Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο τους αγαπημενους μου κιθαριστες...........ριξτε μια ματια και στα sweet dreams και the messiah will come again
Περα απο την εκπληκτικη εκπληκτικη εκπληκτικη ( κολλησες φιλε ) και τρομερη τεχνικη του στο να λιωνεις μαζι με την κιθαρα...μου θυμιζει τον κλασσικο blues μουσικο που παντα ειχε το κακο να τραγουδα για τον εαυτο του, χαμηλα και με το κεφαλι κατω..Μια παρατηρηση..σαν μικρος και ασχετος πληκτρας...Τι θελει και πεταγεται με το rhodes απο πισω σαν πορδη ο πληκτρας? Υπαρχουν μερικες φορες οπου ο κιθαριστας πρεπει να ειναι μονος του Τι χορδες εχει?!
Σου είναι εύκολο να δώσεις το link για το torrent;
τι εξοπλισμος να κρυβεται πισω απο την τελε του αραγε??για κανα fender λαμπατο θελω να πιστευω αλλα και παλι τετοιο tone πως το πετυχεο κερατας!
Παράθεση από: Joef the-rock στις 26/11/06, 03:22τι εξοπλισμος να κρυβεται πισω απο την τελε του αραγε??για κανα fender λαμπατο θελω να πιστευω αλλα και παλι τετοιο tone πως το πετυχεο κερατας! www.wikipedia.org Εχει μερικές πληροφορίεςΦοβερός κιθαρίστας, τωρα τον ανακαλυψα κ εγώ και με εχει συναρπάσει
Buchanan was a pioneer of the Telecaster sound.
Xωρις κανενα εφε.....τελε καρφι σε fender ενισχυτη (συνηθως fender vibrolux)...........Φοβερος μουσικος, με απιστευτη τεχνικη ΚΑΙ feeling.......... Kαι για να προκαλλεσω.......οι σοβαροι παιζουν με fender.......οι υπολοιποι με οτιδηποτε αλλο Για περισσοτερα διαβαστε αυτο: http://www.vintageguitar.com/artists/details.asp?ID=129
Φυλακίσθηκε με κατηγορία της αλητείας και αυτοκτόνησε στο κελί του... R.I.P.
Ξεκίνησε από Χάρης(DJ Ha) Διασκέδαση
Ξεκίνησε από spider3 Λοιπά