Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που αύριο το μεσημέρι θα είμαι χωρίς αμυγδαλες... (εχω δεθεί συναισθηματικά μαζί τους! )
ο αέρας που έπιασε σημερα........και σε λίγο θα βρέξει
Παράθεση από: Mίκα (παω να βγάλω τις αμυγδαλές να με πάρει....!!!!) στις 14/10/07, 20:27Που αύριο το μεσημέρι θα είμαι χωρίς αμυγδαλες... (εχω δεθεί συναισθηματικά μαζί τους! )Ναι, μας το είπες ήδη, 3 μηνύματα πριν, το είδαμε και δίπλα στο όνομα σου...Μπορείς να κρατήσεις τις αμυγδαλές σου σε ένα βαζάκι με φορμόλη, για να συνεχιστεί για πάντα αυτή η τρυφερή σχέση που έχετε.
Παράθεση από: Βραζίλης στις 15/10/07, 09:09Παράθεση από: Mίκα (παω να βγάλω τις αμυγδαλές να με πάρει....!!!!) στις 14/10/07, 20:27Που αύριο το μεσημέρι θα είμαι χωρίς αμυγδαλες... (εχω δεθεί συναισθηματικά μαζί τους! )Ναι, μας το είπες ήδη, 3 μηνύματα πριν, το είδαμε και δίπλα στο όνομα σου...Μπορείς να κρατήσεις τις αμυγδαλές σου σε ένα βαζάκι με φορμόλη, για να συνεχιστεί για πάντα αυτή η τρυφερή σχέση που έχετε.ΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλεςΑμυγδαλες που ξεκινησαν μαθηματα σημερα και δουλευω μαζι,και μου χει φυγει η πιστη...