Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
Σύνολο ψηφοφόρων: 18
Η ψηφοφορία έληξε: 29/10/06, 21:19
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη μπορω κι εγω να συμμετεχω?
Παράθεση από: TassosK στις 21/04/06, 18:46δηλαδη μπορω κι εγω να συμμετεχω?Γιατί ρωτάς?
Παράθεση από: Black Sheep στις 22/04/06, 13:54Παράθεση από: TassosK στις 21/04/06, 18:46δηλαδη μπορω κι εγω να συμμετεχω?Γιατί ρωτάς? γιατι ειμαι σχετικα νεος στο site και κυριως γιατι ενδιαφερομαι να ασχοληθω
Αλεξ;Tι λες; Θα γραψουμε τιποτα μαζι;
Παράθεση από: kostas vretos στις 27/04/06, 01:29Αλεξ;Tι λες; Θα γραψουμε τιποτα μαζι; ρε τραβακουλα αντι να σολαρετε και να μας στειλετε στα ιμαλαια για βρουβες τι 8α ελεγες να εισουν εσυ και ο Φλουρος κριτες?
Παράθεση από: kostas vretos στις 27/04/06, 01:29Αλεξ;Tι λες; Θα γραψουμε τιποτα μαζι; Η πρωτη μου σκεψη ειναι..χαλαρααααα ναι...Η δευτερη λεει..οκ..φυσικα ναι..αρκει να βρουμε λιγο χρονο...Η τριτη και χειροτερη λεει..δεν τ'αφηνουμε λεω γω μπας και βγαλουμε λιη δουλεια στα cd?? οκ..να σου πω τι θα κανουμε...θα γραψουμε μισο μισο..στειλε μου μεχρι το 1:40 και θα πεταξω και εγω ενα πραγματικα χυμαδιο track οσο απομενει...χωρις σκεψη...χωρις προσχεδιασμο..οτι βγει...θα εχει πιο πολυ γελιο παντως αν κανεις και εσυ το ιδιο... αντε..ετσι γινεται...γιατι αν αρχισω να το σκεφτομαι δεν προκειται να το κανω ποτε..περιμενω το track σου αυριο... Alex
Παράθεση από: Alex Flouros στις 28/04/06, 00:42Παράθεση από: kostas vretos στις 27/04/06, 01:29Αλεξ;Tι λες; Θα γραψουμε τιποτα μαζι; Η πρωτη μου σκεψη ειναι..χαλαρααααα ναι...Η δευτερη λεει..οκ..φυσικα ναι..αρκει να βρουμε λιγο χρονο...Η τριτη και χειροτερη λεει..δεν τ'αφηνουμε λεω γω μπας και βγαλουμε λιη δουλεια στα cd?? οκ..να σου πω τι θα κανουμε...θα γραψουμε μισο μισο..στειλε μου μεχρι το 1:40 και θα πεταξω και εγω ενα πραγματικα χυμαδιο track οσο απομενει...χωρις σκεψη...χωρις προσχεδιασμο..οτι βγει...θα εχει πιο πολυ γελιο παντως αν κανεις και εσυ το ιδιο... αντε..ετσι γινεται...γιατι αν αρχισω να το σκεφτομαι δεν προκειται να το κανω ποτε..περιμενω το track σου αυριο... Alexxaxaxaxaxa...ok.Θα γραψω κατι σημερα και θα σου το στειλω
Ηι παίδες! Μεχρι πότε γίνεται να στειλουμε?
Έκανα μια ρημαδοπροσπάθεια... Μόλις άρχισα να ηχογραφώ εσπασε η μι (η χαμηλή) και το ξαναηχογράφησα με 5 χορδές.. Φαίνεται σε κάποια σημεία που προσπαθώ να κάνω λίγο μεγάλα συρσίματα στη 5η χορδη και ακουγονται φαλτσάκια.. κατα τ'άλλα, πολύ πρόχειρα ηχογραφημένο (με το wavelab ) hope you like it...http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=506881Και μια παράκληση....επειδή ποτέ δεν εχω ανεβάσει τπτ με το rapidshare, γίνεται κάποιος που ξερει, να το ανεβάσει και εκει, έτσι ώστε όλοι όσοι δεν έχουν λογαριασμό στο soundclick να μπορουν να το κατεβάσουν απ' ευθείας απο εκεί? 1000 thanks σε όποιον το κάνει....
Μπράβο, πολύ καλή προσπάθεια! Συμφωνώ με τον Argo ότι το backing track είναι πολύ πίσω στην ηχογράφηση αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. PS: Για το rapidshare δεν είναι τπτ δύσκολο. Μπαίνεις στο www.rapidshare.de εκεί που λέει browse, βρίσκεις το αρχείο το προσθέτεις εκεί, πατάς το upload. Μόλις τελειώσει, πας κάτω κάτω στη σελίδα και εκεί που λέει: Download link. Αυτό το λινκ το κάνεις copy paste στην απάντηση σου στο φόρουμ!
Ξεκίνησε από King Lui « 1 2 3 » Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Ο Νέος Κιθαρωδός Δικοί μας στίχοι και ποιήματα