Αποστολέας Θέμα: ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VOX σε νέους καλλιτέχνες!!!Μέρος 1ο  (Αναγνώστηκε 10710 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος patoma

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 23
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
Παραθέτω κάποιες ανακοινώσεις για ένα πολύ ένα σοβαρό θέμα κατά την γνώμη μου που έχει προκύψει και νομίζω αξίζει να το σχολιάσουμε. Ελπίζω να είμαι στο σωστό post.
Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας...

Αποσυνδεδεμένος patoma

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 23
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
1) "ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ THN …ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VOX ….
Επειδή η σιωπή δεν είναι χρυσός.
Επειδή οι πράξεις των καλλιτεχνών δεν κρίνονται υπό το φως της νύχτας αλλά στο φως της μέρας, ως καλλιτεχνικός υπεύθυνος του σχήματος της «Γλυκιάς Συμμορίας» (Δόμνα Κουντούρη, Ησαΐας Ματιάμπα, Νίκος Μίχας, Γρηγόρης Πετράκος, Σοφία Στρατή, Τάμτα, Ραλλία Χρηστίδου) που εμφανίζεται στο Vox από τις 10 Νοεμβρίου για προγραμματισμένες 30 παραστάσεις, είμαι υποχρεωμένος να κοινοποιήσω τα εξής:

Tην Παρασκευή 17/11 πληροφορηθήκαμε από ψιθυριστές ότι η συνεργασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με το χώρο «Πειραιώς 130» ναυάγησε κατόπιν αποπομπής του από τον επιχειρηματία και πως αμέσως συμφώνησε να πραγματοποιήσει εμφανίσεις με άλλον επιχειρηματία σε άλλο χώρο.
Επειδή ο επιχειρηματίας του Vox, Ηλίας Μαροσούλης, με είχε ενημερώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον ξανά για το Vox παρόλο ότι ήδη είχε κλειστεί η συμφωνία για την εμφάνιση της «Γλυκιάς Συμμορίας» και ο ίδιος του είχε αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο, επικοινώνησα μαζί του για να διασκεδάσω τις λογικές ανησυχίες μου.
Σε αυτή τη συνομιλία ο κ. Μαροσούλης διέψευσε ότι ήδη είχε κλείσει συμφωνία με τον Μ. Χατζηγιάννη αλλά εμμέσως πλην σαφώς, κατόπιν των έντονων πιέσεών μου, ομολόγησε ότι στοχεύει να τον εγκαταστήσει στο χώρο από τις 15/12…
Αμέσως μετά επικοινώνησα με τον μάνατζερ του καλλιτέχνη Πασχάλη Μουχταρίδη, έδειξε έκπληκτος που ο επιχειρηματίας έκλεισε τον καλλιτέχνη του ενώ παίζει άλλο σχήμα στο χώρο (…λες και το σχήμα της «Γλυκιάς Συμμορίας» έπαιζε … στα κρυφά στο Vox και δεν το γνώριζε πως ήταν προγραμματισμένο για 30 παραστάσεις), με ευχαρίστησε που τον ενημέρωσα και με διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει τον καλλιτέχνη για το προφανές ηθικό και επαγγελματικό ζήτημα που προέκυπτε.
Από εκείνη τη στιγμή βρέθηκα αντιμέτωπος με μια ιλαροτραγωδία, πρωτοφανή για την 20ετή πορεία μου στο χώρο αλλά πρωτοφανή και για την ως τώρα συνεργασία μου με τις επιχειρήσεις Μαροσούλη.
Το οικογενειακό περιβάλλον του επιχειρηματία, προσπαθούσε να με πείσει ότι το σχήμα της «Γλυκιάς Συμμορίας» στις 6 εμφανίσεις που πρόλαβε να πραγματοποιήσει μέχρι την Κυριακή που πέρασε, εισπρακτικά …έβαλε μέσα την επιχείρηση.
Φυσικά, η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους ισχυρισμούς, το σχήμα ξεκίνησε καλά πριν από μία βδομάδα και τη δεύτερη, παρόλο ότι από την αρχή η επιχείρηση κι εγώ είχαμε συμφωνήσει ότι πρόκειται για καινούργια πρόταση που χρειάζεται υπομονή και συνεχή δουλειά για να μας βγει, πολλαπλασίασε τα ρεζερβέ και πραγματοποίησε το Σάββατο ένα ανεπανάληπτο sold out.
Η απήχηση του προγράμματος, η δικαίωση της καινούργιας πρότασης, και η πρωτοφανής διασκέδαση που συνέβαινε στο Vox, ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα έφερε γρηγορότερα του αναμενόμενου τα αποτελέσματα. Και όλα αυτά χωρίς το πλήρωμα των γνωστών πούλμαν που σταθμεύουν στην Ιερά Οδό κάθε βράδυ. Μόνο με αυθορμήτως προσελθόντες πελάτες.
Αφού, λοιπόν, και τα τελευταία τους επιχειρήματα ως έωλα κατέρρευσαν με παρακάλεσαν να κατεβάσουμε το σχήμα συναινετικά για να εμφανιστεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον οποίο ήδη είχαν προχωρήσει σε συμφωνία και μάλιστα κατ’ ομολογία τους αντιστάθηκαν στην απαίτηση του να κατέβει το σχήμα πολύ νωρίτερα γιατί ο ίδιος ζητούσε το χώρο από την 1η Δεκεμβρίου…
Συνεχίζεται...
Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας...

