Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θέμα αυτό σε μία μέρα απόκτησε 78 σελίδες με απαντήσεις!μήπως αποτελεί ρεκόρ του φόρουμ?
Εγώ δεν είμαι Ούνος αρχηγέ, ούτε κάνεις καμιά επανάσταση σπάζοντας τράπεζες κλπ (για τα αυτοκίνητα δε μας είπες ποιός τα πληρώνει όμως) και η επόμενη μέρα να είναι σαν τις άλλες. Τόσα χρόνια οι μπάχαλοι μαβλακείες κάνουν, δε πέτυχαν τίποτα.Να κατέβει μαζικά ο κόσμος και να συγκρουστεί με τους φασιστομούριδες στα ίσα. Όχι καίγοντας την περιουσία του συμπολίτη.
εχω να πω οτι οι ζημιες εγιναν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε τραπεζες,κρατικα κτιρια και καταστηματα πολυεθνικωνουτε ενα μαγαζι μικροιδιοκτητη δεν καηκε,ενω κατα την διαρκεια της πορειας φαγαδικα και μερικα περιπτερα ηταν ανοιχτα και δεν τα πειραζε κανεις...
Aγαπητε Bairn.Δεν νομιζω οτι κανω προπαγανδα.Αμα κανω ας μου το πει και καποιος αλλος που βεβαια δεν εχει την συνηθεια να διαστρεβλωνει τα λογια των συνομιλητων του(και με πολυ επιθετικο τροπο) και βεβαια να εκφραζει αποψεις με απολυτο τροπο.Νομιζω οτι αυτο που ξεκαθαρα λεω ειναι οτι θελει προσοχη..αμα παει καποιος.Και προσθετω οτι θεωρω οτι καλυτερο ειναι να μην παει καποιος αμα μπορει.Τωρα το αν καποιος παρευρισκεται ειρηνικα καπου..ενω γινονται φασαριες δεν εγγυαται την ασφαλεια του.Και γω το Σαββατο ημουν απλος περαστικος απο το κεντρο με το παπι μου..και αρχισαν να μου πετανε πετρες στα καλα καθουμενα..οποτε τι μου λες εσυ.Θα ηταν καλο για σενα να καταλαβεις οτι η διαφωνια μεταξυ 2 ανθρωπων ειναι κατι φυσιολογικο και σεβαστο.Το οτι διαφωνεις με καποιον δεν σημαινει οτι πρεπει να του επιτιθεσαι ..ουτε να τον κατακρινεις.Επισης δεν σημαινει οτι επειδη ο αλλος διαφωνει σου την λεει..η συνομωτει για να καταπατησει τα δικαιωματα σου.Ειναι δικαιωμα του καθενα να εκφραζει την αποψη ελευθερα απο την στιγμη που δεν θιγει κανεναν.Εγω αυτο εκανα..τωρα απο κει και περα..αμα εχεις προβλημα..τοτε απλα δικο σου θεμα.Και για ακομα μια φορα..θα αρνηθω να σου ξαναπαντησω..γιατι κ μονο που ασχολουμαι υποβιβαζω το πνευματικο μου επιπεδο.
Παράθεση από: bairn of mosul στις 09/12/08, 00:37εχω να πω οτι οι ζημιες εγιναν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε τραπεζες,κρατικα κτιρια και καταστηματα πολυεθνικωνουτε ενα μαγαζι μικροιδιοκτητη δεν καηκε,ενω κατα την διαρκεια της πορειας φαγαδικα και μερικα περιπτερα ηταν ανοιχτα και δεν τα πειραζε κανεις...ρε φιλε μου δωσε μου να καταλαβω κατι γιατι δεν το πιανω...οι πολυεθνικες και οι τραπεζες με τον φονο του παιδιου και τον μπαστο πως σχετιζονται???καταλαβαινεις οτι πλεον δεν τα σπανε για τον αλεξ αλλα τα σπανε για να τα σπασουν??
ωραια μου απαντησες στο ενα σκελος του ποστ μου?την τραπεζα γιατι να την σπασεις?το σουπερ μαρκετ γιατι να το σπασεις?που κολλανε αυτα με το οτι τα σπανε για ενα κρατος που απανταει με σφαιρες??
