Αποστολέας Θέμα: 2 By Bukowski - Yzordderrex  (Αναγνώστηκε 875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος schizm

  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • *****
  • Μηνύματα: 1279
    • Προφίλ
2 By Bukowski - Yzordderrex
« στις: 19/11/05, 01:12 »
Επειδή αρκετό κουτόχορτο τρώμε από πλeιάδα αοιδών που μιλάνε για διεθνή καριέρα και ευτυχώς έλληνες καλλιτέχνες δεν είναι μονάχα ο Νίκος Μίχας κι οι λοιποί ταλαίπωροι του FS, ας μάθουμε πως μια ελληνική μπάντα έχει τύχει προβολής κι αξιολόγησης από μεγάλα μουσικά site/ezine του εξωτερικού, όπως: Brainwashed, Laonard's Lair, DSO και Norman Records.

Παίζοντας μεταξύ post/avant rock, με συνθέσεις ως επί το πλείστον ορχηστρικές και με βάσεις την metal προϊστορία τους, οι 2 By Bukowski γυροφέρνουν στα χωράφια των Mogwai και GY!BE, δανειζόμενοι την ηχητική φόρμα που λανσάρησαν οι τελευταίοι με μακρόσυρτες συνθέσεις που κλιμακώνονται σταδιακά. Μερικά από τα πρώτα τους βήματα έγιναν μέσα από την δική μας Poeta Negra, στο site της οποίας μπορείτε να βρείτε και ηχητικά αποσπάσματα. Τώρα μέσα από ένα διεθνές label, το Very Friendly Records της μαμάς Cargo, από το οποίο έχουν παρελάσει συγκροτήματα/καλλιτέχνες μεγάλης αξίας (Merzbow, Acid Mothers Temple, AMP, Thurston Moore (Sonic Youth), Jackie-O-m*th*rf**k*r κα) κυκλοφορούν το νέο τους δίσκο, ένα μικρό δείγμα του οποίου μπορείτε να ακούσετε μέσα από το επίσημο site τους.

Το καινούριο αυτό cd το πέτυχα μόλις σήμερα στο Metropolis (Πανεπιστημίου) με 14.70Ε και μολονότι δεν το πήρα (ελέω διαφορετικής μουσικής προτεραιότητας), σκοπεύω να το πράξω λίαν συντόμως.

Παραθέτω και δεσμούς σε ελληνικά review του MIC για τις 2 προηγούμενες δουλειές τους:


...όπως και τη σχετική αναφορά στο δίσκο από την Cargo records. Παρατηρήστε πως τους αναφέρουν ως την ευρωπαϊκή απάντηση στους GY!BE κι όχι ως την ελληνική. ;)