Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: KAMELOT (...σκέτο!) στις 28/05/08, 00:51Θελω νεα μπαντα τωρα...{ψιλοασχετο, αλλα που να γραψω?}γιατι παραπονιεσαι??
Θελω νεα μπαντα τωρα...{ψιλοασχετο, αλλα που να γραψω?}
Με χαλαει που οσο κουρασμενος και να ειμαι δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ, και καθε μερα στη δουλεια ειμαι κομματια...
Το Tribute δεν ειναι το Αμερικανικο, ετσι δεν ειναι? Γιατι το αμερικανικο εχει καπου 1500 και το Κορεατικο (?) καπου 650. Μηπως δεν ειναι τριμπιουτ στην Ελλαδα, ή μηπως τα εχουν μπερδεψει/ψαχνουν για κοροιδα?Πας και γι'αλλο μπασο? Με χαλαει που οσο κουρασμενος και να ειμαι δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ, και καθε μερα στη δουλεια ειμαι κομματια...
Η ζέστη. από τώρα καύσωνες? wtf
Γκο8ικ, αυτο ελεγα, πως ΔΕΝ ειναι το Αμερικανικο, αλλα το Κορεατικο Το παρηγκειλες ειδη βλεπω, μεγιες Ποσες χορδες? Το κερμποου θα το εχεις για αλλες χρησεις?
... το παν
Πού έχουμε κ ενδοσχολικές και βαριέμαι τα μάλα....
Παράθεση από: Perdida Alma στις 02/06/08, 12:51Πού έχουμε κ ενδοσχολικές και βαριέμαι τα μάλα.... Eλα ρε οι καλυτερες εξετασεις ειναι αυτεσ
Παράθεση από: Blue Wizard στις 03/06/08, 15:24... το πανεπεστρεψε ο καδιτης???
Με χαλαει να βλεπω ζευγαρια που εχουν αντιστροφους ρολους. Με χαλαει να βλεπω την γυναικα να κανει οτι θελει τον αντρα. που πηγαν οι φωνες τους? να τον μειωνουν μπροστα στους αλλους? μα πως το ανεχονται? με χαλαει πιο πολυ γιατι αυριο το παιδι τους θα γινει σαν αυτους............θα ψαχνει μια μεγερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!