Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Το ιδιο ισχυει και για ολουε τους υπλοιπους αν εξαιρεσουμε τον τραγουδιστη φυσικα.
Παράθεση από: Ashcroft στις 25/11/06, 05:40...Το ιδιο ισχυει και για ολουε τους υπλοιπους αν εξαιρεσουμε τον τραγουδιστη φυσικα.Μπα? Από πού κι ως πού? Εγώ στην πρώτη ΜΟΥ μπάντα ήμουν τραγουδιστής και με διώξανε.Άλλο το αν δεν συνέχισαν να δουλεύουν ποτέ αφού φύγω εγώ.
Εκτιμω απεριοριστα τον επαγγελματια που θελει να εχει οσο πιο τελειο ηχο στα λαιβ του. Λογικον. Αλλα μην καταντησουμε σαν Judas Priest. Αν με θεωρειτε τρελο, μπορει να εχετε δικιο, αλλα οταν ΟΛΟΚΛΗΡΑ αλμπουμ εχουν πειραχτει σε βαθμο κακουργηματος (Unleashed in the east), ε, εγω δεν μπορω να την παρω μια μπαντα στα σοβαρα. Τα ιδια εκανε και σε σολο επιπεδο ο Halford. E, ειπαμε, μην τα κανουμε ολα γιαγμα! Οι Metallica δηλαδη χαιβανια ειναι??
Παράθεση από: SprengG στις 16/12/06, 13:08Εκτιμω απεριοριστα τον επαγγελματια που θελει να εχει οσο πιο τελειο ηχο στα λαιβ του. Λογικον. Αλλα μην καταντησουμε σαν Judas Priest. Αν με θεωρειτε τρελο, μπορει να εχετε δικιο, αλλα οταν ΟΛΟΚΛΗΡΑ αλμπουμ εχουν πειραχτει σε βαθμο κακουργηματος (Unleashed in the east), ε, εγω δεν μπορω να την παρω μια μπαντα στα σοβαρα. Τα ιδια εκανε και σε σολο επιπεδο ο Halford. E, ειπαμε, μην τα κανουμε ολα γιαγμα! Οι Metallica δηλαδη χαιβανια ειναι??Το "Unleashed In The East" έχουν δηλώσει οι ίδιοι οι Priest πώς και για ποιο λόγο πειράχτηκε στο στούντιο. Σε πληροφορώ, όμως, ότι το αριστουργηματικό "Priest... Live!" του 1987 είναι από τα λίγα 100% live που έχουν βγει και πρόκειται για την "απάντηση" του ίδιου του συγκροτήματος στο στουντιακό "Unleashed...". Ο Halford ποιά ίδια έκανε στη σόλο καριέρα του; Δήλωσε με ειλικρίνεια ότι το "Live Insurection" έχει υποστεί τη συνήθη και θεμιτή στουντιακή επεξεργασία, προκειμένου να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξεκαθάρισε τη θέση του, λέγοντας ότι ο οπαδός πληρώνει για ένα καλοφτιαγμένο προϊόν και όχι για κάτι που θα μπορούσε να κυκλοφορεί και ως bootleg. Και αν νομίζεις ότι ο Halford έχει ανάγκη από στουντιακή επεξεργασία για να ακουστεί καλά επί σκηνής, μάλλον δε θα ήσουν παρών το Δεκέμβριο του 2000 στο Ρόδον.Και επειδή ανέφερες τους Metallica ως αντιπαράδειγμα, υποθέτω πως δεν έχεις δει το documentary για το πως φτιάχτηκε το "Metallica" και το πόσο κόψε-ράψε έπεσε στη δημιουργία του.
Αλλα ξερεις ποια ειναι η βασικη διαφορα Judas Priest και Μetallica? Οι δευτεροι δεν σε περναν εν ψυχρω για μαλ**α.
Εξαρταται τι θετει ο καθενας ως θεμιτη στουντιακη επεξεργασια. Στο live insurrection ακουγονται οι οπαδοι πιο δυνατα στα δικα του κομματια απ' οτι στα κλασικα των Priest.Και εν πασει περιπτωση ποιο λαιβ? Με την θηριωδη δισκογραφια του ενος δισκου? Αυτο δεν ηταν αρπαχτη? Οσον αφορα τα φωνητικα του, ακουσα bootlegs λαιβ απο τον Καναδα και ηταν χαλια και αθλια. Να σου υπενθυμισω επισης οτι εχει παραδεχτει οτι κανει χρηση της τεχνολογιας διοτι εχει καψει την φωνη του. Ναι δεν ημουνα στο Ροδον, διοτι εκεινο τον καιρο ημουν γερμανια. Και ξερεις, εκει ξερουν να ασκουν κριτικη διοτι δεν εχουν στερητικα συνδρομα οπως στην Ελλαδα. Στην θεση των Metallica θα μπορουσε να ειναι ενα οποιοδηποτε συγκροτημα.... Αν το εκαναν, επισης θα στεναχωριομουν.Αλλα ξερεις ποια ειναι η βασικη διαφορα Judas Priest και Μetallica? Οι δευτεροι δεν σε περναν εν ψυχρω για μαλ**α.
