Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο χαρακτηρισμός τον πείραξε και όχι η κατάστασή του?Στην τάξη μου είχα παιδιά κουμπιά που έφταναν οποιονδήποτε στα άκρα.Σαφώς και δεν είναι ενδεδειγμένη συμπεριφορά από ένα καθηγητή αλλά υπάρχουν και όρια στην υπομονή.
Από πότε το συγκεκριμενο (το επεισοδιο που αναφερεις Garvin) καλύπτει το γενικό; ποσα παραδειγματα θες να σου πω προκλητικης, για να μην πω καποια αλλη λεξη, συμπεριφορας μαθητων προς τους καθηγητες;Καλύτερα , εαν θες βεβαια, να βαλεις την συζητηση σε μια γενικη βαση...θα μπορούσες να μου πεις πως θα είναι το "ιδανικο" σχολειο για εσένα;
Σου κάνει παρατήρηση ο καθηγητής γιατί φιλίθηκες με την κοπελιά σου στο προαύλιοΣου τη μπαίνουν για αυτά που φοράςΕίσαι υποχρεωμένος να πεις την προσευχή το πρωί ακόμα και αν δεν θεςΣε πετάνε έξω επειδή έτσι τους κ**λωσε...Εσύ τι κάνεις;
@symeon Απο δω και περα συμεον θα σε λεω για να μαθεις..Οτι ηξερες κομμενο
εγώ είμαι ο καλύτερος μαθητής της τάξης μου μακράν(δεν είμαι ψώνιο ισχύει). Μου τηνσπάει όταν στην φύσική κάνουμε τα ίδια για τους γκαραγκίόζηδες που δεν διαβάζουν τίποτα. Αλλά να μια μέρα κάναμε αγγλικά και της τι είπα τις καθηγήτριας με απλό και λιτό τρόπο εκείνη τι έκανε με πέταξε έξω επειδή ήξερ ότι είχα δίκιο. Στο διάλυμα πήγα έξω και έπαιξα χιονοπόλεμο με τους φίλους μου με φώναξαν στο γραφείο μόνο εμένα!! στην επόμενη ώρα δεν είχα κάνει ασκήσεις όπως άλλα δεκα παιδιά σε εμένα τα ρίξανε. Θέλω να πω πως υπάρχει φασισμός στο σχολείο όταν ειδικά είσαι καλός μαθητης υπάρχουν δυο-τρεις καθηξητές που σε μισούνε. Και κάτι ακόμα την κοπελιά σου δεν μπορείς να της φιλήσεις μήπως στην πούνε και σε ξράξουνε. Όπως γίνεται στα χωριά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά το σχολείο μένει πάντα πίσω.Όσον αφορά την Ώθηση την Καργάκου την Λεόντιο το Αρσάκειο ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΧΟΛΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ
ε ρε χουντα που σαςν χρειαζεται.....ρε καμμενοι!!! αν γινει κανα σκηνικο σαν αυτο που περιγραφεις....θα πανε φυλακη πολλλλλλλλα ατομαααα!!!! αντε ρε γιατι πολύ ομορφα την ειδατε την δουλεια....50% δεν περασαν πουθενα και το μυαλο στις π***ε και στα φιλια....αντε ρε..και μετα λες μην μιλησεις....αντε να μην μιλησω! δεν βλεπετε τα χαλια σας....σας λειπουν οι ερωτες!
Γιατί να φιλιέσαι με την κοπέλα σου μέσα στο σχολείο? Γιατί να καπνίζεις μέσα στο σχολείο?
Πραγματικά μερικά από τα προηγούμενα ποστ με έκαναν να τραβάω τα μαλλια μου... Τι πάει να πει "το σχολείο δεν είναι πασαρέλλα" και "δεν πας σχολείο όπως πας στα μπουζούκια";;; Εφόσον μας υποχρεώνουν να πάμε σχολείο, δε βλέπω το λόγο να μην πηγαίνουμε ντυμένοι όπως μας γουστάρει! Εμένα πάντως εάν μου έλεγε καθηγητής πχ να κόψω το μαλλί ή να ξυριστώ θα έβαζα τα γέλια και μπορεί να του έχωνα κανένα "γαλλικό". Δεν κατάλαβα, ενοχλούμε κανέναν? Άκουσ' εκεί παρατήρηση επειδή φιλιόντουσαν στο προαύλιο... δηλαδή εάν του έπαιρνε π*** τι θα έκανε, θα τον εκτελούσε? Για να μη μιλήσω για το άλλο με την προσευχή... είναι δικαίωμα του καθενός να μη γουστάρει να πει προσευχή, είτε γιατί βαριέται είτε είναι αντίθετος ιδεολογικά (στην περίπτωσή μου και τα 2 ). Και στο κάτω κάτω όταν εγώ πρωτοπήγα σχολείο κανείς δε μου είπε ότι πρέπει να προσεύχομαι ούτε με ρώτησαν αν πιστεύω σε κανέναν Θεό. Ε, ρε Slayer που σας χρειάζονται...