Αποσυνδεδεμένος patoma

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 23
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
Συνέχεια ...Η ιλαροτραγωδία σφραγίστηκε με ένα τηλεφώνημα της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της επιχείρησης που μου δήλωσε ότι ο επιχειρηματίας κατανοεί το δίκαιο των ισχυρισμών μου αλλά δεν μπορεί να πράξει αλλιώς και θέλει να τον ενημερώσω αν το σχήμα θα κατέβει 2 ή 9 Δεκεμβρίου.
Πέραν του πρωτοφανούς συμβάντος που συμβαίνει για πρώτη φορά στις επιχειρήσεις του εν λόγω επιχειρηματία, όπως και οποιουδήποτε άλλου επιχειρηματία της Αθήνας που διαθέτει οργανωμένα κέντρα διασκέδασης, πέραν του πρωτοφανούς κυνισμού τον οποίο επιθυμώ απλά να εντοπίσω ως αυτονόητο στην εν λόγω απόφασή, αυτού και των συνεργατών του, επιθυμώ να θέσω το πελώριο κατά τη γνώμη μου ηθικό θέμα που προκύπτει από την επιλογή του Μιχάλη Χατζηγιάννη να βολιδοσκοπήσει χώρο στον οποίο ήδη εργάζονται συνάδελφοι του και ο οποίος μάλιστα θα μπορούσε πριν ενδεχομένως δεχθεί τις αιτιάσεις του επιχειρηματία ότι το μαγαζί δεν πάει καλά να παρακολουθήσει το πρόγραμμα και να διαπιστώσει με τις δικές του αισθήσεις την πραγματικότητα.
Επειδή το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές θεωρώ πως μόνο δημόσια μπορεί να κριθεί γιατί ο καλλιτέχνης, με όποια μορφή τέχνης και αν ασχολείται είναι δημόσιο πρόσωπο.
Επειδή η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια αλλά πρέπει και να το αποδεικνύει, ανεξαρτήτως των πράξεων του οιουδήποτε επιχειρηματία, που και αυτός φυσικά δεν μπορεί να αποφύγει την κρίση , ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δύναται ακόμη και τώρα με μια απόφαση, να μην εμφανιστεί στο Vox πριν τις 15 Ιανουαρίου που είναι προγραμματισμένες οι εμφανίσεις των παιδιών να πείσει τους συναδέλφους του στο Vox αλλά και την κοινή γνώμη ότι δεν ενέχεται στη συνομωσία που απειλεί μια «Γλυκιά Συμμορία» τραγουδιστών που ως νέοι αλλά ταχύτατα ανερχόμενοι και φανερά ταλαντούχοι δε σχετίζονται με ίντριγκες και κινήσεις νυχτερινού παρασκηνίου.
Ο επιχειρηματίας είναι αυτόνομος, δεν κρίνεται από το φιλόμουσο κοινό, ας κάνει ότι θέλει, ο καλλιτέχνης όμως κρίνεται και δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον επιχειρηματία… Εκτός και αν τα νέα ήθη, στο βωμό μιας αχαλίνωτης φιλοδοξίας, υποκαθιστούν το ταλέντο και τη δημιουργική καλλιτεχνική προσπάθεια από συμμαχίες ξένες προς το τραγούδι και την ευαισθησία του.
Εδώ είμαστε και θα κριθούμε όλοι μας…
Δημήτρης Χατζόπουλος
Καλλιτεχνικός υπεύθυνος
του σχήματος του Vox μέχρι ….9 Δεκεμβρίου."
Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας...

Αποσυνδεδεμένος patoma

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 23
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
2) "Σχετικά με το τέλος των παραστάσεων της «γλυκιάς συμμορίας» στο VOX...
Ο κ. Ηλίας Μαροσούλης υπάρχει στο χώρο σχεδόν μισό αιώνα.
Μέχρι σήμερα δεν έδωσε δικαίωμα ποτέ σε κανέναν να παραπονεθεί ότι δεν είχε την βοήθειά του, στηρίζοντας με πράξεις ειδικά τα νέα παιδιά. Απόδειξη για όλα αυτά είναι η παραχώρηση του χώρου VOX στο νεανικό σχήμα της «γλυκιάς συμμορίας», σε χώρο δηλαδή που μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.
Παρά τον κόπο και τα έξοδα στα οποία υποβλήθηκε για να στηρίξει την εν λόγω παράσταση, με την τοποθέτηση πληθώρας διαφημιστικών αφισών σε όλη την Αττική, η παράσταση αυτή στέφθηκε με οικονομική αποτυχία.
Υπήρξαν κατά καιρούς τεράστιες παραστάσεις ανά τον πλανήτη και τεράστια προγράμματα που «κατέβηκαν» σε μια εβδομάδα διότι δεν κατάφεραν να «περάσουν» στο κοινό.
Η επιχείρηση προσπαθώντας να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, που σέβεται σαν καλλιτέχνες, ενώ θα μπορούσε να έχει «κατεβάσει» το σχήμα από την πρώτη εβδομάδα , θα το διατηρήσει και θα το στηρίξει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, όπως ήδη έχει ανακοινώσει στον κ. Δημήτρη Χατζόπουλο.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν ήρθε ποτέ να ζητήσει τον χώρο, ο επιχειρηματίας όμως βλέποντας ότι το σχήμα που είχε δεν θα μπορούσε να αντέξει για πολλές ακόμη παραστάσεις τον προσέγγισε και του ζήτησε να συνεργαστούν μετά το τέλος των παραστάσεων της «γλυκιάς συμμορίας». Mε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν έχει ακόμη συμφωνήσει αν θα ξεκινήσουν και πότε παραστάσεις.
Ο κ.Χατζόπουλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι καμία παράσταση δεν κατεβαίνει όταν έχει επιτυχία...
Η επιχείρηση"
« Τελευταία τροποποίηση: 23/11/06, 00:36 από patoma »
Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας...

