Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που η Αθήνα έχει γίνει ένα μπουρδέλο και αυτοί που την καταντήσαν έτσι καμαρώνουν ότι κάνουν επανάσταση μη χεσω!! ::)Σε κανέναν μας δεν θα βγει σε καλό, αλλά για να το καταλάβουν μερικοί θα πρέπει να λειτουργεί το νιονιο τους κάτι που δεν συμβαίνει δυστυχώς για όλους μας!!!
Παράθεση από: Renee Jolene Rose στις 08/12/08, 23:49Που η Αθήνα έχει γίνει ένα μπουρδέλο και αυτοί που την καταντήσαν έτσι καμαρώνουν ότι κάνουν επανάσταση μη χεσω!! ::)Σε κανέναν μας δεν θα βγει σε καλό, αλλά για να το καταλάβουν μερικοί θα πρέπει να λειτουργεί το νιονιο τους κάτι που δεν συμβαίνει δυστυχώς για όλους μας!!! Ενω εσυ κααμρωνεις που βρισκεσαι και ποσταρεις συνεχεια σε ενα φορουμ, κλαιγεσαι σε ενα φορουμ οτι βαριεσαι να πηυγαινεις στην σχολη σου και διαφορα αλλα. Ας καταστραφουμε λοιπον... Αν νομιζεις οτι τοσο πολυ θιγεσαι με το να χτυπιεται (με οποιονδηποτε τροπο) το κεφαλαιο και το κρατος.
σταματήστε να καταστρέφετε τις περιουσίες και τις ζωές των αθώων ανθρώπων!!!!
Παράθεση από: Renee Jolene Rose στις 09/12/08, 19:32 σταματήστε να καταστρέφετε τις περιουσίες και τις ζωές των αθώων ανθρώπων!!!!Να εισαι κατω, στον δρομο, εκει που βρισκονται τα γεγονοτα να δεις ποια ειναι η αληθεια. Και να μην παπαγαλιζεις καθε ηλιθιοτητα που βλεπεις στην τηλεοραση και ακους στο ραδιοφωνο και τσαμπουνανε οι πολιτικοι. Τοτε πες μου για περιουσιες αθωων και κατεστραμενες ζωες.
βαλια μου ακριβως κατι σαν αυτο το μνμ εννοουσα πριν.Λεει η τιβι οτι το χαος το προκαλουν αυτοι λεμε το ιδιο.Λεει η τιβι οτι ερχονται οι εξωγηινοι λεμε το ιδιο.Μαλιστα κοτσαρουμε κ το κλασικο με τον απλο κοσμακη απο πισω και παιρνει υποσταση.Ολοκληρωμενη γνωμη εδω δεν θα πω.τα εχω πει αλλου.Εδω η τσαμπα εφημεριδα σημερα ελεγε οτι το ΑΤ Ζεφυριου το περικυκλωσαν αγνωστοι..Ενω ηταν τσιγγανοι....Ποιος απο ολους που διαβασαν την εφημεριδα δεν ειπε για τα παλιοπαιδα με τα οπλα?....
μ δ ξερω αν η απαντηση σ αφορουσε τ παραπανω μνμ, αλλα καλε μ πραγματικα δ χρειαζεται ν εισαι προβατακια τς τιβι γ ν κατακρινεις τετοιες συμπεριφορες... οταν αυτα τ παιδακια (κ δ θ τ χαρακτηρισω, αν κ εχω πολλους χαρακτηρισμους ν δωσω, γ ν μη θιξω κπ κ ν μη πυροδοττησω κ γω αντιδρασεις) π καταστρεφουν σπιτια, μαγαζια, αυτοκινητα κτλ, π ο απλος κοσμακης εφτυσε αιμα γ ν αποκτησει, πιασουν μια δουλεια κ αξιωθουν ν αγορασουν ενα αυτοκινητακι, ειμαι περιεργη ν δω πως θ αισθανθουν οταν οι δικοι τς ανθρωποι πανε κ τ καταστρεψουν.. κ γω μ τς αντιεξουσιαστες θ κατεβαινα κ σ πορειες, κ σ διαδηλωσεις κτλ, αλλα με συγχωρεις πολυ, αυτη η αντιδραση ειναι οχι απλα ανωριμη κ ανεγκεφαλη, αλλα ξεπερναει τν ανθρωπινη λογικη...μ τ σκηνικο π εγινε μ τν κ*λομπατσο δν ηθελα ν σταθω σ αυτα τ σκηνικα, αλλα πραγματικα δ παει αλλο... αυτο μ χαλαει εμενα.. π αντι ν χουν λιγο μυαλο ν σκεφτουν οτι μονοι τς δινουν δικαιωματα γ κατηγοριες, οι ιδιοι δινουν τ δικαιωμα ν κατηγορειται η νεολαια ή ο καθε φοιτητης ή απλος ανθρωπος π θελει ν βγει ν διαδηλωσει ομορφα κ ηρεμα ως ρεμαλια... οι ιδιοι οδηγουν τ προβατα π αναφερεις κ τ ερμαια τν ΜΜΕ ν πιστευουν ο,τι βλεπουν κ ν αποδεχονται τς κατηγοριες π προσαπτονται... γτ αν δ γινοταν αυτα τ μπαχαλα, δ θ υπηρχε λογος ν σταθει κανενας σ αυτο... ο κοσμος θ θυμοταν ακομα τ χαμο αυτου τ παιδιου, κ τς ανισορροπους π μς κανουν κουμαντο... αλλα οχι... επρεπε ν κανουν τ μλκια τς, κ ν γ*μησουν παλι τ κατασταση... τ ν πω ρ παιδια... τ ν πω.. πραγματικα λυπαμαι...
Και σε τελικη, αναρωτηθηκε ποτε κανεις γιατι φορανε κουκουλες?
Με χαλαει πραγματικα πολυ που εχω αναγκη απο παρεα και περασα τη χθεσινη μερα ολομοναχη κλεισμενη σπιτι και κανεναν απο τους φιλους ή γνωστους μου να μην ειναι διαθεσιμοι...
Παράθεση από: Angel~Archo στις 13/12/08, 13:10Με χαλαει πραγματικα πολυ που εχω αναγκη απο παρεα και περασα τη χθεσινη μερα ολομοναχη κλεισμενη σπιτι και κανεναν απο τους φιλους ή γνωστους μου να μην ειναι διαθεσιμοι... Αναμεινατε στο ακουστικο σας. Ειστε σε γραμμη προτεραιοτητας