Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"...Τα internet cafe ανθούν και εδώ , όμως άλλα παιδιά παίζουν ακόμα έξω . Ίσως είναι θέμα γονιών.
Δεν λεω βεβαια πως η "παλια" ηταν και η πιο σωστη, γιατι αυτο θα ηταν επικινδυνο
επειδη βλεπω απο πολλους μια ταση να μειωνουν τις νεοτερες γενιες, ΕΧΩ να πω και εγω κατιη γενια που ακολουθησε την τοσο πολυσυζητημενη γενια του 60(και που γεννηθηκε πριν το 85) τι ηταν? αν οχι η πιο συντηρητικη, μια απο τις συντηρητικοτερες γενιες. επαναστατικοτητα μηδεν. και απο προβληματα? οσα θες. αξιες:βολεμα, κλεψια, λαμψη. παθητικοτητα οσο δε παει. εγωισμος στο φουλ. και δεν ειμαι ο μονος που το πιστευει αυτο. αν ποτε πεσει στα χερια σας το "ο πειρασμος της αθωοτητας" του pascal bruckner θα το διαπιστωσετε και οι ιδιοι
Παράθεση από: paran0id στις 13/11/07, 13:31επειδη βλεπω απο πολλους μια ταση να μειωνουν τις νεοτερες γενιες, ΕΧΩ να πω και εγω κατιη γενια που ακολουθησε την τοσο πολυσυζητημενη γενια του 60(και που γεννηθηκε πριν το 85) τι ηταν? αν οχι η πιο συντηρητικη, μια απο τις συντηρητικοτερες γενιες. επαναστατικοτητα μηδεν. και απο προβληματα? οσα θες. αξιες:βολεμα, κλεψια, λαμψη. παθητικοτητα οσο δε παει. εγωισμος στο φουλ. και δεν ειμαι ο μονος που το πιστευει αυτο. αν ποτε πεσει στα χερια σας το "ο πειρασμος της αθωοτητας" του pascal bruckner θα το διαπιστωσετε και οι ιδιοιΕπειδή βλέπω από έναν να προσπαθεί να κατηγορήσει μια συγκεκριμένη γενιά:Αν θεωρείς ότι οι τότε επαναστατικότητα μηδέν ενώ οι τώρα με τα κιλά, μην μπερδεύεις την επαναστατικότητα με τις καταλήψεις, τις πορείες και τις φωνές στους γονείς.Βόλεμα, κλεψία (??) λάμψη (). Από πού και ως πού??
οπως και με τη μουσικη, δε μπορω να ακουω ωρες ωρες καποιους να κλαιγονται "σημερα δε βγαινει μουσικη, μονο τα παλια αξιζουν"
για το βολεμα κτλ απλα απεδειξε μου το αντιθετο.
King Luiγια τη μουσικη πιστευω οτι και μονο τους tool να αναφερω, αρκει για να δεις οτι ευφανταστη και καλη μουσικη βγαινει και σημερα
τωρα για το βολεμα, μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. μιλαω για τη γενια που το ονειρο της (στην ελλαδα τουλαχιστον) ηταν να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι...
Παράθεση από: paran0id στις 14/11/07, 23:54King Luiγια τη μουσικη πιστευω οτι και μονο τους tool να αναφερω, αρκει για να δεις οτι ευφανταστη και καλη μουσικη βγαινει και σημεραΤο ήξερα ότι θα αναφέρεις τους tool. Το θέμα είναι ότι λες "ότι και μόνο τους tool να αναφέρω" αλλά είναι ίσως οι MONOI που μπορείς να αναφέρεις..
Ξεκίνησε από ερεβος Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Joef - Über Alles Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από heineken « 1 2 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από BigBabol Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από SEIRINE Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από rista Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Lo.Lee.Ta Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Johnie Darko Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από bil_l Ενισχυτές
Ξεκίνησε από saved Επιστήμη και Τεχνολογία