Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
που ρε γ**ωτο..ενω ερχεται εδω..παει να γινει το καλο..ενω εγινε μια φορα..ξαναηρθε το σαββατοκυριακο,την ειδα..απλα την κοιταζα,και μου εφτιαξε την μερα..μιλησαμε,εδειξε πως με θελει πολυ,αλλα οταν επρεπε να φυγει,χαθηκε..ξανα...22 δεκεμβρη ξαναρχεται...αυτη την φορα θα της διωξω καθε φοβο...ΚΑΘΕ φοβο ομως...
Που είχα χαλασμένο υπολογιστή για 3 βδομάδες!!!!!! Είπαμε αποτοξίνωση αλλα όχι και έτσι.... Έπαθα στερητικό!!!! ΑΣΧΕΤΟ! Ρε παιδια!! 3 βδομάδες έλειψα και εδω έγινε τις κακομοίρας??? Μιλάμε τί έχει γίνει? Τί είναι αυτά τα 3 μυνήματα στον κάδο ανα ημέρα??? Ρε τον κάψατε τον κάδο όσο έλειπα?
Παντως 3 μυνηματα και παλι ρε γ**ωτο μου σε αυτο το κωλο θεμα γραφουν ολοι. Ο,τι και να γινει εκει, καθε μερα πρεπει να γραψουμε και το απαισιοδοξο μας. Την κακομοιρια. Ολο να μας χαλαει κατι. Συνεχεια ομως. Εχει καταντησει τραγικο. Τα χω ξαναγραψει σε αυτο το θεμα. Καθε μερα μιου μιου, με χαλαει ο καιρος, με χαλαει το τζαμι που τριζει απο τον αερα, με χαλαει που ειανι 2 δευτερολεπτα πιο αργο το νετ και τετοια. Ελεος.
Παράθεση από: Roufus-King Mob στις 21/11/07, 02:06Παντως 3 μυνηματα και παλι ρε γ**ωτο μου σε αυτο το κωλο θεμα γραφουν ολοι. Ο,τι και να γινει εκει, καθε μερα πρεπει να γραψουμε και το απαισιοδοξο μας. Την κακομοιρια. Ολο να μας χαλαει κατι. Συνεχεια ομως. Εχει καταντησει τραγικο. Τα χω ξαναγραψει σε αυτο το θεμα. Καθε μερα μιου μιου, με χαλαει ο καιρος, με χαλαει το τζαμι που τριζει απο τον αερα, με χαλαει που ειανι 2 δευτερολεπτα πιο αργο το νετ και τετοια. Ελεος.Σκασε αισοδοξε :Pθα ερθουν καλυτερες μερες μολις ανατειλει ο πρασινος σου ηλιος
Που ολο φευγει και φεγει και φευγει..Και ειναι οτι χειροτερο να κατσω και να το παρακολουθω..Καλυτερα να βρω με κατι αλλο να ασχολουμαι..
Παράθεση από: Kiratzoharris στις 15/01/08, 00:37Που ολο φευγει και φεγει και φευγει..Και ειναι οτι χειροτερο να κατσω και να το παρακολουθω..Καλυτερα να βρω με κατι αλλο να ασχολουμαι.. Ποιό καλε φευγει?
Παράθεση από: argentina στις 15/01/08, 18:25Παράθεση από: Kiratzoharris στις 15/01/08, 00:37Που ολο φευγει και φεγει και φευγει..Και ειναι οτι χειροτερο να κατσω και να το παρακολουθω..Καλυτερα να βρω με κατι αλλο να ασχολουμαι.. Ποιό καλε φευγει? το τρολλευ
εμένα με χαλάει που η πιτσαρία αλλαξε σαλτσα και απο τελειες πιτσες κανει χαλια