Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Mίκα -Von Krolock στις 20/03/08, 22:21Με χαλάνε οι συνεχείς διακοπές ρέυματος!!!!!! Και σπανε νεύρα και χαλάνε και ηλεκτρονικούς υπλογιστές και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές!!!! Αυτό που άκουσα και με χάλασε σήμερα με αυτούς τους ΚΑΦΡΟΥΣ (που τους αξίζουν πολλά άσχημα...) ήταν ότι χάλασε και ένας αναπνευστήρας που ήταν συνδεδεμένη μια ηλικιωμένη στο σπίτι τις με αποτέλεσμα....
Με χαλάνε οι συνεχείς διακοπές ρέυματος!!!!!! Και σπανε νεύρα και χαλάνε και ηλεκτρονικούς υπλογιστές και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές!!!!
Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα.Αυτό δεν συζητιέται...Όμως και η υγεία είναι επίσης αναφαίρετο δικαίωμα.Κάποια αγαθά είναι κοινωνικά.Το ρεύμα.Το νερό.Οι τηλεπικοινωνίες.Το Ε.Κ.Α.Β. Ο γιατρός. Θέλει μέτρο...Με χαλάει που δεν υπάρχει το μέτρο...
Που ορισμένοι άνθρωποι νομίζουν ότι σε ξέρουν μετά από 2 βδομάδες γνωριμίας και παίρνουν θάρρος λέγοντάς σου πράγματα που δεν θα συζητούσες ούτε με τους κολλητούς σου που ξέρεις χρόνια... Καλα λένε "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι..."
Που δε μπορω να βρω ονομα της προκοπης για τη μπαντα μου...
Παράθεση από: george_kamelot στις 01/04/08, 06:24Που δε μπορω να βρω ονομα της προκοπης για τη μπαντα μου...Πάρε ένα antivirus και ψάξε τα ονόματα των ιών, είναι πολύ καλά για μπάντες!!
Που λεει οτι μαζευτηκαμε πολλοι
Παράθεση από: Kiratzoharris στις 01/04/08, 13:20Που λεει οτι μαζευτηκαμε πολλοι Πολλες θες να πεις
Παράθεση από: Roufus-King Mob στις 02/04/08, 02:46Παράθεση από: Kiratzoharris στις 01/04/08, 13:20Που λεει οτι μαζευτηκαμε πολλοι Πολλες θες να πεις Mα... Ο κιράτζος αυτό που έγραψε δεν πάει στο ποστ που έχω γράψει εγώ απο πάνω?? Αμαν ρε παιδια! Ποτε δεν θα μπορέσω να συνεννοειθώ με σας
Μαριάνθη ποτέ..! Και εγω τζάμπα προσαπθώ να βγάλω άκρη μαζί τους..! Αφου είναι εντελώς απο άλλον πλανήτη τα παιδιά..!(κακία)
Κ επισης δεν επιτρεπεται φοιτητες να κανουν τετοια ορθογραφικα λαθη...