Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΧΕΧΕ δεν εννοούσα αυτό. Είδες πάλι λάθος συμπεράσματα βγάζεις.Ο Γιώργος υποστηρίζει τους μεταλλάδες με τα μακριά μαλλιά, άρα είναι σατανιστής!!! Λογικό συμπέρασμα ε?
ΥΓ. Ο Σατανισμός δεν είναι θρησκεία ούτε αίρεση. Είναι κίνημα.
Cheguevara είσαι εκτός τόπου και χρόνου... Εκτός και αν κάνεις πλάκα.
Πάλι παρεξηγήσατε, όπως συνήθως.....Λες ότι ο σατανισμός είναι επικύνδυνη αίρεση και να μη δίνουμε στους σατανιστές δικαιώματα. Έχεις διαβάσει τη βίβλο του χριστιανισμου? Υποθετώ πως ναι. Και εγώ την έχω διαβάσει. Έχει διαβάσει τη βίβλο του Σατανισμού του Lavey? Υποθέτω πως όχι. Ούτε εγώ. Πως μπορείς τότε να τους κατηγορείς χωρίς να τους έχεις καν ακούσει, να ακούσεις τα πιστεύω τους?? ("σιγά μη κάτσω να τους ακούσω κιόλας, εδώ θα με σφάξουνε...") Εγώ δε τους βρίζω ούτε τους δικαιολογώ. Όπως και με την 17Ν.
Μια ειναι η λύση: Καφτε τους μεταλλαδες ολους, και πρωτο αυτον τον Γιωργο τον σατανιστη... Επιτελους πρεπει να καθαρισει ο πλανητης απο τους μεταλλαδες... Ζητω ο Χριστοδουλος!!! Το θρησκευμα ΠΡΕΠΕΙ να αναγραφεται πανω στις ταυτοτητες! Εξω η συνθηκη Σεγκεν! Ρε τι λετε? Ειστε καλα? HEAVY METAL IS THE BEST
¨Εχω ερευνήσει αρκετά τις γραφές και βιβλιογραφία σχετικά με τον σατανισμό και τον ίδιο τον διάβολο διότι το θέμα της θρησκείας και του υπερφυσικού με ενδιαφέρει απόλυτα.Θα σας πω αρχικά οτι η πιο σωστη αποψη που ακουστηκε εδω μεσα σε αυτές τις 3 σελιδες ήταν αυτή του φίλου μου του savarel. Ο σατανισμος ειναι θρησκεια αλλα ουδεμια σχεση πραγματικα εχει με τον σατανα.Ο πραγματικος σατανισμος ειναι ιδεολογια, τροπος ζωης καθολα αντιθετος απο αυτόν που προτεινει ο χριστιανισμος. Ουτε ο διαολος σου παιρνει την ψυχη ουτε θυσιες κανεις ουτε τιποτα. Αυτοι που τα κανουν αυτά ειναι διαταραγμενοι ψυχικα και ουδεμια σχεση εχουν με τον πραγματικο σατανισμο.
Ακομα και αν καποιος σας πει οτι υπαρχει οντοτικα εωσφορος μπορει να λεει και αληθεια αν και ο εωσφορος δεν υφισταται!!Υπαρχει μια θεωρια που λεει το εξης . Ο ανθρωπος οταν σκεφτεται παραγει ενεργεια . Οταν συγκεντρωνεται σε κατι και παρακαλαει καποιον η κατι με την σκεψη ασχετα αν πραγματικα υπαρχει αυτο αν παρακαλαει με πολυ συναισθημα τοτε αυτο θα γινει . Ετσι αν καποιος ειδε τον εωσφορο ουσιαστικα ειδε κατι που θα νομιζε οτι ηταν ο εωσφορος . Δηλαδη ο ιδιος τον δημιουργησε !!!Ετσι εξηγουνται και τα θαυματα στα διαφορα δογματα! ;)Ακομα και στον σατανισμο...
FREEMIND : ο καθενας μεσα του εχει ενεργεια . Η ενεργεια ειναι θεμα πιστης (και αυτο το εχουν πει χιλιαδες φωτισμενοι) ..Αρα δεν χρειαζεται καποιος να ειναι εμπειρος χειριστης της ενεργειας αυτης για να δημιουργησει τον φοβο του ....
Ξεκίνησε από D@ve Murray Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι