Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mikaki1990 στις 02/10/07, 00:58Και εμένα!!!!όπως εχω πει αμαν πια με αυτες τισ διακοπές ρεύματος!!!!! Το κατέστρεψαν το pc μου!!! Ναι, μας το είπες! Αγόρασε ένα UPS και σταμάτα να γκρινιάζεις, ή τουλάχιστον γκρίνιαξε για κάτι σημαντικότερο.
Και εμένα!!!!όπως εχω πει αμαν πια με αυτες τισ διακοπές ρεύματος!!!!! Το κατέστρεψαν το pc μου!!!
Παράθεση από: Βραζίλης στις 02/10/07, 08:54Ναι, μας το είπες! Αγόρασε ένα UPS και σταμάτα να γκρινιάζεις, ή τουλάχιστον γκρίνιαξε για κάτι σημαντικότερο.Με χαλάει που είναι ακριβά τα UPS
Ναι, μας το είπες! Αγόρασε ένα UPS και σταμάτα να γκρινιάζεις, ή τουλάχιστον γκρίνιαξε για κάτι σημαντικότερο.
Παράθεση από: Βραζίλης στις 02/10/07, 08:54Παράθεση από: mikaki1990 στις 02/10/07, 00:58Και εμένα!!!!όπως εχω πει αμαν πια με αυτες τισ διακοπές ρεύματος!!!!! Το κατέστρεψαν το pc μου!!! Ναι, μας το είπες! Αγόρασε ένα UPS και σταμάτα να γκρινιάζεις, ή τουλάχιστον γκρίνιαξε για κάτι σημαντικότερο.Με χαλάει που είναι ακριβά τα UPS
ΒΑΛΙΑ ΠΙΑ!
Με χαλάει που έχω 2345532,735 ασκήσεις για την ιστορία γενικής παιδείας! Ε, ρε ξύλο που θέλουν μερικοί καθηγητές!!!!
Παράθεση από: Πριγκηπέσσα στις 04/10/07, 19:01Με χαλάει που έχω 2345532,735 ασκήσεις για την ιστορία γενικής παιδείας! Ε, ρε ξύλο που θέλουν μερικοί καθηγητές!!!! η Πριγκηπέσσα η τιμωρος...
στον μυλο θα γινει ενα καινουργιο σκυλαδικο και ενα κλαμπακι καθως και θα φτιαχτει μονο ενας συναυλιακος χωρος που θα κανει παρεα στο ξυλουργειο. οσο για το καφε αμερικεν τουλαχιστον αυτον τον χρονο δεν θα λειτουργησει. κριμα
Παράθεση από: EPALLE στις 04/10/07, 18:07 στον μυλο θα γινει ενα καινουργιο σκυλαδικο και ενα κλαμπακι καθως και θα φτιαχτει μονο ενας συναυλιακος χωρος που θα κανει παρεα στο ξυλουργειο. οσο για το καφε αμερικεν τουλαχιστον αυτον τον χρονο δεν θα λειτουργησει. κριμα ποιος ηρθε;;;;;;;;!!!!!!!!!!!
Κοπηκε το ρευμα>?Σε ποιο κατσικοχωρι εισαι?
Παράθεση από: Vampovarotor στις 06/10/07, 15:03Κοπηκε το ρευμα>?Σε ποιο κατσικοχωρι εισαι? Vampovarotor>
Sta Imia eisai?