Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
+1Ο Καρράς ναι, είναι μεγάλος καλλιτέχνης στο είδος του. Όμως το είδος του απέχει πάρα πολύ από το είδος του Μάλαμα (και του Περίδη και του Παπάζογλου και όποιου άλλο εκανε το λαθος να του δώσει τα τραγούδια του). Δεν θυμώνω όμως με τον Καρρά, αυτός είπε να το ρίξει στο έντεχνο, ή δεν ξέρω τι άλλο του συνέβη, θυμώνω όμως με τον Μάλαμα που φαίνεται πώς δεν σέβεται το έργο του. Από την άλλη βέβαια είναι κ οι δισκογραφικές που ίσως να του επέβαλαν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά παρόλα αυτά η ξενέρα παραμένει ξενέρα...
Παράθεση από: Lunacy στις 19/03/09, 16:35+1Ο Καρράς ναι, είναι μεγάλος καλλιτέχνης στο είδος του. Όμως το είδος του απέχει πάρα πολύ από το είδος του Μάλαμα (και του Περίδη και του Παπάζογλου και όποιου άλλο εκανε το λαθος να του δώσει τα τραγούδια του). Δεν θυμώνω όμως με τον Καρρά, αυτός είπε να το ρίξει στο έντεχνο, ή δεν ξέρω τι άλλο του συνέβη, θυμώνω όμως με τον Μάλαμα που φαίνεται πώς δεν σέβεται το έργο του. Από την άλλη βέβαια είναι κ οι δισκογραφικές που ίσως να του επέβαλαν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά παρόλα αυτά η ξενέρα παραμένει ξενέρα... Να σε ενημερώσω πως η "πριγκηπεσσα" ειναι απο τα στανταρ τραγουδια που ακουγονται τα τελευταια χρόνια σε καθε νυχτερινή πιστα.
μεσα σε γαβγισμα-ενορχηστρωση...
Η ότι και να πει "ο σκυλας" ειναι εξ'ορισμου μάπα;
είχα σκοπό να γράψω κάτι για τους ψευτοκουλτουριάρηδες....αλλά μετά απ αυτό που διάβασα GermanRock.... ....εύχομαι να γίνει καλά
Με χαλαει μεν οτι μ πηκε ο τρελος στην σχολη μου και αρχισε να γαζωνει...αλλα δεν με χαλαει που δεν εχω μαθημα..
Παράθεση από: Amylo στις 10/04/09, 13:57Με χαλαει μεν οτι μ πηκε ο τρελος στην σχολη μου και αρχισε να γαζωνει...αλλα δεν με χαλαει που δεν εχω μαθημα..Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης? Ποιος τρελος? Τι εγινε?