λοιπον περι του ακροπολις ,και μη μεκρινετε που ειμαι κοπελα και μιλαω γιαυτο το θεμα....(εχω οικογενιακο background)....περι του ακροπολης λοιπον απο τη φετινη χρονια αν και δν μπορεσα να αναιβω στις ιδικες, δν ξερω απογοητευτικα!!! και ειδαμε και τι εγινε με το ΟΑΚΑ εδω τσαμπα τα δινανε τα εισητηρια και παλι,.. τη δευτερη φορα ειδικα ουτε το μισο δν γεμισαμε!!!!!δν ξερω και στο σταδιο που πηγα ωραιο το concept αλλα οχι και δυο φορες!!!!!!παντος μαζεψε μεσα πολυ κοσμο που δν ειχε καμια σχεση με το "αθλημα"...Αλλα αποχωρισαν ετσι πολυ πραγματικοι οπαδοι και οχι μονο απο το ΟΑΚΑ, αλλα και απο τις ειδικες..τι τις θελανε και τις φερανε στην Αττικη??παντως υποστιριζω οι ειδικες να γυρισουν εκει που ηταν και το ΟΑΚΑ να καθιερωθει μονο μια φορα και να δοσουμε επιτελους στο ακροπολης τη λαψη που του αξιζει και οχι με παθιτικους θεατες που καθοντε στις "αναπαυτικες" θεσεις του γηπεδου, η τις θεσεις του καναπε και λενε κιολας μετα οτι ειναι και οπαδοι!!!!πανω στις ειδικες εγω να τους δω τους οπαδους!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ακροπολης χωρης σκονη πετρες και ηλιαση δν ειναι ακροπολης.....
σορρυ για τα ορθογραφικα ειμαι δυσλεκτικη....μεχρι να με μαθετε θα το λεω!!!