Παράθεση από: SprengG στις 18/12/06, 13:33Εξαρταται τι θετει ο καθενας ως θεμιτη στουντιακη επεξεργασια. Στο live insurrection ακουγονται οι οπαδοι πιο δυνατα στα δικα του κομματια απ' οτι στα κλασικα των Priest.Και εν πασει περιπτωση ποιο λαιβ? Με την θηριωδη δισκογραφια του ενος δισκου? Αυτο δεν ηταν αρπαχτη? Οσον αφορα τα φωνητικα του, ακουσα bootlegs λαιβ απο τον Καναδα και ηταν χαλια και αθλια. Να σου υπενθυμισω επισης οτι εχει παραδεχτει οτι κανει χρηση της τεχνολογιας διοτι εχει καψει την φωνη του. Ναι δεν ημουνα στο Ροδον, διοτι εκεινο τον καιρο ημουν γερμανια. Και ξερεις, εκει ξερουν να ασκουν κριτικη διοτι δεν εχουν στερητικα συνδρομα οπως στην Ελλαδα. Στην θεση των Metallica θα μπορουσε να ειναι ενα οποιοδηποτε συγκροτημα.... Αν το εκαναν, επισης θα στεναχωριομουν.Αλλα ξερεις ποια ειναι η βασικη διαφορα Judas Priest και Μetallica? Οι δευτεροι δεν σε περναν εν ψυχρω για μαλ**α. O Halford δεν έβγαλε live ύστερα από ένα δίσκο, αφού είχε και άλλα δύο studio albums σαν Fight, αλλά και κάμποσα Priest. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία ούτως ή άλλως, αφού στο "Live Insurrection" συμπεριλαμβάνονται live εκτελέσεις σπάνιων κομματιών, κομματιών από Fight, από Halford, από Judas Priest, συν τρία ακυκλοφόρητα studio. Και όπως και να 'χει, πρόκειται για ένα χορταστικότατο διπλό live album, το οποίο όταν είχε κυκλοφορήσει στοίχιζε ακριβώς 6.000 δρχ, μία κανονική τιμή. Η καραμέλα της "αρπαχτής" μάλλον δεν του ταιριάζει. Αρπαχτή είναι το γεγονός ότι τα albums του Halford θα κυκλοφορήσουν remastered. Αυτό που είπες για την ένταση των οπαδών, δεν ξέρω αν σου το σφύριξαν, ή αν το άκουσες ο ίδιος, αλλά τα αυτιά μου μού λένε ότι δεν ισχύει.Έχω πάμπολλα bootlegs από Judas Priest και Halford και υπάρχουν περίοδοι όπου ο Halford πραγματικά ήταν σε κακή φόρμα. Δεν εθελοτυφλώ και δεν το αρνούμαι, χάριν οποιουδήποτε στερητικού συνδρόμου. Αλλά στη συγκεκριμένη περιοδεία τα σάρωσε όλα και για του λόγου το αληθές έχω bootlegs, μεταξύ των οποίων και της 9ης Δεκεμβρίου 2000 από το Ρόδον. Η περιοδεία για το "Crucible", από την άλλη, είναι μία άλλη ιστορία.Πιστεύω πως η τεράστια πλειοψηφία των συγκροτημάτων του μεγέθους των Priest ή των Metallica πολλές φορές μας "κοροϊδεύουν" με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και αυτό είναι αναπόφευκτο, όταν έχεις ένα τέτοιο ειδικό βάρος στην ελεεινή και στυγνή μουσική βιομηχανία. Εμένα δε μου άρεσε που έσκασα 17 ευρώ για να πάρω το "St. Anger" και να ακούω τις παραφωνίες του Hetfield, επειδή ήθελαν, λέει, "να ηχογραφήσουν τα φωνητικά σε ένα και δύο takes, για να έχουν αυθορμητισμό" και εκεί ναι, ένοιωσα ότι με "πέρασαν εν ψυχρώ για μαλ**α", όπως είπες. Ούτε στους Judas Priest τα βρίσκω όλα ρόδινα κι ας είναι το αγαπημένο μου group. Απλά η σύγκριση Priest με Metallica σε τέτοια θέματα είναι μάλλον ατυχής, αφού και οι δύο στο ίδιο καζάνι βράζουν... Υπάρχουν συγκροτήματα και καλλιτέχνες που πραγματικά σέβονται το κοινό τους, την τέχνη τους και πάνω απ' όλα τον εαυτό τους, αλλά δεν έχουν, δε θα μπορούσαν να έχουν το διαμέτρημα αυτών των δύο που αναφέραμε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Pearl Jam, Led Zeppelin π.χ.) στις οποίες οι Metallica ή οι Priest σίγουρα δεν ανήκουν.Εκτός θέματος: η Γερμανία είναι ο γεωγραφικός μου έρωτας... που ακριβώς ήσουν;
