Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
που αρρώστησα......
Που πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι...
Που ειμαι λιωμα απο την κουραση..που ειμαι στον βαλτο....
Παράθεση από: Kiratzoharris στις 08/09/07, 16:03Που ειμαι λιωμα απο την κουραση..που ειμαι στον βαλτο....που με πιανουν παντα κοροϊδο και δεν εχω στομα να μιλησω.... που απ οτι φαινεται παιζει να χω σοβαρο προβλημα με το γονατο μου... που πονανε τα ποδια μου, η μεση μου, το κεφαλι μου, τα γονατα μου, ολα.....
Παράθεση από: eleos* (Βάλια πια....) στις 09/09/07, 00:27Παράθεση από: Kiratzoharris στις 08/09/07, 16:03Που ειμαι λιωμα απο την κουραση..που ειμαι στον βαλτο....που με πιανουν παντα κοροϊδο και δεν εχω στομα να μιλησω.... που απ οτι φαινεται παιζει να χω σοβαρο προβλημα με το γονατο μου... που πονανε τα ποδια μου, η μεση μου, το κεφαλι μου, τα γονατα μου, ολα..... A τελικά είμστε όλο άρρωστοι... Εντάξει εκτός από τον γκερς...
(ευτυχώς για τελευταία φορά για μένα!)
Επισης με χαλαει που εσπασα τα πλευρα μου και δεν μπορω να εκτονωθω τωρα ποναω
Παράθεση από: Πριγκηπέσσα στις 10/09/07, 11:36 (ευτυχώς για τελευταία φορά για μένα!)εμενα παλι με χαλαει που δεν ξεκιναει και για μενα... Καποτε θα ευχεστε να πηγαινατε ακομα σχολειο.. κι εμενα μου τα ΄λεγαν αλλα δεν τα πιστευα... Ειναι αληθεια! Επισης με χαλαει που εσπασα τα πλευρα μου και δεν μπορω να εκτονωθω τωρα ποναω
Παράθεση από: argentina στις 10/09/07, 11:40 Επισης με χαλαει που εσπασα τα πλευρα μου και δεν μπορω να εκτονωθω τωρα ποναω Δεν πειράζει....μια μικρή αποχη απο το σεξ δεν εβλαψε κανεναν...
Παράθεση από: argentina στις 10/09/07, 11:40Παράθεση από: Πριγκηπέσσα στις 10/09/07, 11:36 (ευτυχώς για τελευταία φορά για μένα!)εμενα παλι με χαλαει που δεν ξεκιναει και για μενα... Καποτε θα ευχεστε να πηγαινατε ακομα σχολειο.. κι εμενα μου τα ΄λεγαν αλλα δεν τα πιστευα... Ειναι αληθεια! Επισης με χαλαει που εσπασα τα πλευρα μου και δεν μπορω να εκτονωθω τωρα ποναω Αχ πας εσύ για μένα αύριο!?!?!
Παράθεση από: qrusticks στις 10/09/07, 11:45Παράθεση από: argentina στις 10/09/07, 11:40 Επισης με χαλαει που εσπασα τα πλευρα μου και δεν μπορω να εκτονωθω τωρα ποναω Δεν πειράζει....μια μικρή αποχη απο το σεξ δεν εβλαψε κανεναν... Βρε σεξομανη τυπε Αμεσως εκει το μυαλο σου... Εγω εννοουσα τη γυμναστικη
Που ανοίγουν τα σχολεία και πρέπει να βγάλω τα σκουλαρίκια μου..