Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν έχετε ρεπερτόριο, θα καταλήξετε απλά να jamάρετε 2-3 πεντατονικά blues και κανά smoke on the water, και ενδιάμεσα θα ψάχνεστε για το τι να παίξετε μετά (όπως ακριβώς έγινε στην "Βασιλοσυνάντηση") Αυτά δεν πρόκειται να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Αν πρόκειται να γίνει έτσι, εγώ θα απέχω και από το κοινό και από τη σκηνή.Αν έχετε έτοιμο συγκρότημα και το φέρετε όλο σε αυτή τη βραδιά, τότε εντάξει. Ίσως έτσι εμφανιστώ κι εγώ με τους "Ηλεκτρικοί Καλόγεροι"
Παιδια δεν ξερω ουτε που δηλωνουν συμμετοχη, ουτε που θα γινει.κ.λ.π.Παντως αν εχουμε καταφερει να βρουμε κιθαριστα μεχρι τοτε κι εχει και ελληνοφωνα στο προγραμμα βαλτε κι εμας......(ακομα δεν εχουμε ονομα, αλλαζουμε κιθαριστες με το ρυθμο που οι γκομενες ετοιμαζονται να βγουν βολτα και δοκιμαζουν ρουχα, σνιφ, κλαψ!!)
Φατσούλα, πολύ ωραίες οι διευκρινίσεις σου, αλλά, αν θέλεις, μπες στον κόπο να διευκρινίσεις 2 πραγματάκια ακόμα.1. Υπάρχει περιορισμός στο μουσικό ύφος των τραγουδιών που θα παιχτούν; Θα είναι, δηλαδή, μια βραδιά αφιερωμένη σε συγκεκριμένο/α είδος/η μουσικής, ή όλα τα μουσικά είδη είναι δεκτά;2. Θα μπορούν να συμμετάσχουν και solo καλλιτέχνες που παίζουν πλήκτρα, κιθάρα, έως δεν ξέρω και εγώ τί, ή θα πρέπει απαραιτήτως και οι solo να βρουν κάποιον/οιυς άλλους και να παίξουν ως groupάκι;ΥΓ. Πολύ καλή ιδέα. Επιτέλους, θα γνωρίσω από κοντά την φατσούλα!
Μέσα με τα σούτια! Πρέπει να είναι ολοκληρωμένο το σχήμα για να ανέβει, δηλ. μπάσο/κιθάρα/ντραμς? Θα γουστάριζα να παίξω κι εγώ τπτ σε συνεργασία σε κάποιους άλλους αδέσποτους, αν βρεθούν! Σε αντίθετη περίπτωση θα στηρίζω τη σκηνή από κάτω!Επείσης προτείνω κι εγώ να είναι κλειστό για τα μέλη του κιθάρα (ή και φίλων των μελών) το μαγαζί, όχι τίποτα άλλο, μη γίνουμε ρεζίλι εμείς οι άγνωστοι ρωτώντας από δω κι εκεί!
Οκ, μέσαα) σαν μπασίστας ελευθέρας βοσκής για όποιον ενδιαφέρεται!β) κι ελπίζω σαν motherfunkerz (δε μίλησα με κάποιο άλλο μέλος, αλλά παντού παίζουμε!).Έχει και το jam night του lazy σήμερα, επίσης.
Φατσούλα, καλημέρα!Σ ευχαριστώ που βρήκες χρόνο να μου απαντήσεις. Ωστόσο, η δουλειά μου ανήκει στο χώρο της ElectroPop και ο προγραμματισμός γίνεται από μένα προσωπικά σε synthesizer-music workstation, το οποίο σημαίνει ότι η υπάρχουσα δουλειά μου είναι ολοκληρωμένη και δεν επιδέχεται επιπλέον όργανα. Αν τελικά επιτραπεί η συμμετοχή και σε solo καλλιτέχνες και μου δοθεί η δυνατότητα να έρθω με το synthesizer μου για να ακουστούν 2-3 κομμάτια μου, θεώρησε αυτό το post μου ως δήλωση συμμετοχής.
Ξεκίνησε από Arg0 « 1 2 3 4 » Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Arg0 « 1 2 3 4 5 » Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από jesterbass Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από armagedon Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από master of puppets Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Arg0 « 1 2 3 » Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Ο Νέος Κιθαρωδός « 1 2 » Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από LuNaFrEaK Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Guitarholic_punk Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από geo_lateralus Λοιπά