Παράθεση από: KJP στις 18/12/06, 16:33Παράθεση από: SprengG στις 18/12/06, 13:33Εξαρταται τι θετει ο καθενας ως θεμιτη στουντιακη επεξεργασια. Στο live insurrection ακουγονται οι οπαδοι πιο δυνατα στα δικα του κομματια απ' οτι στα κλασικα των Priest.Και εν πασει περιπτωση ποιο λαιβ? Με την θηριωδη δισκογραφια του ενος δισκου? Αυτο δεν ηταν αρπαχτη? Οσον αφορα τα φωνητικα του, ακουσα bootlegs λαιβ απο τον Καναδα και ηταν χαλια και αθλια. Να σου υπενθυμισω επισης οτι εχει παραδεχτει οτι κανει χρηση της τεχνολογιας διοτι εχει καψει την φωνη του. Ναι δεν ημουνα στο Ροδον, διοτι εκεινο τον καιρο ημουν γερμανια. Και ξερεις, εκει ξερουν να ασκουν κριτικη διοτι δεν εχουν στερητικα συνδρομα οπως στην Ελλαδα. Στην θεση των Metallica θα μπορουσε να ειναι ενα οποιοδηποτε συγκροτημα.... Αν το εκαναν, επισης θα στεναχωριομουν.Αλλα ξερεις ποια ειναι η βασικη διαφορα Judas Priest και Μetallica? Οι δευτεροι δεν σε περναν εν ψυχρω για μαλ**α. O Halford δεν έβγαλε live ύστερα από ένα δίσκο, αφού είχε και άλλα δύο studio albums σαν Fight, αλλά και κάμποσα Priest. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία ούτως ή άλλως, αφού στο "Live Insurrection" συμπεριλαμβάνονται live εκτελέσεις σπάνιων κομματιών, κομματιών από Fight, από Halford, από Judas Priest, συν τρία ακυκλοφόρητα studio. Και όπως και να 'χει, πρόκειται για ένα χορταστικότατο διπλό live album, το οποίο όταν είχε κυκλοφορήσει στοίχιζε ακριβώς 6.000 δρχ, μία κανονική τιμή. Η καραμέλα της "αρπαχτής" μάλλον δεν του ταιριάζει. Αρπαχτή είναι το γεγονός ότι τα albums του Halford θα κυκλοφορήσουν remastered. Αυτό που είπες για την ένταση των οπαδών, δεν ξέρω αν σου το σφύριξαν, ή αν το άκουσες ο ίδιος, αλλά τα αυτιά μου μού λένε ότι δεν ισχύει.Έχω πάμπολλα bootlegs από Judas Priest και Halford και υπάρχουν περίοδοι όπου ο Halford πραγματικά ήταν σε κακή φόρμα. Δεν εθελοτυφλώ και δεν το αρνούμαι, χάριν οποιουδήποτε στερητικού συνδρόμου. Αλλά στη συγκεκριμένη περιοδεία τα σάρωσε όλα και για του λόγου το αληθές έχω bootlegs, μεταξύ των οποίων και της 9ης Δεκεμβρίου 2000 από το Ρόδον. Η περιοδεία για το "Crucible", από την άλλη, είναι μία άλλη ιστορία.Πιστεύω πως η τεράστια πλειοψηφία των συγκροτημάτων του μεγέθους των Priest ή των Metallica πολλές φορές μας "κοροϊδεύουν" με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και αυτό είναι αναπόφευκτο, όταν έχεις ένα τέτοιο ειδικό βάρος στην ελεεινή και στυγνή μουσική βιομηχανία. Εμένα δε μου άρεσε που έσκασα 17 ευρώ για να πάρω το "St. Anger" και να ακούω τις παραφωνίες του Hetfield, επειδή ήθελαν, λέει, "να ηχογραφήσουν τα φωνητικά σε ένα και δύο takes, για να έχουν αυθορμητισμό" και εκεί ναι, ένοιωσα ότι με "πέρασαν εν ψυχρώ για μαλ**α", όπως είπες. Ούτε στους Judas Priest τα βρίσκω όλα ρόδινα κι ας είναι το αγαπημένο μου group. Απλά η σύγκριση Priest με Metallica σε τέτοια θέματα είναι μάλλον ατυχής, αφού και οι δύο στο ίδιο καζάνι βράζουν... Υπάρχουν συγκροτήματα και καλλιτέχνες που πραγματικά σέβονται το κοινό τους, την τέχνη τους και πάνω απ' όλα τον εαυτό τους, αλλά δεν έχουν, δε θα μπορούσαν να έχουν το διαμέτρημα αυτών των δύο που αναφέραμε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Pearl Jam, Led Zeppelin π.