Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
NevirΠεραστικός*Αποσυνδεδεμένος ΑποσυνδεδεμένοςΜηνύματα: 6Elwing MinyaturΩχ αμαν....Συμφορα ..
Με χαλαει που οι περισσοτεροι ειναι πεζοι και κρινουν τους ανθρωπους με βαση την εμφανιση τους
Που οι γείτονες μου τσακώνονται και τα σπάνε κ η φασσαρία έρχεται κ εδώ. Για να μην πω για τα πράγματά τους που τα πετάνε από το μπαλκόνι!!! Το χει κάψει εντελώς ο κόσμος... Τα νεύρα μου!!!!
Παράθεση από: Perdida Alma στις 04/05/08, 22:09Που οι γείτονες μου τσακώνονται και τα σπάνε κ η φασσαρία έρχεται κ εδώ. Για να μην πω για τα πράγματά τους που τα πετάνε από το μπαλκόνι!!! Το χει κάψει εντελώς ο κόσμος... Τα νεύρα μου!!!! ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΣΥ?
για πιο πραγμα ρε παιδια?
Παράθεση από: HeavyHead στις 04/05/08, 23:02Παράθεση από: Perdida Alma στις 04/05/08, 22:09Που οι γείτονες μου τσακώνονται και τα σπάνε κ η φασσαρία έρχεται κ εδώ. Για να μην πω για τα πράγματά τους που τα πετάνε από το μπαλκόνι!!! Το χει κάψει εντελώς ο κόσμος... Τα νεύρα μου!!!! ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΣΥ? Πάλιι?? Καημένοοο!!!Με χαλάει που δυστυχώς ο χρόνος δεν είναι ο καλύτερος γιατρός... (μάλλον είναι ο χειρότερος που λεει και ο Αγγελακας...) και που απλά κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ ψώνια και έχουν μεγάλη ιδεά για τον εαυτό τους και λέγοντας τους κάτι νομίζουν ότι είναι θεοί μη χε*** .ΕΛΕΟΣ! ΡΕ ΑΝΤΕ ΞΥΜΠΝΕΙΣΤΕ!
Παράθεση από: alexandra* στις 04/05/08, 10:29Με χαλαει που οι περισσοτεροι ειναι πεζοι και κρινουν τους ανθρωπους με βαση την εμφανιση τουςΕλα στο κλαμπ μου τοτε, εγω εχω αποριψει την κοινωνια, οποτε οτι και να κανουν/λενε εχουν ηδη φαει Χ γιατι δεν φτανουν τα υψηλα μου στανταρ
Παράθεση από: alexandra* στις 04/05/08, 10:29Με χαλαει που οι περισσοτεροι ειναι πεζοι και κρινουν τους ανθρωπους με βαση την εμφανιση τουςαχαχααα! αν σου πω ότι στη αρχή διαβάζοντας μόνο το: "Με χαλαει που οι περισσοτεροι ειναι πεζοι και "σκέφτηκα: καλά τι την πειράζει που είναι πεζοί? ολοι με αυτοκινητο πρέπει να κυκλοφορούν?LoooooooooooooooooooooooooooooooooL!!! ααααα....δεν μου κάνει καλό το πρωινό ξύπνημα!!!!πολύ ντόοοοιιιινγκ!
που τα αγορια ειναι χαζα.... εχουν κατι στον εγκέφαλο δεν εξηγείται αλλιως... ολα βλαμενα ειναι (το καθενα με διαφορετικο τροπο)
Δεν έχουμε όλο το iq στο πάνω κεφάλι...