Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σου κάνει παρατήρηση ο καθηγητής γιατί φιλίθηκες με την κοπελιά σου στο προαύλιοΣου τη μπαίνουν για αυτά που φοράςΕίσαι υποχρεωμένος να πεις την προσευχή το πρωί ακόμα και αν δεν θεςΣε πετάνε έξω επειδή έτσι τους κ**λωσε...Εσύ τι κάνεις;
Δε νομίζω πως τα τμήματα που αναφέρεις έχουν σκοπό να κοροιδεύουν οι μεν τους δε.Δεν ξέρω αν σου χει τύχει να κάνεις μάθημα με παιδιά που είναι πολύ καλύτεροι από σενα ή με παιδιά πολύ χειρότερους μαθητές από σένα και να βαριέσαι ελλεινά χωρίς να μαθαίνεις και τίποτα περισσότερο.Μην είμαστε τόσο καχύποπτοι.
Παράθεση από: Garvin στις 06/09/06, 18:23Σου κάνει παρατήρηση ο καθηγητής γιατί φιλίθηκες με την κοπελιά σου στο προαύλιοΣου τη μπαίνουν για αυτά που φοράςΕίσαι υποχρεωμένος να πεις την προσευχή το πρωί ακόμα και αν δεν θεςΣε πετάνε έξω επειδή έτσι τους κ**λωσε...Εσύ τι κάνεις;το να φιληθεις δημοσια δεν είναι κακο εκτος σχολειου...εντος σχολειου, ειναι λαθος...σορρυ κιολας, αλλα...η σαξουαλικη απευελυθερωση στα σχολεια...ειναι μαλλον λάθος παιδεια, ασε τα παρατραγουδα...και αυτο εινια το λιγοτερο...Σου τη μπαινουν;; καλα σου κανουν..σαν χωρος με κανονες, οφειλεις να τους σεβαστεις...χριστιανος εισαι και εντασεται στους κανονες...επειδη τους κ***λωσε;; αληθεια;; φαινεται απο την συμπεριφορα σου και εδω σεβεσαι πολύ τους κανονες συμπεριφορας....καλα κανουν και σε πετανε..δεν θα γινω καθηγητης....αχχχχχχ!!!!!! παρτυ θα κανω!!!!
Αν γινονται αυτα που λες να κανετε ολη η ταξη μια καταγγελεια.Θα γινει ο χαμος και θα σας δειξει η τηλεοραση.Απο την αλλη ειναι ωραιο να μπανει ο μαθητης με τη φραπεδια και το τσιγαρο στο χερι?
Οσο για αυτο που λες σιμο για την προσευχη δεν ειναι σωστο..Δεν μπορει να σε αναγκασει να πεις ροσευχη..Δεν εχεις υποχρεωση.Δεν ειναι μεσα στους κανονες.Δλδ αν σου πει πηγαινε και πλυνε το αμαξι μου θα πας?
πλακα κανεις ετσι;; δλδ αν ενα ( που δεν το πιστευω ) παιδι δεν εχεω να παρει παπουτσια πρεπει και ολοι ο ιυπολοιποι να το κανουν;; αν σου πει η καθηγητρια να πας για προσευχη και εχεςι υποχρεωση νατο κανεις τοσο εσυ οσο και ολοι οι υπολοιποι, ναι...φαε και διημερη...οτι ο καθηγητης κοιμαται μεσα στην ταξη η καπνιζει , σε πληροφορω οτι αν του κανεις αναφορα θα εχει κυρωσεις....γιαυτο ασε τις δικαιολογιες τωρα...οσον για την οικονομικη στενοτητα σαν δικιολογια...ενταξει...ΟΛΑ ανεξαρτητως τα 15χρονα στην γειτονια μου κατεβαινουν για καφε καθε μερα και ο καφες κανει 7ε και βαλε...μην τρελαθουμε τωρα...
Να βγούμε γυμνοί τότε έξω αφού δεν ενοχλούμε κανέναν.Δεν πας στο σχολείο ντυμένος όπως στα μπουζούκια.Λίγη λογική να υπάρχει και μέτρο.Δε νομίζω πως είναι ωραίο να βλέπεις ένα κοριτσάκι 14 χρονών να πηγαίνει με το μάτι τίγκα στη σκιά στις 8 το πρωί να κάνει μάθημα...Εμένα αυτό με ενοχλεί......κάθε πράγμα στον καιρό του και στην ώρα του...Δε νομίζω πως οι καθηγητές τη λένε στους καλούς μαθητές το αντίθετο θα λεγα.Έχω γλυτώσει πολλά πετάγματα έξω από την αίθουσα επειδή ήμουν καλή μαθήτρια.
Κάνε μια βόλτα από ένα δυο γυμνάσια και μετά έλα πες μου για τι ηλικίες μιλάω και αν έχω δίκιο.Ακόμα και στα 17 που είναι λιγάκι γυναίκες που λες κι εσύ το βρίσκεις ωραίο να πηγαίνουν ντυμένες για τα μπουζούκια?
Παράθεση από: FSLunemployed στις 06/09/06, 19:31Να βγούμε γυμνοί τότε έξω αφού δεν ενοχλούμε κανέναν.Δεν πας στο σχολείο ντυμένος όπως στα μπουζούκια.Λίγη λογική να υπάρχει και μέτρο.Δε νομίζω πως είναι ωραίο να βλέπεις ένα κοριτσάκι 14 χρονών να πηγαίνει με το μάτι τίγκα στη σκιά στις 8 το πρωί να κάνει μάθημα...Εμένα αυτό με ενοχλεί......κάθε πράγμα στον καιρό του και στην ώρα του...Δε νομίζω πως οι καθηγητές τη λένε στους καλούς μαθητές το αντίθετο θα λεγα.Έχω γλυτώσει πολλά πετάγματα έξω από την αίθουσα επειδή ήμουν καλή μαθήτρια.. oi ka8igites rezileuoun tous kakous brosta se oli tin taksi an tous sikwsoun ston pinaka kai dn kseroun na poune ma8ima.
Ξεκίνησε από JOHNAN « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Mechanical_Heart Πλήκτρα
Ξεκίνησε από Guitarholic_punk Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από STEFANOS604 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Eagle Of Kamelot Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από ΧΩΡΙΑΤΗΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Archangel Μπάσο
Ξεκίνησε από Ioannis Anastassakis Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα