Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεις να τη στελνεις ανα βδομαδα σε καθε χρηστη του φορουμ να τη δοκιμαζει? ...Να φανταστω ειναι κατασκευη απο την αρχη ετσι?Τα ξυλα ειναι δικα σου?Καταληγω οτι αυτο το χρωμα της ταστιερας ειναι το αγαπημενο μου!!!
Πολύ όμορφη. Δείξε και καμιά φώτο "ολόσωμη".Απλά μου έκανε εντύπωση (εγώ τουλάχιστον, πρώτη φορά το είδα) η ταστιέρα, που είναι 2 pieces maple. Νόμιζα ότι όλες οι maple ταστιέρες ήταν πάντα one-piece.
Πανέμορφη, καλορίζικη, αλλά δε μου αρέσει καθόλου η λευκή πέρλα στο πικ-γκαρντ (είναι προσωπικό κόλλημα αυτό).Καλόπαιχτη.
Ας βαλω κ εγω το καινουριο μου μωρο που τοσο αναπαντεχα μπηκε στη ζωη μου....
Παράθεση από: noe13 στις 13/01/13, 21:58Ας βαλω κ εγω το καινουριο μου μωρο που τοσο αναπαντεχα μπηκε στη ζωη μου....για πες ιστορία....
καλά....αυτό με την Μελέτη δε το λες κι επιτυχία αλλά τεσπα.....κανά 800άρι δεν κάνει η S1?δεν είναι και πολλά (οικονομικά) επίπεδα πιο κάτω αλλά από άποψη ονόματος....είναι outsider!μπράβο ρε!, καλορίζικη!
εδώ το βρήκα:http://guitarasylum.com/index.php?/suhr-pro-series/vmchkαλλά τώρα είδα πως λέει δολλάρια....ε, πόσο τη βρήκες? 650-700?(για τη Μελέτη δεν αναθεωρώ πάντως..... Παπαβασιλείου for the win!)
για να ξερεις παντως για τη Μελετη παρεξηγηθηκα περισσοτερο!
Ξεκίνησε από antonioua8 Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Stoyo Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από adr1anos « 1 2 » Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από woodaki Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από tsaka.ikaria Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από sfanfan Δοκιμές και συγκρίσεις μουσικών οργάνων και εξοπλισμού
Ξεκίνησε από Master1977 Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από guitarfreak4 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από @Morpheus@ Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Teo Theo Εφέ