Αποσυνδεδεμένος patoma

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 23
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
3) "O Hλίας Μαρασούλης μας προσέγγισε για να συζητήσουμε την πιθανότητα εμφάνισης του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον χώρο VOX μετά το τέλος των εμφανίσεων του μουσικού σχήματος που εμφανίζεται ήδη εκεί.
Συμφωνία δεν έχει γίνει ακόμα αφού δεν είχαμε καν προλάβουμε να ενημερώσουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Κατά τα λοιπά, όσα αναφέρονται στην δήλωση του Δημήτρη Χατζόπουλου προσβάλουν κύρια τους καλλιτέχνες που φέρεται να εκπροσωπεί, υποτιμούν τη κοινή νοημοσύνη και ανήκουν στην σεναριακή φαντασία του.

Τα υπόλοιπα για τις πράξεις του κου Χατζόπουλου εν καιρώ."
On Stage

4) "ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VOX: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Κάθε καλόπιστος και σκεπτόμενος άνθρωπος από την ανάγνωση των τριών επιστολών, της δικής μου, των επιχειρήσεων Μαροσούλη και την τελευταία της εταιρίας που εκπροσωπεί τον Μ. Χατζηγιάννη, έχει εξάγει τα συμπεράσματά του.
Η έξωση πρέπει να καλυφθεί είτε με ψεύδη περί αποτυχίας του προγράμματος και έωλα επιχειρήματα που αποκαλύπτουν την αγωνία των αυτουργών και ηθικών αυτουργών, είτε με την ανάξια σχολιασμού προσωπική επίθεση σε βάρος μου (βλέπε επιστολή «On stage»).
Ο κ. Ηλίας Μαροσούλης, μετά «από μισό σχεδόν αιώνα παρουσίας στο χώρο» ανακάλυψε την «αποτυχία του προγράμματος του Vox» τέσσερις μέρες μετά το πέρας της πρώτης βδομάδας παραστάσεων, τίποτα σχετικό δεν είχε παρατηρήσει μέχρι τότε, και ακριβώς τη μέρα που ο Μ. Χατζηγιάννης απομακρύνθηκε από το «Πειραιώς 130».
Μπορούμε, κύριοι, αν το αντέχετε να κάνουμε δημόσια και διαφανή συζήτηση όπου το επιθυμείτε κι εκεί να επικαλεστείτε τα επιχειρήματά σας και να κριθούμε άπαντες από το κοινό.
Από όποια τηλεοπτική εκπομπή με κάλεσαν να παρουσιάσω τις θέσεις μου δέχτηκα ευχαρίστως με την προϋπόθεση ότι θα υπήρχε διάλογος με κάποιον από τα δύο άλλα εμπλεκόμενα μέρη, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση στην πρόσκληση μου.
Επιμένω στο ακέραιο στις απόψεις που κατέθεσα με την πρώτη επιστολή μου. Τίποτα δεν εξηγήθηκε, κανένα ανέκδοτο, όπως αυτό της «αποτυχίας» μπορεί να πείσει κάποιον και αυτό εισέπραξα κι εγώ από τα σχόλια της κοινής γνώμης και τις ζωηρές συζητήσεις στο Internet.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και το όραμα και η δουλειά των νεαρών και ταλαντούχων καλλιτεχνών της «Γλυκιάς Συμμορίας», τουλάχιστον όσο εξαρτάται από προσωπική μου συνδρομή θα εξακολουθήσει να δικαιώνεται όπως συνέβη στο VOX και θα εξακολουθεί να συμβαίνει εκεί μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, προθεσμία που τελικά εδόθη για να εκκενωθεί ο χώρος...

Θα κριθούμε όλοι, κάποιοι παρακαλούν εν καιρώ, μάλλον όμως λανθάνει της προσοχής τους ότι ήδη έχουν κριθεί...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ"
Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας...