υπάρχει πουθενά κάποια διακήρυξη,ένα μανιφέστο που να μας εξηγεί τί σόι επανάσταση γίνεται;ποιοι είναι αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους έξω απ'το σύστημα επειδή έγιναν τραμπούκοι σε μια μέρα;και ας μας πουν πως στη ζωή τους δεν είναι βολεμένοι.α ρε Τσε αθάνατε που κάθεσαι και μας βλέπεις παρέα με τον Αθανάσιο Διάκο
οι Αγγλικες τραπεζες και τα αμερικανικα φαστ φουντ οχι δεν ειναι προπυργια του κρατους...της παγκοσμιοποιησης ναι του κρατους οχι..τεσπα δεν ξερω γ**ηστετα ολα ειλικρινα..δεν στο λεω εχθρικα ουτε ειρωνικα...απλα καντετο με πληρη επιγνωση του τι κανετε..μπορει στην τελικη να ερθει και η καθαρση...αλλα το κρατος ειμαι εγω και εσυ αρα να ξερεις πως για την ολη φαση εχουμε και οι δυο μας ευθυνες..και ας μην ειναι ορατες σε ολους μας
ΧΑΧΑ οι πολιτικοι αν παιρνουν αποφασεις???σοβαρα μιλας??ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ειδικα σε θεματα παγκοσμιοποιησης εκτελουν διαταγες.δεν μετραει καθολου ο λογος τους...αλλα αυτο ειναι αρκετα εκτος του θεματος
ΧΑΧΑ οι πολιτικοι αν παιρνουν αποφασεις???σοβαρα μιλας??ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ειδικα σε θεματα παγκοσμιοποιησεις εκτελουν διαταγες.δεν μετραει καθολου ο λογος τους...αλλα αυτο ειναι αρκετα εκτος του θεματος
Παράθεση από: Διάφανοςςς highway 2.000.000 στις 09/12/08, 01:19υπάρχει πουθενά κάποια διακήρυξη,ένα μανιφέστο που να μας εξηγεί τί σόι επανάσταση γίνεται;ποιοι είναι αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους έξω απ'το σύστημα επειδή έγιναν τραμπούκοι σε μια μέρα;και ας μας πουν πως στη ζωή τους δεν είναι βολεμένοι.α ρε Τσε αθάνατε που κάθεσαι και μας βλέπεις παρέα με τον Αθανάσιο Διάκοopa ξερεις πολλους βολεμενους εσυ?κανεις δλδ μια βολτα στην αθηνα και βλεπεις βολεμενους ε?ρε ο κοσμος εχει αγανακτησει,ανεργια,φτωχεια,αποτροπη στο συστημα.που ζεις?στην ελβετια?ξερεις πολλους νεους ανευ πλουσιου πατρος που να χουν ευοιωνο μελλον?ψαχνε εσυ το μανιφεστο στο δελτιο του αντ1...στο δρομο ειναι φιλε ολα οσα ψαχνεις.
Παράθεση από: bairn of mosul στις 09/12/08, 01:24Παράθεση από: Διάφανοςςς highway 2.000.000 στις 09/12/08, 01:19υπάρχει πουθενά κάποια διακήρυξη,ένα μανιφέστο που να μας εξηγεί τί σόι επανάσταση γίνεται;ποιοι είναι αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους έξω απ'το σύστημα επειδή έγιναν τραμπούκοι σε μια μέρα;και ας μας πουν πως στη ζωή τους δεν είναι βολεμένοι.α ρε Τσε αθάνατε που κάθεσαι και μας βλέπεις παρέα με τον Αθανάσιο Διάκοopa ξερεις πολλους βολεμενους εσυ?κανεις δλδ μια βολτα στην αθηνα και βλεπεις βολεμενους ε?ρε ο κοσμος εχει αγανακτησει,ανεργια,φτωχεια,αποτροπη στο συστημα.που ζεις?στην ελβετια?ξερεις πολλους νεους ανευ πλουσιου πατρος που να χουν ευοιωνο μελλον?ψαχνε εσυ το μανιφεστο στο δελτιο του αντ1...στο δρομο ειναι φιλε ολα οσα ψαχνεις.τόσο καιρό που ήσουν;με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το σύστημα υποστηρίζουμε ΟΛΟΙ όλα αυτά τα χρόνια κι όλα τ'άλλα τ'ακούω βερεσε.Ναι θα κατέβω στην Αθήνα όταν μου δωθεί πίσω το δικαίωμα που έχω να αντιδράσω όπως νομίζω πως εγώ πρέπει και όχι όπως θέλεις "εσύ" ή το κΚε ή ο συριζα ή όποια άλλη υποκινούμενη παράταξη.
αμεσος εκανες και εσυ copy το ποστ με το λαθος...ουτε μισο δευτερολεπτο δεν μου εδωσες.... ;Dμιλαω για το "παγκοσμιοποιησεις"..τεσπαεγω ρε φιλε δεν ειμαι υπερ το να τα σπασω..γιατι με το να τα σπασεις κανεις καλως η κακως μια πραξη ΜΗ δημοκρατικη..η αναρχικη η φασιστικη μου κανει..θες να χτυπησεις το κρατος?κανε 5 μερες μαζικη απεργια και γονατισε το...ΟΛΙΚΗ μαλλον απεργια..
