Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετριότατη δουλειά για την αξία της Αλεξίου! Ούτε οι στίχοι, ούτε η μουσική δεν έχουν κάτι αξιόλογο να δώσουν!Κρίμα και πάλι κρίμα.Ψηφίζω και γω Ανθολόγιο μακράν
Ακούγοντας την συγκεκριμένη δουλειά "Βύσσινο και Νεράτζι", θέλω να πω πως εμένα με πήγε πίσω στα πρώτα ακούσματα της Χαρούλας Αλεξίου...σαν να ήρθε από παλιά !! Νομίζω πως και αυτός ήταν ο στόχος της....Από την άλλη έχουμε πάθει μουσική σύγχυση με όλα αυτά που ακούγονται (μουσικά) γιαυτό και μας φαίνεται " μέτρια" η νέα δουλειά της Αλεξίου.Προσωπικά μου αρέσει αρκετά και μπορώ να πω πως μου είχε λείψει κιόλας αυτό το άκουσμα από την Χαρούλα Αλεξίου.Ε.Τ.
Παράθεση από: Eleni Tziamourani στις 01/09/06, 15:39 Ακούγοντας την συγκεκριμένη δουλειά "Βύσσινο και Νεράτζι", θέλω να πω πως εμένα με πήγε πίσω στα πρώτα ακούσματα της Χαρούλας Αλεξίου...σαν να ήρθε από παλιά !! Νομίζω πως και αυτός ήταν ο στόχος της....Από την άλλη έχουμε πάθει μουσική σύγχυση με όλα αυτά που ακούγονται (μουσικά) γιαυτό και μας φαίνεται " μέτρια" η νέα δουλειά της Αλεξίου.Προσωπικά μου αρέσει αρκετά και μπορώ να πω πως μου είχε λείψει κιόλας αυτό το άκουσμα από την Χαρούλα Αλεξίου.Ε.Τ. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ και μένα Ελένη πού ακριβώς σου θύμησε η Χαρούλα τα παλιά? Εμένα μου φαίνονται πολύ νερόβραστα τα κομμάτια και καμία σχέση δεν έχουν πχ με αυτά του Ανθολογίου!
Ξεκίνησε από Steph Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από maria Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Britney Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από alatariel Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από tranzistoraki « 1 2 » Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από sirox Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
Ξεκίνησε από sirox Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από axilleas piperidis Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από grgdrep1411 « 1 2 » Τρόποι παιξίματος, τεχνικές