Αποσυνδεδεμένος patoma

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 23
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
Θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό αυτό που συμβαίνει διότι γνωρίζοντας αρκετές πια λεπτομέρειες επί του θέματος ξέρω ότι το συγκεκριμένο σχήμα πήγαινε σχετικά καλά με σταθερή άνοδο με απόδειξη το ότι η εβδομάδα που ακολουθεί είναι σχεδόν κλεισμένη από κρατήσεις (τα έμαθα από μέσα) και πως η συμπεριφορά του εν λόγω τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν έχει κανένα προηγούμενο. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιαστεί ποιοτικά το πρόγραμμα του σχήματος h o Χατζηγιάννης αλλά οι κινήσεις των επαγγελματιών που κινούνε τα νήματα αυτής της υπόθεσης. Η αποψή μου είναι πως ο επιχειρηματίας συμπεριφέρθηκε ως μπακάλης αλλά επιχειρηματίας είναι. Ο καλλιτέχνης όμως; Το ότι συνηγορεί στην έξωση συνομήλικων συναδέλφων του; Το ότι εάν και αυτός ας πουμε τύχει να μην σκίσει την πρώτη εβδομάδα δεν σκέφτεται ότι μπορεί να υποστεί το ίδιο; Δεν σκέφτεται ότι συνηγορεί εναντίων πιθανότατα μελλοντικών του συνεργατών και μάλιστα χωρίς να υπάρχει αντικειμενικός λόγος παρά μόνο το ότι τον έδιωξαν από την άλλη επιχείρηση; Πόσο ψυχρός εκτελεστής τελικά μπορείς να είσαι στο βωμό χρήματος αλλά με όπλο τον τίτλο του εμπορικού καλλιτέχνη και σφαίρα τη μουσική;
Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας...

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

 • Το ξανθό emoticon
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 1325
 • Φύλο: Γυναίκα
 • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
  • Προφίλ
Πολυς ντορος λεω εγω....
Τα ακουσα ολα αυτα, και αυτο που ειπα ητανε "κριμα"...

Προσωπικα πιστευω οτι το σχημα ειχε αξιολογες παρουσιες, που αν μπορουσα, θα το επισκεπτομουν..
Τωρα, επιχειρηματιες ειναι αυτοι..
"χανει" η δουλεια τους, θα βρουνε κατι που θα μπορεσει να τη φερει παλι στα ισια της.. Ασχετως αν ειναι σωστο, ηθικο κτλ κτλ...
(αν και δε νομιζω να πηγαινε ΤΟΣΟ χαλια...  ::))

Προσωπικη μου αποψη και παλι, ο Μ. Χατζηγιαννης δε πιστευω πως εχει τοση αναγκη ειτε δημοσιοτητας, ειτε χρηματικη, οση εχουν οι νεοι καλλιτεχνες, που καποιοι απ αυτους ενδεχομενως να θελουν να προμοταρουν καινουρια δουλεια τους, κτλ...

Τεσπα... εγω εμενω στο αρχικο μου "κριμα"..

γτ οπως και να το κανουμε.. οπου σταθεις κι οπου βρεθεις υπαρχει κι ενας χατζηγιαννης.. σα τον μυθο ενα πραμα...  ;D

Να ναι καλα ολοι τους....
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος FSL

 • Αδιόρθωτη Xιονάτη
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 2332
 • Φύλο: Γυναίκα
 • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
  • Προφίλ
Αν ισχύουν όλα αυτά αφού σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να έχουμε καλή γνώση της υφιστάμενης κατάστασης τότε καλύτερα να μη μιλήσω γιατί θα γίνω πάλι κακιά....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

 • Δεν με λένε Bill!
 • Administrator
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 10192
 • Φύλο: Άντρας
 • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
  • Skype - fronimitis
  • Facebook profile
  • Προφίλ
  • Κιθάρα
Πριν κρίνετε οποιαδήποτε κατάσταση, καλό είναι να ακούσετε τις απόψεις όλων των εμπλεκομένων μερών. Μέχρι τώρα δεν ακούσαμε καμία άλλη.

Μια πιθανή "δικαιολογία" θα ήταν πχ. ότι μόλις ο επιχειρηματίας έμαθε ότι έφυγε ξαφνικά ο Χατζηγιάννης (ή οποιοσδήποτε άλλος καλλιτέχνης) από το μαγαζί όπου τραγουδούσε, φρόντισε να κλείσει γρήγορα μια συμφωνία μαζί του για να μην τον προλάβει άλλος. Μπορεί επίσης η συμφωνία να κλείστηκε με τον μάνατζερ του Χατζηγιάννη και να μην τον ενημέρωσε για το παρασκήνιο... ή μπορεί να τον ενημέρωσε αλλά ο Χ. να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει κάτι γιατί ίσως δεσμεύεται από συμβόλαιο με την εταιρία του για ζωντανές εμφανίσεις... σε πλήθος, σε χρονική περίοδο, σε ημ/νίες, σε συγκεκριμένα μαγαζιά, σε οτιδήποτε...

Αποσυνδεδεμένος parlats

 • Μουσικοπαρμένος
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 3356
 • Φύλο: Άντρας
 • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
  • Προφίλ
  • Myspace
Χωρίς να θέλω να πω ότι αυτός που τα έγραψε αυτά λέει ψέματα ή υπερβολές κλπ, να πω μόνο ότι έστω είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Από την στιγμή που δεν ξέρουμε (και μάλλον δε θα μάθουμε) τι πραγματικά συνέβη, ας μην κάνουμε υποθέσεις και να ρίξουμε στην πυρά άτομα και καταστάσεις.


Αποσυνδεδεμένος kyklotron

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 97
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
Δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα!!!!!
Όταν σπάει ένα συμβόλαιο δεν υπάρχουν ρήτρες ?????????????
Ο επιχειρηματίας γουστάρει Χατζηγιάννη.Σας αποζημιώνει και σας στέλνει στο καλό.
Τόσο απλά  :)

Επαγγελματίες δεν είστε?Πώς δουλεύετε?
Χωρίς συμβόλαιο,χωρίς καμμία κατοχύρωση?