Liam( ) τρομοκρατες ειναι και οι μπαχαλοι που τα σπανε....
σε διαβεβαιω οτι για 20 χρονια ειμαι στην θεσσαλονικη αλλα δεν πιστευω να σε ενδιαφερει και πολυ τι εννοεις υποστηριζουμε το συστημα?οτι ειμαστε ευχαριστημενοι απο αυτο?οτι ευημερουμε?και που ξερεις εσυ τι κανω εγω ή ο χ ή ο ψ και κατα ποσον αποστρεφονται το συστημα...να κατεβεις οποτε σε φωτισει ο θεος(!),δεν με αφορα...και χεσε οποια παραταξη θελεις,στο χεσιμο και εγω μαζι σου,για χεσιμο ειναι ολοι
Παράθεση από: bairn of mosul στις 09/12/08, 01:39σε διαβεβαιω οτι για 20 χρονια ειμαι στην θεσσαλονικη αλλα δεν πιστευω να σε ενδιαφερει και πολυ τι εννοεις υποστηριζουμε το συστημα?οτι ειμαστε ευχαριστημενοι απο αυτο?οτι ευημερουμε?και που ξερεις εσυ τι κανω εγω ή ο χ ή ο ψ και κατα ποσον αποστρεφονται το συστημα...να κατεβεις οποτε σε φωτισει ο θεος(!),δεν με αφορα...και χεσε οποια παραταξη θελεις,στο χεσιμο και εγω μαζι σου,για χεσιμο ειναι ολοιη ανοχή όλων αυτών των δεινών που συμβαίνουν γύρω μας(παιδεια,υγεια,οικον.κριση,ανεργια) είναι μια υποστήριξη του συστήματος.το να σκύβω το κεφάλι για λίγα ευρώ επίσης όπως και πολλά άλλα,δάνεια κάρτες κτλ.κι αν δεν το κάνεις εσύ το κάνουν άλλοι(γονείς) για να νομίζεις πως δεν συμμετέχεις (δεν μιλαω για σενα προσωπικα).δεν ξέρω τί κάνεις εσύ όπως δεν ξέρεις και τι μπορεί να χω κάνει εγώ στη ζωή μου και δεν νομίζω πως στη φάση αυτή αφορά τον οποιοδήποτε.νομίζω πως όλες οι επαναστάσεις έγιναν με μεθοδικότητα και σχέδιο,δεν έγιναν στο κουτουρού και πάμε να τα διαλύσουμε όλα,πάντα υπήρχαν απώλειες και μεγάλες μάλιστα αλλά ποτέ δεν έγιναν στα τυφλά.εύχομαι σε έναν μήνα ή σε δυο ή δεν ξέρω σε πόσους να έχει αλλάξει έστω και κάτι μικρό από όλα αυτά που μας γ....νε και να χαιρόμαστε για τη νέα τάξη πραγμάτων που έφερε αυτή η επανάσταση.το σύστημα όμως και μην με ρωτήσεις ποιο είναι αυτό δύσκολα θα αλλάξει,γι αυτό πιστεύω πιο πολύ στην προσωπική-ατομική επανάσταση του καθένα.
α)ok ας μην αποκαλυψουμε τα προσωπικα μας β)πληροφοριακα οι επαναστασεις δεν εχουν απαραιτητα σχεδιο και βασιζονται 1)στον αυθορμητισμο και 2)την εξαθλιωση του λαου απο την εξουσιαγ)η ανοχη ολων αυτων δεν ειναι υποστηριξη παρα μονο ανοχη του συστηματος(αρκετα αφελης).
Και φτάνουμε στο τραγικό του ζητήματος. Μ.Ο. ηλικιών, τα 15. Εβλεπα παιδάκια, τα οποία στην έσχατη ήταν 12 χρονών, να κυκλοφορούν με αξίνες και κουκούλες. Αδυνατώ να πω κάτι, ακόμα και τώρα, πόσες ώρες μετά, χάνω τα λόγια μου. Η αλήθεια είναι οτι προσπαθώ να κάνω ένα update στην όλη κατάσταση...
Αυτό που αμφιβάλλω αν είδε κανείς είναι 2 διμοιρίες να προστατεύουν τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. Γιατί? Γιατί αυτά αξίζουν περισσότερη προστασία?
Η επανάσταση θ'αρχήσει όταν η κατάσταση θα φτάσει στο απροχώρητο και ο πολίτης δε θα έχει τίποτα να χάσει. Ακόμα δεν έχει έρθει αυτή η ώρα.