Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ενα εχω να πω ο κρου και ο σπελ ειναι προστυχοικρου σε λιγες μερεςε θα παω στον κομμωτη να πειραματιστει στο μαλλι μου και θα με κουρεψει πολυ μου το πε...αλλα ελπιζω να μην με κανει σαν... τα μαλλια του σπελ επισης οι πωλητριες δεν τρωγονται επιμενω και μερικες αμφιβαλω αν πηγαινουν ποτε τουαλετα τοσο ξινισμενες που ειναι
Τι μαλλί έχεις ρε Σπελ?
με χαλαει οτι εχω αδυνατισει παρα πολυ ξανα και πρεπει να φαω και εχω συνηθισει να τρωω υγιεινα και δεν πλακωνω κανα πιτογυρο...:/
Παράθεση από: Spell@lchemist! στις 05/09/08, 02:04με χαλαει οτι εχω αδυνατισει παρα πολυ ξανα και πρεπει να φαω και εχω συνηθισει να τρωω υγιεινα και δεν πλακωνω κανα πιτογυρο...:/Ρε συ Σπελ εχω μερικα που δεν τα χρειαζομαι θες να στα δωσω???
Παράθεση από: m@ster k@frer στις 05/09/08, 12:35Παράθεση από: Spell@lchemist! στις 05/09/08, 02:04με χαλαει οτι εχω αδυνατισει παρα πολυ ξανα και πρεπει να φαω και εχω συνηθισει να τρωω υγιεινα και δεν πλακωνω κανα πιτογυρο...:/Ρε συ Σπελ εχω μερικα που δεν τα χρειαζομαι θες να στα δωσω???λες ε?εφτασα 62 κιλα γ**ωΤΟ...απο 73.....σαν σκατο εχω γινει...λοιπον στελνεις ριο πιτογυρα...και σου στελνω τεντουρα,και θα κερασμα απο κοντα Σαλονικα,καφες και φαι...δεσμευομαι απο τωρα...τιποτα ομως στον Στεργιο γιατι απ οτι ειδα εχει κανει μια κοιλαρα...
τιποτα ομως στον Στεργιο γιατι απ οτι ειδα εχει κανει μια κοιλαρα...
Παράθεση από: Spell@lchemist! στις 05/09/08, 14:10τιποτα ομως στον Στεργιο γιατι απ οτι ειδα εχει κανει μια κοιλαρα......αστα, εχω αρχίσει διαιτα και ποδήλατο... μια απ τις παρενεργειες του give up smoking!!!
Παράθεση από: qrusticks στις 05/09/08, 14:44Παράθεση από: Spell@lchemist! στις 05/09/08, 14:10τιποτα ομως στον Στεργιο γιατι απ οτι ειδα εχει κανει μια κοιλαρα......αστα, εχω αρχίσει διαιτα και ποδήλατο... μια απ τις παρενεργειες του give up smoking!!!τα give up smoking και το καπνισμα βλαπτει...απ'οτι βλεπω ειναι προπαγανδα των εταιριων τροφιμωνεισαι και ζωντανο παραδειγμα
εξαλου η μπακουλα στς αντρες ειναι γοητεια...
Παράθεση από: eleos* (Βάλια πια....) στις 05/09/08, 15:09εξαλου η μπακουλα στς αντρες ειναι γοητεια... Σοβαρά? Αν είναι να το βάλω μπρος...
Παράθεση από: gers στις 09/09/08, 16:06Παράθεση από: eleos* (Βάλια πια....) στις 05/09/08, 15:09εξαλου η μπακουλα στς αντρες ειναι γοητεια... Σοβαρά? Αν είναι να το βάλω μπρος... πρεπει να ειναι,ναι...και την εχω χασει ο βλακας...
σκέφτομαι να αρχίσω και διασκευές γερμανικου power metal για γρηγορότερα αποτελέσματα!.
με χαλαει εχμ οχμ ιχμ αχμ ε δεν το λεω λες και αν το πω στο κιθαρα να το δουν αλλοι 4181289741879 θα φτιαξει