Ελάτε τώρα......ας σοβαρευτούμε λίγο.....
I hear a blues riff in the still of the night.
Is that you little boy blues?
Your cross was found on some faraway hill,
They say where wild flowers grow.
Are you up there somewhere playing your blues?
Oh Lord I think I know . . .

Αποσυνδεδεμένος alikaki

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 12
 • Φύλο: Γυναίκα
 • @L!K@K!
  • Προφίλ
  • ELENI TSALIGOPOULOU #1 FAN CLUB
νομιζω οτι εχουμε χασει καθε μετρο σοβαροτητας!τι παει να πει "σας αποζημιωνουμε και φυγετε"???ειναι συμπεριφορα αυτη προς τους ανθρωπους με τους οποιους εχει κανει μια συμφωνια?και γιατι να μη θεωρηθει κατακριτεα μια τετοια συμπεριφορα τωρα αλλα αν συνεβαινε το αντιθετο(αν δλδ στα καλα του καθουμενου αποφασιζαν τα παιδια να φυγουν απο το μαγαζι για τον Χ,Ψ λογο)θα γινοταν πανικος κ ολοι θα εκαναν λογο για μια ομαδα ψωνισμενων νεων τραγουδιστων?εκει κανεις δε θα εψαχνε να βρει τι υπαρχει απο πισω και αν τυχον η επιλογη τουσ να αποχωρησουν ειχε σοβαρα θεμελια...δεν οφειλει αυτος ο -ας πουμε- "επιχειρηματιας" να δειξει λιγη αξιοπρεπεια?ειλικρινα εχω παει στο VOX φετος 2 φορες..και τις 2,αλλα ειδικα τη δευτερη ηταν εντελως γεματο!μεχρι και τον 2ο εξωστη ανοιξαν που δεν προοριζοταν για χρηση φετος..τα παιδια εχουν δουλεψει πολυ σκληρα και το αποτελεσμα ειναι πολυ παραπανω απο ικανοποιητικο!αλλα και να μην ηταν,ο καθε επαγγελματιας πρεπει να εχει καποιες αρχες και να μην ξεπουλιεται για λγια-ή και πολλα- φραγκα παραπανω οταν εχει κανει μια συμφωνια..ειπαμε,να κοιταμε το κερδος μας αλλα οχι αν ξεφτιλιζομαστε και δμοσιως με αυτον τον τροπο..ειναι ειλικρινα ΝΤΡΟΠΗ και λυπαμαι για τα παιδια που ηρθαν σε επαφη με εναν ανθρωπο που τοσο ωμα και φανερα τα αφηνει ξεκρεμαστα..(οχι οτι δε θα βρουν αλλο μερος,αλλα ειπαμεοτι το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα οι τεραστιες ποσοτητες γα'ι'δουριας που μπορει να κουβαλαει καποιος)...
Συγγνωμη αν ημουν καυστικη αλλα η ιστορια αυτη με εχει εκνευρισει αρκετα και θεωρω οτι ειναι σωστο οι αποψεισ να λεγονται ευθεια και ξεκαθαρα...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...!
...he's got a smile that it seems to me,reminds me of childhood memories where everything was as fresh as the bright,blue,sky..;-)

Αποσυνδεδεμένος kyklotron

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 97
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
alikaki

Πολύ ρομαντικά αυτά που γράφεις αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή και είναι σκληρή!!!
Εάν ο εργοδότης σου σε απολύσει π.χ νομίζεις θα νοιαστεί εάν βρεις δουλειά κάπου αλλού και πότε?
Θα νοιαστεί τους κόπους σου και την προσφορά σου?

Το παραπάνω περιστατικό συμβαίνει συνέχεια.Ρώτα κάποιον μουσικό που είναι στο χώρο να σου πει.
Όλες οι υποθέσεις οδηγούνται στα δικαστήρια όπου ο επιχειρηματίας χάνει την δίκη και πληρώνει τους πάντες με το παραπάνω.

Πριν λοιπόν μιλήσεις για ''απώλεια κάθε μέτρου σοβαρότητας'' καλό είναι να ρωτάς και να μαθαίνεις τι παίζεται σε αυτό το χώρο και πόσο μάλλον να γνωρίζεις αυτός στον οποίο απευθύνεσαι ποιος είναι και γιατί γράφει αυτά που γράφει.


I hear a blues riff in the still of the night.
Is that you little boy blues?
Your cross was found on some faraway hill,
They say where wild flowers grow.
Are you up there somewhere playing your blues?
Oh Lord I think I know . . .

Αποσυνδεδεμένος alikaki

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 12
 • Φύλο: Γυναίκα
 • @L!K@K!
  • Προφίλ
  • ELENI TSALIGOPOULOU #1 FAN CLUB
επετρεψε μου,αν και ειμαι σχετικα μικρη,να ξερω αρκετα καλα το τι γινεται σε αυτον το χωρο.εκτος του οτι με ενδιαφερει για την επαγγελματικη μου σταδιοδρομια(οποτε το εχω ψαξει και μα το παραπανω),γνωριζω καποιους ανθρωπους που ειναι μεσα...καποιοι απο αυτους μαλιστα ειναι και στο συγκεκριμενο σχημα.αλλα ακομα και αν δε σε καλυπτουν οι γνωριμιες που εχω με καλλιτεχνες τετοιου βελινεκους,θα σου πω οτι εχω τη τυχη να γνωριζω προσωπικα και μια παρα πολυ καταξιωμενη τραγουδιστρια...οποτε σε παρακαλω να μη θεωρεις τοσο ατυπες και επιπολαιες τις επεμβασεις μου στο θεμα..ξερω πολυ καλα να σκεφτομαι πριν γραψω κατι και ειδικα στο διαδικτυο οπου εχει προσβαση ο καθενας..
...he's got a smile that it seems to me,reminds me of childhood memories where everything was as fresh as the bright,blue,sky..;-)

Αποσυνδεδεμένος kyklotron

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 97
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
Κοίτα

Δεν θα κάνουμε τώρα κόντρα ποιος έχει τις περισσότερες γνωριμίες.
Κατέθεσε την άποψη σου και άσε τους χαρακτηρισμούς περί σοβαρότητας.
Δεν σου απέδωσα κανένα χαρακτηρισμό εγώ,σωστά?

Στο θέμα μας τώρα.
Εάν υπάρχουν ρήτρες στο συμβόλαιο των παιδιών σε πληροφορώ ότι θα πάρουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.
Το να σπάς ένα συμβόλαιο δεν είναι ούτε ανήθικο ούτε αντιεπαγγελματικό θα μπορούσα να πω.
Συμβαίνει καθημερινά,γιατί μου ταράζεστε?
Δεν παίρνω την θέση κανενός αλλά εν έτει 2006 αυτά τα περιστατικά είναι ρουτίνα και συμβαίνουν και σε πολύ μεγαλύτερες πίστες  ;)

Για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία μικρό Αλικάκι εύχομαι ότι καλύτερο  :)
I hear a blues riff in the still of the night.
Is that you little boy blues?
Your cross was found on some faraway hill,
They say where wild flowers grow.
Are you up there somewhere playing your blues?
Oh Lord I think I know . . .

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

 • unbelievable infaticide
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 546
 • Φύλο: Άντρας
 • The root of all evil....!!!
  • Προφίλ
  • www.myspace.com/pdlrockallover
Εάν υπάρχουν ρήτρες στο συμβόλαιο των παιδιών σε πληροφορώ ότι θα πάρουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.
Το να σπάς ένα συμβόλαιο δεν είναι ούτε ανήθικο ούτε αντιεπαγγελματικό θα μπορούσα να πω.
Συμβαίνει καθημερινά,γιατί μου ταράζεστε?


Και τι σημαίνει αυτό; Τα συμβόλαια kyklotron υπογράφονται και κλείνονται για να τηρούνται, όχι για να σπάνε και να πληρώνονται οι ρήτρες...αλλιώς ας πλήρωνε εξαρχής ο επιχειρηματίας τις ρήτρε για συγκεκριμένες εμφανίσεις και να τελειώνει εκεί το θέμα...
Πέραν αυτού, μπορεί οι λέξεις ανήθικο και αντιεπαγγελματικό να μην είναι πετυχημένες, αλλά η λέξη αντιδεοντολογικό είναι σίγουρα...ας μην κρυβόμαστε λοιπόν κάθε φορά πίσω από το οτι "έτσι είναι τι σύστημα, και ποιοι είμαστε εμείς/οι άλλοι/οι παράλλοι για να το αλλάξουμε"....
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος kyklotron

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 97
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ


Και τι σημαίνει αυτό; Τα συμβόλαια kyklotron υπογράφονται και κλείνονται για να τηρούνται, όχι για να σπάνε και να πληρώνονται οι ρήτρες...αλλιώς ας πλήρωνε εξαρχής ο επιχειρηματίας τις ρήτρε για συγκεκριμένες εμφανίσεις και να τελειώνει εκεί το θέμα...
Πέραν αυτού, μπορεί οι λέξεις ανήθικο και αντιεπαγγελματικό να μην είναι πετυχημένες, αλλά η λέξη αντιδεοντολογικό είναι σίγουρα...ας μην κρυβόμαστε λοιπόν κάθε φορά πίσω από το οτι "έτσι είναι τι σύστημα, και ποιοι είμαστε εμείς/οι άλλοι/οι παράλλοι για να το αλλάξουμε"....
Παράθεση


Κάνετε μέγα λάθος.Για ποιο λόγο υπάρχουν οι ρήτρες ?????? ??? ??? ??? ???
Για ποιο λόγο ανακαλύφθηκαν?????Γιατί μπαίνουν στα συμβόλαια?
Γιατί τα συμβόλαια σπάνε,αποζημιώνεται ο θιγμένος βάσει των ρητρών και η ζωή συνεχίζεται.

Γι αυτό και κάποιοι έχουν τέτοιες ρήτρες στα συμβόλαια τους.....που ο επιχειρηματίας δεν τολμάει ούτε καν να το σκεφτεί.....

Το ερώτημα είναι απλό:
τα παιδιά του VOX είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο τους?

I hear a blues riff in the still of the night.
Is that you little boy blues?
Your cross was found on some faraway hill,
They say where wild flowers grow.
Are you up there somewhere playing your blues?
Oh Lord I think I know . . .

Αποσυνδεδεμένος patoma

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 23
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
Συμφωνώ πως τα συμβόλαια υπάρχουν και πρέπει να τηρούνται και όταν δεν τηρούνται να σπάνε. Το σοβαρότερο θέμα όμως κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο το ποιος έσπασε το συμβόλαιο ή το ποιος από εδώ γνωρίζει καλύτερα τη νύχτα αλλά η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά κάποιου προς συνάδελφό του. kyklotron σε έχουνε διώξει ποτέ από τη δουλειά σου την ώρα φυσικά που την κάνεις καλά επειδή κάποιος συνάδελφός σου εμφανίστηκε και είπε ότι θα την κάνει καλύτερα από σένα; Ή εν πάση περιπτώση εσύ θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο σε κάποιον συνάδελφό σου;
Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας...

Αποσυνδεδεμένος kyklotron

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 97
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
Τι σημασία έχει τι θα έκανα εγώ και ποιος νοιάζεται άραγε?

Διαπιστώνω λοιπόν πως το πρόβλημα δεν το έχετε με τον επιχειρηματία αλλά με τον ΜΧ ο οποίος δέχτηκε την πρόταση,δείχνοντας ταυτόχρονα την πόρτα εξόδου στους συναδέλφους του.

Τι να πω εδώ ρε παιδιά? Μήπως μόνο σε αυτό το χώρο γίνονται αυτά?
Παντού κάποιοι πατάνε επί πτωμάτων,ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος,οι επιχειρηματίες υπολογίζουν ποιος καλλιτέχνης θα τους αποφέρει τα περισσότερα κέρδη.
Μην ψάχνετε συναισθηματισμούς...Στην εύρεση εργασίας δεν υπάρχει συναδελφικότητα.Τι κι αν είσαι τραγουδιστής,πατωματζής,οδοκαθαριστής...

Εγώ κάνω καλά την δουλειά μου φίλε patoma.Αλλά αν βρεθεί κάποιος και πει ότι κάνει τα ίδια αλλά με λιγότερα λεφτά έχω πάρει την ίδια στιγμή τα παπούτσια στο χέρι από το αφεντικό μου.Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση σας δυστυχώς.Σαφώς και ο ΜΧ μπορεί να μην κάνει καλύτερο πρόγραμμα από τα παιδιά αλλά σύμφωνα με τον επιχειρηματία θα τραβήξει περισσότερο κόσμο.

Ενδεχομένως να έχω παρεξηγηθεί από τα γραφόμενα μου αλλά πιστεύω ότι με αυτό το post να έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου.

Δεν εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά γιατί αν έχουν ταλέντο,που πιστεύω έχουν,η συνέχεια μόνο καλή και επιτυχημένη θα είναι.

Φιλικά

kyklotron
I hear a blues riff in the still of the night.
Is that you little boy blues?
Your cross was found on some faraway hill,
They say where wild flowers grow.
Are you up there somewhere playing your blues?
Oh Lord I think I know . . .

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

 • unbelievable infaticide
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 546
 • Φύλο: Άντρας
 • The root of all evil....!!!
  • Προφίλ
  • www.myspace.com/pdlrockallover
Τι σημασία έχει τι θα έκανα εγώ και ποιος νοιάζεται άραγε?Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά kyklotron...αλλά αυτή η νοοτροπία είναι που δημιουργεί το πρόβλημα....

Και btw...πιστεύεις πραγματικά οτι ο ΜΧ ζήτησε λιγότερα από τα παιδιά....;;;;
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος alikaki

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 12
 • Φύλο: Γυναίκα
 • @L!K@K!
  • Προφίλ
  • ELENI TSALIGOPOULOU #1 FAN CLUB
Τι σημασία έχει τι θα έκανα εγώ και ποιος νοιάζεται άραγε?

Διαπιστώνω λοιπόν πως το πρόβλημα δεν το έχετε με τον επιχειρηματία αλλά με τον ΜΧ ο οποίος δέχτηκε την πρόταση,δείχνοντας ταυτόχρονα την πόρτα εξόδου στους συναδέλφους του.

Τι να πω εδώ ρε παιδιά? Μήπως μόνο σε αυτό το χώρο γίνονται αυτά?
Παντού κάποιοι πατάνε επί πτωμάτων,ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος,οι επιχειρηματίες υπολογίζουν ποιος καλλιτέχνης θα τους αποφέρει τα περισσότερα κέρδη.
Μην ψάχνετε συναισθηματισμούς...Στην εύρεση εργασίας δεν υπάρχει συναδελφικότητα.Τι κι αν είσαι τραγουδιστής,πατωματζής,οδοκαθαριστής...

Εγώ κάνω καλά την δουλειά μου φίλε patoma.Αλλά αν βρεθεί κάποιος και πει ότι κάνει τα ίδια αλλά με λιγότερα λεφτά έχω πάρει την ίδια στιγμή τα παπούτσια στο χέρι από το αφεντικό μου.Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση σας δυστυχώς.Σαφώς και ο ΜΧ μπορεί να μην κάνει καλύτερο πρόγραμμα από τα παιδιά αλλά σύμφωνα με τον επιχειρηματία θα τραβήξει περισσότερο κόσμο.

Ενδεχομένως να έχω παρεξηγηθεί από τα γραφόμενα μου αλλά πιστεύω ότι με αυτό το post να έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου.

Δεν εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά γιατί αν έχουν ταλέντο,που πιστεύω έχουν,η συνέχεια μόνο καλή και επιτυχημένη θα είναι.

Φιλικά

kyklotron
και το οτι αυτο συμβαινει παντου τι σημαινει???μηπως να το επικροτησουμε κι ολας???αν ειναι ποτε δυνατον!
...he's got a smile that it seems to me,reminds me of childhood memories where everything was as fresh as the bright,blue,sky..;-)

Αποσυνδεδεμένος btwh

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 9
 • Φύλο: Γυναίκα
 • I wish I knew now what I will learn tomorrow
  • Προφίλ
Αν έγιναν ετσι ακριβώς τα πράγματα, το θεωρώ ξεφτίλα! Κατάσταση dog eat dog!  :-\
...and the hits just keep on coming...

Αποσυνδεδεμένος kyklotron

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 97
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
Δεν είναι θέμα νοοτροπίας....είναι θέμα κονόμας απλά!!!!!

alikaki  δεν καταλαβαίνεις κιόλας....άστο μην το κουράζεις.....

Και όταν επιτέλους μάθεις να κάνεις κουβέντα χωρίς ειρωνείες και προσβολές τα ξαναλέμε....άντε γιατί πολύ σε ανέχτηκα!!!


PDL δεν είπα ότι ζήτησε λιγότερα.Είπα ότι ο επιχειρηματίας έχει την βάσιμη αίσθηση ότι ο ΜΧ θα του επιφέρει περισσότερα κέρδη.Κατανοητό?
Μην διαβάζετε επιλεκτικά.

I hear a blues riff in the still of the night.
Is that you little boy blues?
Your cross was found on some faraway hill,
They say where wild flowers grow.
Are you up there somewhere playing your blues?
Oh Lord I think I know . . .

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

 • unbelievable infaticide
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 546
 • Φύλο: Άντρας
 • The root of all evil....!!!
  • Προφίλ
  • www.myspace.com/pdlrockallover
Αλλά αν βρεθεί κάποιος και πει ότι κάνει τα ίδια αλλά με λιγότερα λεφτά έχω πάρει την ίδια στιγμή τα παπούτσια στο χέρι από το αφεντικό μου.Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.


Κι εδώ kyklotron τι ακριβώς μας λες; Άντε, γιατί αν πιστεύεις οτι η alikaki σε ειρωνεύεται και σε προσβάλει, εσύ υποτιμάς την νοημοσύνη μου πιστεύοντας οτι επειδή είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία, σημαίνει οτι έχεις αυτόματα δίκιο...


Όταν κάποιος έχει αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις έναντι κάποιου άλλου ή κάποιων άλλων, ΠΡΕΠΕΙ να τις φέρει εις πέρας. Και η πληρωμή της οποιασδήποτε ρήτρας δεν είναι υποχρέωση...υποχρέωση είναι το συμβόλαιο που είχε αρχικά υπογράψει!!! Αυτό πρέπει να τηρήσει...
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος kyklotron

 • Επισκέπτης
 • **
 • Μηνύματα: 97
 • Φύλο: Άντρας
  • ΠροφίλΚι εδώ kyklotron τι ακριβώς μας λες; Άντε, γιατί αν πιστεύεις οτι η alikaki σε ειρωνεύεται και σε προσβάλει, εσύ υποτιμάς την νοημοσύνη μου πιστεύοντας οτι επειδή είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία, σημαίνει οτι έχεις αυτόματα δίκιο...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


H παραπάνω δήλωση χρήζει βαθύτερης ανάλυσης και έχει δοθεί σε ειδικούς επιστήμονες για περεταίρω διερεύνηση.
Τι λες μωρέ?  ??? ??? ???

Που είδες ότι υποτιμάω την νοημοσύνη σου?Πλάκα κάνεις?

Έχω δίκιο επειδή είμαι μεγαλύτερος ??????????
Αυτό πάλι πόση ώρα το σκεφτόσουν πριν το γράψεις?

Φίλε παίξε λίγο μουσική παραπάνω.....καλό κάνει....κακό ποτέ!!!!!!!!!
I hear a blues riff in the still of the night.
Is that you little boy blues?
Your cross was found on some faraway hill,
They say where wild flowers grow.
Are you up there somewhere playing your blues?
Oh Lord I think I know . . .

 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
4 Απαντήσεις
6974 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 23/04/05, 22:40
από Melodos21
0 Απαντήσεις
3471 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 01/04/09, 23:37
από Μαργαρίτα Π.
4 Απαντήσεις
1899 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 12/04/10, 03:10
από Garvin
5 Απαντήσεις
1514 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13/01/11, 20:45
από GZS
20 Απαντήσεις
2832 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21/08/11, 16:52
από noe13
1 Απαντήσεις
30298 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11/11/11, 13:21
από Korgy
3 Απαντήσεις
29147 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 02/12/12, 10:38
από arvanitidisx
0 Απαντήσεις
28678 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 01/12/12, 13:27
από freemind
2 Απαντήσεις
17831 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 04/08/15, 14:57
από guitarfreak4
0 Απαντήσεις
3409 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 26/02/16, 12:33
από Βραζίλης