Παράθεση από: rocknrolldemon στις 06/09/06, 19:29εγώ είμαι ο καλύτερος μαθητής της τάξης μου μακράν(δεν είμαι ψώνιο ισχύει). Μου τηνσπάει όταν στην φύσική κάνουμε τα ίδια για τους γκαραγκίόζηδες που δεν διαβάζουν τίποτα. Αλλά να μια μέρα κάναμε αγγλικά και της τι είπα τις καθηγήτριας με απλό και λιτό τρόπο εκείνη τι έκανε με πέταξε έξω επειδή ήξερ ότι είχα δίκιο. Στο διάλυμα πήγα έξω και έπαιξα χιονοπόλεμο με τους φίλους μου με φώναξαν στο γραφείο μόνο εμένα!! στην επόμενη ώρα δεν είχα κάνει ασκήσεις όπως άλλα δεκα παιδιά σε εμένα τα ρίξανε. Θέλω να πω πως υπάρχει φασισμός στο σχολείο όταν ειδικά είσαι καλός μαθητης υπάρχουν δυο-τρεις καθηξητές που σε μισούνε. Και κάτι ακόμα την κοπελιά σου δεν μπορείς να της φιλήσεις μήπως στην πούνε και σε ξράξουνε. Όπως γίνεται στα χωριά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά το σχολείο μένει πάντα πίσω.Όσον αφορά την Ώθηση την Καργάκου την Λεόντιο το Αρσάκειο ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΧΟΛΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ Διάβασε καλά αυτό που γράφεις, καλά όμως!! Γεμάτο ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Αν εσύ είσαι ο καλύτερος μαθητής της τάξης σου, πώς είναι ο χειρότερος?
Παράθεση από: parlats on fire στις 06/09/06, 23:31Παράθεση από: rocknrolldemon στις 06/09/06, 19:29εγώ είμαι ο καλύτερος μαθητής της τάξης μου μακράν(δεν είμαι ψώνιο ισχύει). Μου τηνσπάει όταν στην φύσική κάνουμε τα ίδια για τους γκαραγκίόζηδες που δεν διαβάζουν τίποτα. Αλλά να μια μέρα κάναμε αγγλικά και της τι είπα τις καθηγήτριας με απλό και λιτό τρόπο εκείνη τι έκανε με πέταξε έξω επειδή ήξερ ότι είχα δίκιο. Στο διάλυμα πήγα έξω και έπαιξα χιονοπόλεμο με τους φίλους μου με φώναξαν στο γραφείο μόνο εμένα!! στην επόμενη ώρα δεν είχα κάνει ασκήσεις όπως άλλα δεκα παιδιά σε εμένα τα ρίξανε. Θέλω να πω πως υπάρχει φασισμός στο σχολείο όταν ειδικά είσαι καλός μαθητης υπάρχουν δυο-τρεις καθηξητές που σε μισούνε. Και κάτι ακόμα την κοπελιά σου δεν μπορείς να της φιλήσεις μήπως στην πούνε και σε ξράξουνε. Όπως γίνεται στα χωριά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά το σχολείο μένει πάντα πίσω.Όσον αφορά την Ώθηση την Καργάκου την Λεόντιο το Αρσάκειο ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΧΟΛΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ Διάβασε καλά αυτό που γράφεις, καλά όμως!! Γεμάτο ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Αν εσύ είσαι ο καλύτερος μαθητής της τάξης σου, πώς είναι ο χειρότερος? μόνο στην έκθεση-έκφραση δεν είμαι καλός έχω 15 αλλά από τον υπολογιστή είναι ποιο εύκολα τα λάθη. όταν γράφω το χέρι πάει μόνο του... στο κάτω κάτω δεν με εξετάζει κανείς για να προσέχω ΄κιόλας.
φιλε μου...εχετε χασει το μπουσουλα..οι καθηγητες πρεπει να ειναι υποδειγματα και οι μαθητες πρεπει να αποκτουν παιδεια εκτος απο μορφωση στο σχολειο..πειθαρχια και σεβασμο...και να ερχεσαι στο σχολειο και να καθεσαι στην ωρα του μαθηματος αραχτος και να ακους μουσικη δεν ενοχλεις κανεναν ..αλλα ειναι ασεβες προς τον καθηγητη!!! αν δεν το καταλαβαινεις αυτο το παραδειγμα, τοτε τα υπολοιπα σιγουρα δνε θα τα καταλαβεις...μετα λες αν δεν ενοχλει...και αν ο αλλος πει εμενα με ενοχλει το σκουλαρικι εσυ τι θα κανεις θα το βγαλεις;; πες ναι να ξυρισω τα γενια μου!!! οσον αφορα τα θεματα..ασε τα απαραδεκτα....ολοι καθε χρονια αυτα λενε...τοι απαραδεκτα ρε;; που στην φυσικη τουλαχιστον που ξερω ηταν της πλακας; και στα υπολοιπα μαθηματα εκτος απο εκθεση και μαθη κατ που ηταν πιο τσιμπημενα...καθε χρονο αυτο ακουω..απαραδεκτα θεματα και ποσοστα αποτυχιας...αντε ρε...ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν και ολοι με το ιδιο συστημα γραφουν..οι καλοι περνανε απλως...τερμα.ασε την σουηδια στην σουηδια...το τι μαθητης εισαι ποσως με εντυπωσιαζει και με νοιαζει...μπραβο σου και μεγεια σου...με το καλο και με 19 στις παννεληνιες...οσον αφορα το καπνισμα και το να φιλιεσαι..ναι εκτος οτυ οτι υπαρχει , εκτος του αποσο ξερω απαγορευεται κατω των 18 το καπνισμα ενοχλει και τους αλλους!!! αναιρεις τα λογια σου φιλε μου...σημαδι...ωριμοτητας...
Ξεκίνησε από JOHNAN « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Mechanical_Heart Πλήκτρα
Ξεκίνησε από Guitarholic_punk Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από STEFANOS604 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Eagle Of Kamelot Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από ΧΩΡΙΑΤΗΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Archangel Μπάσο
Ξεκίνησε από Ioannis Anastassakis Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα