Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: moonchild* στις 10/05/08, 01:46το πιασε με τη δευτερη, αντε τριτη μην λες τετοια αν ειναι καπως και το διαβασει θα σαρχισει και σενα ελα πλακιτσα μην μασας Με χαλαει που παιζει να μην παω διακοπες το καλοκαιρι αλεξανδρεια...
το πιασε με τη δευτερη, αντε τριτη
Αυτο μπορει να τη χαλασει περισσότερο
οποιες ψηνεστε ελατε μαζι μου διακοπες...Μικα,αφου το ξερω οτι το θελεις...let it flow...
Παράθεση από: Spell@lchemist! στις 11/05/08, 13:09οποιες ψηνεστε ελατε μαζι μου διακοπες...Μικα,αφου το ξερω οτι το θελεις...let it flow... Στεγνα πεφτουλα σε βρισκω ξορκοαλχημιστη
Μου τη σπαει που εχω χασει τον εαυτο μου απο την πολυ αυπνια...
Το πως οδηγει ο κοσμος σε αυτη τη χωρα (πανε να με σκοτωσουν τουλαχ. 1-2 φορες τη μερα, και ΟΧΙ, δεν φταιω εγω, περναω το φαναρι ονο με πρασινο ) και το πως οταν αλλαζει κατι αλλαζει μονο προς το χειροτερο.
Στεγνα πεφτουλα σε βρισκω ξορκοαλχημιστη
μπορει να προκαλεσω με αυτο που θα πω αλλα το λεω.θα με χαλασει πολυ αν παρει το κυπελλο ο αρης
που ο αγγελακας κατεβαίνει στα Mad music awards!!!!!!!!!!1
Παράθεση από: EPALLE στις 15/05/08, 01:44μπορει να προκαλεσω με αυτο που θα πω αλλα το λεω.θα με χαλασει πολυ αν παρει το κυπελλο ο αρηςΈχεις δίκιο. Ας το πάρει ο ολυμπιακός.
Γαύρε γερά και πάρτο στα χαρτια!!
Αχου τα τα καημένα ζηλιάρικα βαζελάκια...
Παράθεση από: Perdida Alma στις 16/05/08, 20:55Αχου τα τα καημένα ζηλιάρικα βαζελάκια... Κοιτα να δεις που αρχισανε να βγαζουνε γλωσσα και οι γκομενες τωρα στα ποδοσφαιρικα... Δε γινεται αλλιωςαιωνια πιστος100 χρονια Παναθηναικος