα προβληθούν φαντάζομαι στην αθεράπευτη ελληνική τηλεόραση- δεν πρωταγωνιστούσε η οικολογική καταστροφή και το πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος από τα χαΐρια του αλλά το φθηνό δράμα ενός δήθεν ενδιαφέροντος για ένα ευγενές πλάσμα όπως είναι το ελάφι! Και στα ελάφια,έτσι όπως καταντήσαμε, δεν αξίζουμε. Είμαστε απλά λίγοι.
Πλάκα κάνω βρε κουτό! Τώρα τι περιμένεις απο τους ρεπόρτερ? Να πουλήσουν θέλουν.
Μα, με τον τρόπο τους σου απαντούν. Δεν έχεις ακούσει που λένε "η σιωπή μου προς απάντησή σου";
Παράθεση από: ΡΕΑ στις 01/07/07, 21:09Μα, με τον τρόπο τους σου απαντούν. Δεν έχεις ακούσει που λένε "η σιωπή μου προς απάντησή σου"; Τώρα αυτό το λες για να μου αναπτερώσεις το ηθικό;
που έμαθα ότι θα πάει κ ο πρόην μου (αυτός που σας τα έχω πρήξει) στην συναυλία στις 6!!!!!
Παράθεση από: Salinas στις 01/07/07, 21:11Παράθεση από: ΡΕΑ στις 01/07/07, 21:09Μα, με τον τρόπο τους σου απαντούν. Δεν έχεις ακούσει που λένε "η σιωπή μου προς απάντησή σου"; Τώρα αυτό το λες για να μου αναπτερώσεις το ηθικό; Προσπαθώ να σου γλιτώσω χρόνο, βρε κουτό. Μην κάθεσαι και περιμένεις άδικα. Άνθρωπος που του είσαι σημαντικός δεν σε αφήνει στο περιμένε, γιατί φοβάται μην σε χάσει, άρα... Πάμε γι' άλλα σου λέω.
Παράθεση από: fairy-tale στις 02/07/07, 18:42που έμαθα ότι θα πάει κ ο πρόην μου (αυτός που σας τα έχω πρήξει) στην συναυλία στις 6!!!!! ΩΧ! Αυτό είναι Κ.Ε.Α. (= Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης). Και τι σκοπεύεις να κάνεις; Να πας ελπίζοντας να μην πέσετε μούρη με μούρη;
Πω πω... Εγώ το έβλεπα μόνο απ'την πλευρά ότι αυτοί είναι σημαντικοί για μένα και πρέπει να 'μαι στο "περίμενε"! Πως δεν το 'χα σκεφτεί... Ώρες ώρες όντως η λύση είναι μπροστά στα μάτια μας και δεν τη βλέπουμε! Αει σιχτίρ πιά! Λες και δεν έχω τίποτε καλύτερο να κάνω...
Παράθεση από: ΡΕΑ στις 02/07/07, 18:44Παράθεση από: fairy-tale στις 02/07/07, 18:42που έμαθα ότι θα πάει κ ο πρόην μου (αυτός που σας τα έχω πρήξει) στην συναυλία στις 6!!!!! ΩΧ! Αυτό είναι Κ.Ε.Α. (= Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης). Και τι σκοπεύεις να κάνεις; Να πας ελπίζοντας να μην πέσετε μούρη με μούρη;ναι.......
με χαλάει που μερικές φορές δεν μπορώ να συνεννοηθώ με ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Παράθεση από: ..Tousso στις 04/07/07, 01:05με χαλάει που μερικές φορές δεν μπορώ να συνεννοηθώ με ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! τι εννοείς;