χ.) στις οποίες οι Metallica ή οι Priest σίγουρα δεν ανήκουν.Εκτός θέματος: η Γερμανία είναι ο γεωγραφικός μου έρωτας... που ακριβώς ήσουν;Καταρχας χαιρομαι με αυτην την συζητηση, διοτι φιλε μου αποδεικνυεις οτι προσεχεις τι ακους, και δεν τρως κουτοχορτο. (Το εννοω σοβαρα αυτο). Σκοπος μου δεν ηταν να θιξω τους Judas Priest, διοτι για μενα μαζι με Ozzy, Dio, Motorheadειναι οι μπαντες θηρια που καθορισαν σε μεγαλο βαθμο τι λεμε μεταλ μουσικη σημερα. Προσωπικα εμενα το live του Halfordμου αφησε αυτην την αισθηση. Αισθηση, διοτι δεν ειμαι τοσο προχωρημενος μουσικος... Προσωπικα σε ευχαριστω για την παρατηρηση με τους Metalica, διοτι αυτο δεν το ηξερα. Επισης εκτιμω το γεγονος που δεν μασας τα λογια σου και χρησιμοποιεις σωστα επιχειρηματα. Προσωπικα για μενα τεσσερα ειναι τα καλυτερα λαιβ: 1. Rory Gallagher-Live in Europe2. AC-DC- If you want blood 3. Rainbow- On stage kαι φυσικα 4. Deep Purple- Made In Japan.PS: Ημουνα 5 χρονια στο Saarbruecken... Αλλα πηγα σε Χαιδελβεργη, Κολωνια, Καρλσρουη, Τριερ, Μανχαιμ και λοιπα και λοιπα... Να κανονισουμε για καμια μπυριτσα να τα πουμε αναλυτικοτερα...
Καταρχας χαιρομαι με αυτην την συζητηση, διοτι φιλε μου αποδεικνυεις οτι προσεχεις τι ακους, και δεν τρως κουτοχορτο. (Το εννοω σοβαρα αυτο). Σκοπος μου δεν ηταν να θιξω τους Judas Priest, διοτι για μενα μαζι με Ozzy, Dio, Motorheadειναι οι μπαντες θηρια που καθορισαν σε μεγαλο βαθμο τι λεμε μεταλ μουσικη σημερα. Προσωπικα εμενα το live του Halfordμου αφησε αυτην την αισθηση. Αισθηση, διοτι δεν ειμαι τοσο προχωρημενος μουσικος... Προσωπικα σε ευχαριστω για την παρατηρηση με τους Metalica, διοτι αυτο δεν το ηξερα. Επισης εκτιμω το γεγονος που δεν μασας τα λογια σου και χρησιμοποιεις σωστα επιχειρηματα. Προσωπικα για μενα τεσσερα ειναι τα καλυτερα λαιβ: 1. Rory Gallagher-Live in Europe2. AC-DC- If you want blood 3. Rainbow- On stage kαι φυσικα 4. Deep Purple- Made In Japan.PS: Ημουνα 5 χρονια στο Saarbruecken... Αλλα πηγα σε Χαιδελβεργη, Κολωνια, Καρλσρουη, Τριερ, Μανχαιμ και λοιπα και λοιπα... Να κανονισουμε για καμια μπυριτσα να τα πουμε αναλυτικοτερα...
Ξεκίνησε από jk Βιβλίο Εντυπώσεων
Ξεκίνησε από Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood « 1 2 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Stergios Kourou Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από FAIRY-The return! Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από MUSICNOTES Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από aragorn23984 Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από V_for_vedouza Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από gers « 1 2 3 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από MACMISIAS Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Guitar Fan Μαγνήτες και ηλεκτρικά